Блог укр

Все для масажу: що потрібно для відкриття масажного кабінету?

Якість послуг масажиста залежить від того, як обладнано його кабінет, наскільки майстру зручно в ньому працювати та чи комфортно протягом сеансу почувається клієнт. Для цього розроблено спеціальне обладнання та меблі.


Яке обладнання потрібне масажисту?

Мінімальний комплект обладнання, необхідний майстру масажу для роботи, складається з таких предметів:
  • масажний стіл чи канапка для клієнта;
  • крісло для майстра, що регулюється по висоті;
  • косметологічний столик для масажних олій;
  • валики для регулювання положення кінцівок (якщо конструкція канапки не має такого функціонала);
  • шафа для спецодягу;
  • стелаж для косметичних засобів;
  • 2-х чи 3-х секційна ширма.

Ну і особливе місце серед цього переліку займає косметологічне апаратне обладнання. Це можуть бути як моноапарати, такі як Zemits Leger 2.0, так і косметологічні комбайни комплексної дії - Zemits Bionexis, Zemits Bionexis Lite, Zemits Abigon Pro, Zemits Bionexis Pro.


Звісно, моно апарат також здатен розширити ваш прейскурант, але якщо ви дійсно хочете обігнати конкурентів та бути в ТОПі, рекомендуємо звернути увагу на косметологічні комбайни. Ось їхні переваги:
  • Багатофункціональність. Об'єднуйте різні протоколи процедур в один ефективний комплекс. Це не тільки поліпшить кінцевий результат, а й збільшить суму середнього чека. 
  • Ергономічність. Все маніпули в апарат розташовані з оптимальним комфортом для косметолога, легко лежать в руці, зручні навіть під час тривалого використання. 
  • Економія коштів. Така модель 5 в 1 коштує менше ніж 5 апаратів окремо одне від одного.
  • Економія простору. Це відмінний варіант для майстра, який хоче максимально зберегти площу кабінету. 

Це гарний вибір, як для початку, так і для розвитку бізнесу. Інвестиція, яка не тільки розширює Ваш прейскурант, а й підіймає бізнес на якісно новий рівень. 


Все для масажу чи що потрібно для відкриття масажного кабінету?

Жоден масажний кабінет не обходиться без дезінфікуючих засобів та косметичних засобів (масел). Не забудьте обладнати робоче місце аптечкою. Також у кабінеті повинні бути одноразові медичні простирадла та рушники, засоби для дезінфекції рук, одноразові рукавички. У кабінетах апаратного масажу встановлюється спеціальне обладнання, монтуються додаткові розетки для його підключення. Вибір обладнання залежить від типу масажів, якими володіє майстер.


Де купити обладнання для масажного кабінету у Києві?

Zemits надає до вибору все необхідне для апаратного оснащення масажних, косметологічних кабінетів. Вибрати потрібне обладнання та замовити його доставку у своє місто можна не тільки онлайн, але й відвідавши наш шоурум за попереднім записом, Це чудова можливість на власні очі переконатися в якості та функціональності обладнання.

Передбачена також і можливість безкоштовного тест-драйву, щоб вивчити їх функціональні особливості. Адже краще одного разу побачити прилад у дії, ніж витрачати дорогоцінний час на пошук відгуків про нього!

Апарати Zemits це:
⭐️ повна відповідність міжнародним стандартам якості;
⭐️ наявність міжнародних сертифікатів;
⭐️ 2-річна гарантія на професійні моделі;
⭐️ офіційний сервісний центр, до якого ви можете звернутись за діагностикою та ремонтом.
⭐️ ваша впевненість у якості косметологічних і медичних послуг!

У вас виникли питання щодо роботи обладнання? Чи не можете підібрати потрібну модель? Поставте будь-які питання консультантам Zemits телефоном або під час відвідування виставкового залу. Ви отримаєте вичерпну інформацію та кваліфіковану допомогу у підборі товарів.

Про технології Огляди апаратів