Блог укр

Вибираємо косметологічний комбайн: який краще?

Zemits / Блог 

Успіх в косметології — як його досягти? Один скаже: "Найважливіше — це навички та знання, вони допоможуть ефективніше працювати з клієнтами". Другий помітить: "Якісні апарати — найважливіше. З ними навіть новачок досягне крутих результатів". Хто ж правий?

Обоє. І знання, і обладнання — це дві складові, необхідні для успішного бізнесу в косметологічній сфері. Але якщо навички та знання — індивідуальна справа кожного,  тут все залежить від майстра, то купівля обладнання — складний вибір, де потрібно звернути увагу на безліч факторів, таких як: функціональність, ефективність, популярність процедури, популярність.

Якщо раніше потрібно було вибирати серед моноапаратів, то тепер у вас є вигідний альтернативний вибір. Косметологічний комбайн. Про нього ми сьогодні й поговоримо. Переваги для бізнесу, критерії вибору, популярні моделі — про все в нашій сьогоднішній статті. Почнемо.


Косметологічний комбайн: переваги

З самого початку свого існування, компанія Zemits створювала апарати, спираючись не на тренди, а на реальні потреби та бажання косметологів. Вивчивши ринок, ми створили багатофункціональний апарат, який здатний поодинці замінити цілий комплекс приладів.

Які ж основні переваги у косметологічного комбайна? Розглянемо кожну більш детально.

Комплексність. Тепер косметолог створює комплексні протоколи процедур, використовуючи один апарат. Косметологічний комбайн одночасно надає функції з догляду, очищення, омолодження. Комбінуючи режими та налаштування, майстер створює дійсно комплексні протоколи, які працюють.

Універсальність. Реальність така, що тепер один комбайн може з легкістю замінити від 4 до 8 апаратів. До того ж, завдяки комбінуванню різних технологій, таке обладнання підходить для роботи з будь-яким типом шкіри та з будь-якою естетичною проблемою.

Широка цільова аудиторія. З другого пункту випливає третій. Раз косметологічний комбайн працює з будь-якими особливостями клієнтів, цільова аудиторія у нього значно ширше, ніж у будь-якого моноаппарата. Для вас, як для власника, це означає постійний потік клієнтів і, отже, — прибуток.

Відповідність потребам клієнта. Ще один важливий пункт, без якого косметолога не досягти успіху. Ми створюємо косметологічні комбайни, вибираючи для них найпопулярніші та ефективні інновації, яких потребують косметологи. Маючи у своєму арсеналі такі популярні процедури, як мікрострумова терапія, RF-ліфтинг, ультразвуковий пілінг, естетист ніколи не залишиться без клієнтів.

Економія грошей та простору. Так, косметологічний комбайн має високу вартість. Але це не можна порівняти з ціною 4-8 апаратів окремо. Те ж і у випадку економії простору. Комбайн може здатися великим та громіздким, але уявіть скільки місця займуть шість або вісім приладів окремо. До того ж ми постійно вдосконалюємо наші багатофункціональні апарати, роблячи корпусу тонкішим, меншим, стильнішим.

Ергономічність. Більше не треба плутатися в нескінченних дротах і трубках, постійно переставляти апарати для кожного клієнта. Всі маніпули косметологічного комбайна зручно розташовані навколо корпусу, вони завжди під рукою та готові прийти на допомогу.


Вибираємо косметологічний комбайн

Якщо ви вирішили купити для свого бізнесу цього багатофункціонального помічника — це ще пів роботи. Вам належить обрати функціонал, виробника та конкретну модель. Але на що звертати увагу в першу чергу?

Вам необхідне якісне обладнання, але як перевірити якість, якщо ви ще не випробували його? Звертайте увагу на сертифікацію обладнання. Чим більше офіційних документів підтверджують якість і безпеку обраного апарату — тим краще. Особливу роль тут відіграють міжнародні сертифікати, наприклад FDA.

Ще, щоб остаточно переконатися у виборі, можна пройти тест-драйв апарату. Наживо ви можете оцінити всі функції та результати процедур, проконсультуватися з косметологами та поставити всі запитання, що турбують. До того ж наявність шоуруму або виставкового залу — це ще одне підтвердження реальності та  рівня виробника.

Звертайте також увагу на термін гарантійної підтримки. Зазвичай виробники надають гарантійний термін в 1 рік. Але є ті, які надають розширену гарантію на 2 роки.


Zemits Verstand проти Zemits Verstand PRO

А зараз ми конкретно розглянемо та порівняємо дві найпопулярніші моделі косметологічних комбайнів від Zemits і вирішимо, який косметологічний комбайн краще.

Zemits Verstand — апарат, який поєднує в собі всі функції для початку косметологічного бізнесу. Це той апарат, з якого можна почати, адже він охоплює цілих 8 б'юті-методик:
  • RF-ліфтинг.
  • Алмазна мікродермабразія.
  • Безін'єкційна мезотерапія.
  • Електропорація зони під очима.
  • Ультразвуковий скарбер.
  • Вакуумна терапія.
  • Киснева мезотерапія.
  • Кріотерапія.


Це комплекс одночасно з догляду, омолодження та очищення шкіри. З нього можна як починати бізнес, так і розвивати вже існуючу справу. Потужний комплекс, який покаже відмінний результат в будь-який естетичної ситуації.

Zemits Verstand PRO — це сучасне обладнання, з більш явним anti-age ухилом. Має 6 технологій у своєму арсеналі, тут менше базових процедур, але збільшений ухил у сферу anti-age. Це унікальна модель, в якій об'єднані мікрострумова терапія та RF-ліфтинг — дві з найефективніших ліфтингових методик, які відмінно себе проявляють в боротьбі з віковими змінами. Крім того, у Verstand PRO включені такі методики:
  • Безін'єкційна мезотерапія.
  • Ультразвуковий пілінг.
  • Алмазна мікродермабразія.
  • Ультразвуковий фонофорез.


Який висновок? І Zemits Verstand, і Zemits Verstand PRO відмінно підходять для початку або розвитку бізнесу. Але Zemits Verstand має у своєму арсеналі ширший вибір методик, які дозволяють опрацьовувати більше естетичних проблем. Zemits Verstand PRO, своєю чергою, більш вузько спрямований, краще проявляє себе в антивіковій практиці.
Цікаве для власників косметологічного бізнесу Огляди апаратів