Блог укр

Літо в стилі anti-age: 4 косметологічні процедури, які будуть в ТОПі

Zemits / Блог 

Літо! Щороку ваші клієнти чекають його з нетерпінням. Адже ця спекотна пора обіцяє багато сонця, відпусток, теплого моря та яскравих вражень. Але що про цю пору думаєте ви?

Так, з професійної точки зору косметолога, літо — спекотна пора. Але спекотна вона не через температуру, але через широкий потік клієнтів. Адже саме влітку нашій шкірі необхідний максимальний догляд та захист.

Сьогодні ми нагадаємо чому й визначимо ТОП anti-age процедур, які допоможуть мінімізувати або зовсім прибрати руйнівні наслідки ультрафіолету. Перша літня стаття в офіційному блозі Zemits. Поїхали.


Старіння шкіри влітку: які чинники впливають?

Влітку ми можемо помітити, що дрібні зморшки з'являються значно швидше, ніж це відбувається в будь-яку іншу пору року. І на те є багато причин:

Активне ультрафіолетове випромінювання. Тепле, ласкаве сонце не таке доброзичливе, як може здатися, на перший погляд. Ультрафіолет, який міститься в прямих сонячних променях, руйнує колаген шкіри, основний структурний білок. Саме колаген відповідає за молодість та пружність. Ультрафіолетові промені прискорюють в рази процес старіння шкірного покриву, стимулює появу зморшок та пігментації.

Використання кондиціонера. Без цього обладнання часом неможливо, але це менше зло, адже він також шкодить. Кондиціонер витягує вологу з повітря та стимулює зневоднення шкіри. Вона стає сухою і старіє швидше.

Яскраве світло. Через активне сонце нам раз у раз доводиться жмуритися. А це стимулює появу "гусячих лапок" й заломів навколо очей та біля брів.

Басейн. Ще один неочевидний фактор. Влітку багато хто любить прохолонути в басейнах з хлорованою водою. Хлорка + сонячне випромінювання = просто жахливі наслідки для нашої шкіри та волосся. Хлорована вода руйнує захисний шар шкіри й висушує її.

Тому всі косметологи так часто повторюють про важливість захисту шкіри за допомогою крему/емульсії з високим SPF фактором. Адже краще запобігти процесу старіння, ніж потім виправляти ситуацію.


Делікатне косметологічне очищення влітку

Одне з найголовніших табу для літнього апаратного догляду — агресивне очищення. Так, багатьом клієнтам здається, що шкіра почала швидше забруднюватися влітку й виділення себума в рази прискорюється. Але саме так шкірний покрив намагається захистити себе від неприємних зовнішніх факторів. Тому головне завдання косметолога влітку — направити клієнтів на шлях делікатного очищення. Які протоколи процедур можна запропонувати?

Варіант 1: очищення + насичення + підтяжка

І все це можна провести за допомогою всього лише одного апарату — Zemits Eau Sante:
  1. Гідропілінг на сироватці Z-HydroClear. Це процедура, яка підкорила косметологів по всьому світу. Її фішка в принципі впливу: вона очищає поверхню шкіри від забруднень і відмерлих клітин за допомогою вакууму, абразивної насадки та активної сироватки. Це тріо атравматично відшаровує ороговілий шар, очищає пори й водночас насичує поверхню шкіри корисними речовинами. Z-HydroClear — освітлююча та омолоджуюча формула, спеціально створена для підтримки шкіри та зволоження.
  2. RF-ліфтинг. Активний тепловий вплив процедури стимулює скорочення розтягнутих колагенових волокон і клієнти бачать в дзеркалі миттєвий результат — підтягнута, сяюча шкіра. Також рф-ліфтинг стимулює синтез колагену й еластину, білків, які відповідають за молодість і пружність шкіри.
Такий комплекс очищає шкіру і одночасно запускає глибинні процеси регенерації, які допоможуть протистояти негативним факторам.


Варіант 2: очищення й омолодження

Подвійний вплив від однієї процедури? Так, якщо ця процедура — карбоновий пілінг на нашому Zemits OgmaLaze. Також ця процедура відома як "вуглецевий пілінг" (через те, що під час сеансу використовується спеціальний наногель на основі карбону — діоксиду вуглецю) або ж як "голлівудська чистка". Останнє — через шалену популярність, якою методика користується в Голлівуді.

Технологія глибоко, але водночас акуратно очищає пори забруднень. При контакті з лазерним випромінюванням наногель прогріває верхній шар шкіри та відділяє верхній шар ороговілих клітин. Омолодження ж відбувається внаслідок стимуляції вироблення колагену під впливом лазерних променів. Головна ж перевага пілінгу — у швидкому відновленні, він не травмує шкіру, а це значить що після нього не потрібно побоюватися пігментації й опіків.


Фірмовий "літній протокол" від Verstand PRO

Ще один комплекс методик на нашому косметологічному комбайні Verstand PRO, який допоможе підтримувати тонус шкіри в жаркий період:
1. Мікрострумова терапія. Це стимуляція шкірного покриву електроімпульсами низької частоти. Вони впливають не тільки на поверхню, але на всі шари шкіри, включаючи каркас мімічних м'язів. Імітуючи природні струми організму, методика стимулює активізацію процесів регенерації й підіймає тонус м'язової тканини. Шляхом такого комплексу до шкіри повертається тонус, пружність і здоров'я.


2. Електропорація. О, це та процедура, яка буде корисна в будь-якій ситуації! Електроімпульси допомагають впроваджувати корисні речовини в глибинні шари шкіри. Так відбувається максимальне зволоження й зміцнення клітин. До того ж процедуру можна проводити для будь-якого типу шкіри.
Комбінація в одному протоколі цих двох технологій здатна відновити шкіру і підняти її імунітет, зруйнований літнім сонцем.


SMAS ліфтинг поспішає на допомогу!

Ну і перше місце цього ТОПу по праву дістається SMAS ліфтингу, як найефективнішій технології anti-age. Високочастотний ультразвук запускає настільки потужні процеси внутрішньоклітинної регенерації, що результат просто приголомшує! Всього одна процедура - а ефект зберігається протягом 2-5 років.

Це потужний щит від вікових змін, особливо в літню пору, так що такий апарат, як Zemits Ultranexx точно не буде простоювати. До того ж процедура атравматична і безболісна, а ультразвукове випромінювання позитивно впливає на м'язовий каркас обличчя — SMAS. Безопераційна процедура, яка не має аналогів.


Косметолог не відпочиває влітку, а працює як бджілка. Адже задача б'юті-індустрії — захистити своїх клієнтів максимально, навіть коли вони поїдуть відпочивати. Ну а Zemits допоможе вам якісно підготуватися до цього гарячого сезону.

Огляди апаратів Про технології