Блог укр

3 поради на серпень для косметолога: що запропонувати клієнтам?

Літо добігає кінця і до серпня вже залишилось геть трохи, тому треба підготуватись як слід! Сьогодні ми звернулись до нашого сертифікованого косметолога Анастасії Котовської за порадою і підготували декілька питань:
На яких процедурах та напрямках ти б порадила сфокусуватись косметологам в серпні? Комплексні протоколи в серпні? Яке на твою думку ідеальне поєднання?
Залишайтесь з нами, далі буде цікаво ❤️

Порада №1: фокусуємось на зволоженні!

Літо — засушливий період, цими жаркими днями шкіра просто “благає” про якісне зволоження, причому різні типи шкіри від пересушення захищаються по різному. Тому в хід однозначно йде база — очищення та зволоження.
Пам’ятайте, що очищення не має бути агресивним, тому що шкіра буде виробляти ще більше себуму для регенерації та відновлення.
Для літа, на мою думку, найкраще підійде гідропілінг. Тут в нас і зволоження, і очищення, і відлущення. Процедура три в одному, яка гарно поєднується в комплексних протоколах догляду.

Ось приклад базового поєднання для крутого зволоження на основі нашого Zemits Marcel: гідропілінг + киснева мезотерапія + зволожувальна маска + кріотерапія.

Якщо вам потрібен варіант з anti-age нахилом — можете після гідропілінгу провести RF ліфтинг і закрити все фонофорезом на зволожувальній сироватці.

Порада №2: не забуваємо про тіло

Для тих естетистів, хто працює в скульптуруючій сфері, літо — однозначно “гарячий” сезон, так завжди було. І найпершим помічником тут завжди є кавітація. Руйнування жирових клітин, швидке зменшення об’ємів - не процедура, а мрія як для клієнтів, так і для косметологів. Для працівників б’юті-індустрії — перевага в комбінуванні та ефективності.
Найвигідніше — коли декілька методик поєднані в одному комплексі.
Розглянемо дію нашої новинки Zemits Bionexis Lite - апарат поєднав 4 технології роботи з зайвими сантиметрами:
⭐️ Кавітацію.
⭐️ Вакуумно-роликовий масаж.
⭐️ RF-ліфтинг.
⭐️ Інфрачервоне випромінювання.


Завдяки такій комбінації ви можете проводити за 1 сеанс 4 процедури: не тільки безпосередньо робота з жировим прошарком, але й підтяжка, стимуляція вироблення колагену та еластину.

Також до такого комплексу можна додати високоінтенсивну магнітотерапію. Zemits GioStim безпосередньо впливає на м’язовий каркас тіла, повертає м’язам пружність та тонус.

Ну і не забувайте про пресотерапію, ця технологія дає круту можливість одночасно працювати як з обличчям, так і з тілом. Поки апарат проводить потужний лімфодренаж та виводить рідину та токсини з тіла клієнта, майстер може напряму зайнятись обличчям — провести той же самий гідропілінг тощо.

Порада №3: обираємо після тестування

Звісно, якщо ви косметолог-новачок, то важко обрати перший апарат, адже він може визначити майбутній вектор всього вашого бізнесу. Але салон краси має бути мультифункціональним, тобто має що запропонувати будь-якому клієнтові. Тому я раджу розвивати прейскурант комплексно — починаючи з бази.
Але перш за все, варто протестувати обраний апарат. Часто наші клієнти питають, де можна знайти той чи інший апарат, але ж є набагато крутіший варіант — наш безкоштовний тест-драйв. Під час нього ви можете власноруч відчути ефективність та оцінити переваги та результат процедури.

Також це можливість живого спілкування зі мною або моїми колегами, ми завжди раді відповісти на будь-яке питання. Тому чекаємо вас в нашому шоурумі ❤️

Огляди апаратів Про технології