Блог укр

Апарат кріотерапії Coolrestore Elegance: новинка Zemits

Кріотерапія — один із трендів останніх сезонів. Хоча в медицині користь стимуляції "з холодком" відкрили вже давно, вона відносно недавно стала використовуватися в косметології. Остання версія апаратів цієї методики — сучасні кріо-системи, компактні, але потужні та надійні.

Про одну з них ми сьогодні поговоримо, адже неможливо мовчати, коли ми випустили новинку — настільний Zemits CoolRestore Elegance.

Можливості кріотерапії, переваги нового приладу для косметолога і клієнта ну і звичайно приємний бонус в кінці! Поїхали.


Апарати для кріотерапії: принцип роботи

Ця методика ґрунтується на принципі охолодження тканин до температури від -10 за Цельсієм. Такий локальний вплив має відразу кілька векторів впливу

По-перше, це стимулювання кровообігу. Низька температура стимулює скорочення судин та інтенсивний відтік крові. Після капіляри знову розширюються й кров приливає назад. Така інтенсивна циркуляція крові допомагає насичувати тканини киснем і корисними речовинами, прискорює процеси відновлення та обміну речовин на клітинному рівні. В результаті шкіра більш зволожена, пружна і здорова.

По-друге, це прискорення лімфотоку і руйнування застоїв. Другий пункт виходить з першого. інтенсивний вплив холодом "ганяє лімфу", прискорюючи її струм. Зовнішній прояв цього впливу проявляється в зменшенні целюліту, поліпшення рельєфу. Адже целюліт — основний прояв уповільнення лімфатичної системи.

По-третє, це локальне спалювання жиру. Кріотерапія здатна зменшити об'єми навіть в самих важкодоступних місцях. Вона заморожує жирові клітини, роблячи їх тендітними та руйнує їх цілісність. До того ж організм людини під час цієї процедури перебуває у стресовому стані та прискорює процеси метаболізму. Це означає, що за час сеансу він спалює більше калорій, ніж зазвичай.


Таким чином клієнти приходять до косметолога на кріотерапію, щоб:
  • Позбутися від зайвих сантиметрів.
  • Зменшити целюлітні ділянки.
  • Підтягнути фігуру.
  • Зменшити набряклість.
  • Позбутися від в'ялості.

Але сучасні кріо-системи, такі, як новинка від Zemits, здатні проводити процедуру не тільки по тілу, а й по обличчю. Адже кріотерапія, завдяки комплексній тонізуючій дії, допомагає у вирішенні й таких естетичних проблем:
  • Вікових і мімічних зморшок.
  • В'ялості шкіри в зонах шиї та декольте.
  • Зниженні еластичності.
  • Постакне.
  • Темних кіл під очима.
Але і це ще не все. Коли мінусова температура впливає на організм, вона стимулює використання додаткових ресурсів. Це зміцнює імунну систему, підвищує витривалість та омолоджує організм.

Таким чином ми з'ясували, що кріотерапія — це методика комплексного впливу, яка позитивно впливає на весь організм.


Нове покоління обладнання для кріотерапії від Zemits

Це сучасна настільна кріо-система, яка якісно покращить будь-який салон або кабінет. Вона володіє багатьма особливостями та перевагами, які оцінюють як косметологи, так і клієнти. Розглянемо кожен вектор детально, адже ці дві сторони оцінюють косметологічний апарат по абсолютно різним критеріям.

Переваги апарату кріотерапії для косметолога

Чому ж кращі косметологи світу обирають для свого бізнесу кріотерапію Zemits?

1. Популярність. Кріотерапія не залишає ТОП косметологічних процедур. Завдяки цьому, такі апарати швидко окуповують вкладення. Це вигідна інвестиція, яка підіймає бізнес на новий рівень, оскільки значно розширює прейскурант та залучає нових клієнтів.

2. Прибутковість. Друге виходить з першого. Через те, що процедура зараз дуже популярна, запис салонів завжди повністю закритий. Кріотерапія піднімає середній чек салону або кабінету.

3. Розширений функціонал. Оновлена ​​система пропонує цілий 7 робочих режимів на вибір:
  • Підтяжка зони навколо очей.
  • Омолодження обличчя.
  • Скульптування нижньої третини обличчя.
  • Зменшення другого підборіддя.
  • Підвищення тонусу шкіри в зоні шиї.
  • Омолодження рук.
  • Схуднення.
Це означає, що вам не потрібно налаштовувати індивідуально параметри під кожну процедуру. Обираєте режим, встановлюєте таймінг, рівень інтенсивності — і вуаля!

4. Немає потреби у великій кількості витратних матеріалів. В процесі косметологу потрібен всього один гель-провідник. А дорогі сироватки й спеціальні охолоджувачі не потрібні.

5. Якісна комплектація. Апарат оснащений двома маніпулами медичного класу різного розміру. Одна — невеликого діаметра, призначена для роботи по обличчю, включно пропрацювання зони під очима. Друга — для роботи по тілу, використовується для схуднення і підтяжки фігури.

Переваги кріотерапії для клієнта

Клієнти люблять процедуру кріотерапії з Zemits тому, що вона:

1. Ефективна. За курс процедур значно поліпшується якість шкіри, проходить в'ялість та сірість, шкіра виглядає здоровою й зволоженою. Стимуляція холодом допомагає організму прискорювати кровообіг та лімфообіг, що надає загальну позитивну дію на весь організм.

2. Неінвазивна. Це опрацювання проблемних зон без травмування та реабілітаційного періоду. Курс можна проходити навіть у будні дні, під час перерви на роботі. Не потрібно додатково брати відпустку й відходити від кожної процедури, все швидко і легко переноситься.

3. Практично не має протипоказань. Це універсальна процедура, яка підходить практично всім.

4. Довгостроковий результат. Пройшовши курс процедури, природно дотримуючись режим сну і харчування, клієнт ще тривалий час буде милуватися результатами від курсу.


Запрошуємо вас на тест-драйв апарата кріотерапії!

Все на словах гарно, але як на практиці? Якщо вас зацікавила кріотерапія, апарат купити краще після безкоштовного тест-драйву. Лише так ви будете чітко впевненим в його якості. Ми запрошуємо вас на безкоштовний тест-драйв апарату в нашому шоу-румові в Києвіі!

Це можливість на власному досвіді переконатися у всіх перевагах прибору, отримати консультацію від косметолога та відповідь на будь-яке питання по інтеграції технології в бізнес.
З Zemits ви зростаєте, а ми зростаємо з вами! Разом до успіху і красі!
Огляди апаратів Про технології