Блог укр

Параметри мрії без зусиль - які методи корекції фігури завойовують ринок косметології?

Але за якими ж стандартам функціонує ця ніша? Три основних "слони" на яких тримається скульптуруюча індустрія? Сьогодні ми поговоримо про методи корекції фігури, які завоювали косметологічний ринок. Поїхали.


Дещо для початку

Але перш ніж перейти до основної частини, ми хотіли б розповісти про загальні рекомендації для якісного скульптування. Вам необхідно донести до своїх клієнтів, що процес формування гарного, підтягнутого тіла неможливий без дотримання декількох обов'язкових рекомендацій. Від них, в тому числі залежить кінцевий результат.

Здорове харчування

Зараз ми повною мірою стали усвідомлювати той зв'язок між харчуванням і здоров'ям. Це той фундамент, який дозволить вашим клієнтам досягти якісних змін. Коли процес відбувається комплексно, як всередині, так і зовні - це якісно інші зміни. Донесіть до кожного, що правильне, врегульоване харчування - основа правильного схуднення.

Заняття спортом

Спорт - це про здоров'я, не про схуднення. Необов'язково годинами не злазити з тренажерів, тримати в тонусі м'язи можуть звичайні вправи зі своєю вагою. В цьому році стали трендом домашні тренування онлайн. Активність дозволить спалювати клієнтам зайві калорії й покращувати лімфоток, прискорювати кровообіг.

Свіже повітря і здоровий сон

Це два обов'язкові елементи правильного функціонування організму. Він них не тільки залежить загальне самопочуття, а й навіть процес схуднення. Саме уві сні виробляються найважливіші гормони, в тому числі меланін - гормон молодості. Поганий режим сну уповільнює обмінні процеси в тілі, в тому числі й процес моделювання.

Апаратне моделювання фігури: три золоті правила

Тепер перейдемо до косметологічної сторони втрати зайвих кілограмів. Якщо ви хочете прискорити процес або ж ніяк не можете втратити жирові клітини в важкодоступних місцях, апаратне скульптування - те, що Вам потрібно! Ця сфера ефективна та користується популярністю як серед чоловіків, так і серед жінок. Чому так? Вона ґрунтується на трьох золотих правилах, які є актуальними для сучасного клієнта.

Правило № 1 Неінвазивність і максимальна природність
Природність - ось тренд цього року. Всіх результатів воліють домагатися шляхом корекції наявних параметрів, а не перероблення. Пластична хірургія в цій сфері поступово відходить на другий план. До того ж сучасний клієнт - соціальний, мало хто може або хоче "випасти з життя" на декілька тижнів для реабілітації. Зараз актуальні ті технології, які дозволяють продовжувати жити звичайним життям.

Наприклад, магнітотерапія. Це процедура, яка неінвазивної впливає на проблемні зони, не залишає слідів і не займає багато часу. Такі апарати, як Zemits Giostim - це інноваційне відкриття. Дві спеціальні маніпули генерують сфокусоване магнітне поле, яке проникає всередину і впливає на рухові нейрони, примушуючи їх скорочуватися. Ця методика має два шляхи впливу: вона не тільки руйнує жирові відкладення, змушуючи м'язи скорочуватися, а й підіймає тонус м'язів, залишаючи ефект тривалого тренування.

М'язи ростуть, сантиметри тікають - мрія багатьох клієнтів. Високоінтенсивна магнітотерапія дозволяє підготувати організм до тривалих навантажень, підтягує і зміцнює шкіру. Клієнти можуть проходити курс, не змінюючи свій розпорядок дня, адже для одного сеансу буде досить робочого обідньої перерви. Що зручно для косметолога - процес проходить без його постійної участі. Задавши параметри апарату, він може паралельно зайнятися іншим клієнтом.

Правило № 2 Ефективність

Кожен клієнт, який звернувся в косметологічний салон або кабінет, розраховує на дивовижний результат. Адже немає користі від маніпуляцій, якщо вони не приносять ефект. Саме тому в косметологію входять технології, які перевірені та ефективні. Шляхом експериментів, косметологи створюють протоколи процедур, де поєднуючи різні методики впливу, вони домагаються великих результатів.

Саме на такому принципі дії заснований наш Zemits Bionexis. Це апарат, який поєднав у собі 5 найбільш результативних методів моделювання фігури:

  • Вакуум.
  • Роликовий масаж.
  • RF-вплив.
  • LED світлодіод.
  • Енергія інфрачервоного світла.
Такий комплекс позитивно впливає як зовні, так і зсередини, покращуючи метаболізм та внутрішньоклітинні процеси, підтягуючи шкіру й руйнуючи жирові відкладення. Це відмінна інвестиція для косметологічного бізнесу, оскільки прилад не тільки ефективно прибирає целюліт і зайві кілограми, але і підіймає середній чек процедури внаслідок своєї комплексності.

Деяке обладнання поєднує тільки дві функції та направлено на боротьбу з важкодоступними для опрацювання ділянок. Наприклад, апарат кавітації та RF-ліфтингу Zemits Abigon. Ці методики становлять реальну конкуренцію операційному методу схуднення. Кавітація вважається найкращою для опрацювання проблемних зон, таких як галіфе, задня частина стегна й боки. Це технологія, заснована на впливі звукових хвиль високої частоти. Ультразвук неінвазивно проникає в жировий шар й створює там бульбашки вакууму, які, лопаючись, порушують цілісність клітинних мембран.

А RF-ліфтинг впливає на шкіру зовні, підтягуючи в'ялу шкіру, у якій знижений тонус. Електромагнітні імпульси підіймають температуру оброблювані зони, прискорюючи метаболічні процеси. Об'єднання цих двох технологій вважається зірковим дуетом в ніші скульптурування.

Правило № 3 Довгостроковий ефект

Процедура, результат від якої зберігається надовго - ось запорука процвітання косметологічного бізнесу. Пройшовши курс, клієнти сподіваються закріпити отриманий результат та милуватися ним в дзеркалі протягом тривалого часу. І це дійсно можливо.

Наприклад, такі процедури, як пресотерапія, надають позитивний ефект на все тіло та мають пролонговані результати. Модель Zemits Sisley 2.0  зменшує параметри внаслідок ефективного та ритмічного масажу здавленим повітрям. Апарат не тільки виводить токсини й зайву воду з організму, але опрацьовує застої в тканинах, прискорюючи лімфоток і кровообіг. Такий прилад - база для салону або кабінету. Майже кожна вузькоспрямована маніпуляція, наприклад кавітація, повинна обов'язково йти у зв'язці з лімфодренажною методикою. Оскільки саме з її допомогою з організму виводяться залишки метаболічних процесів. Пресотерапія - це позитивний ефект на весь організм, який ще довго радує клієнтів.


Створюючи апарати Zemits, ми фокусуємося на поєднанні цих золотих правил. Купуючи наше обладнання, Ви купуєте ефективний механізм, який допомагає досягти ідеальних параметрів без зусиль!

А щоб ви на власному досвіді переконалися у втіленні цих правил на практиці - запрошуємо вас на безкоштовний тест-драйв будь-якого обраного апарату! Робіть світ прекраснішим разом з Zemits!
Огляди апаратів Про технології