Блог укр

Як з'являються брилі? Боремося з відвислими щоками

Zemits / Блог 

Чіткий контур обличчя, правильний овал — ось до чого прагне кожна жінка. Але на жаль, наша шкіра не завжди згодна з нашими бажаннями.

Вік, гравітація, поганий тонус м'язів — всі ці фактори з часом призводять до обвисання щік і появи брилів, що відразу ж збільшує вік.

Це "бульдогові щоки", які не прикрашають нікого. Сьогодні ми з'ясовуємо, чому вони з'являються і як з ними можна боротися. Разом з Zemits за красою, вперед!


Чому з'являються брилі?

Ця естетична проблема може наздогнати будь-кого і причиною тут може бути не тільки вік. Розглянемо все по черзі.

Вікові фактори. З віком в нашій шкірі стає менше колагену та еластину, що приводить до появи зморшок, заломів. Вона стає не такою пружною як раніше, але справа навіть не в цьому, адже в глибинних шарах також відбуваються зміни. Зв'язки, які фіксують підшкірно жирову клітковину, слабшають і не так успішно чинять опір гравітаційному впливу. Надалі, все, що вони раніше тримали — як би "стікає" вниз, розтягуючи шкіру і зупиняючись в районі нижньої щелепи.

М'язовий каркас обличчя також з віком слабшає, в тому числі й жувальний м'яз. Що ми маємо в підсумку? Опливший овал, нечіткі лінії, глибокі носогубні складки та брилі. Не дуже радісна картина, чи не так?

Додаткові фактори. Брилі можуть з'являтися і в ранньому віці, їх можуть спровокувати такі причини:
  • Зайва вага. Тут все логічно — чим більше маса жирової тканини, тим сильніше буде впливати гравітація.
  • Занадто швидке схуднення. Швидка втрата жирової тканини в області щік також може привести до птозу.
  • Анатомічні особливості обличчя.
  • Поганий сон, алкоголізм, куріння.
  • Порушення гормонального балансу.
  • Видалення зубів, неправильний прикус.
  • Здавлювання судин через неправильну поставу, перенапруження шиї.

Ось така ситуація. Виходить, що брилі можуть з'явитися у будь-кого.


Що пропонує сучасна косметологія?

Прийшовши до косметолога ще 10-15 років тому, клієнт почув би, що найефективніший спосіб вирішення цієї естетичної проблеми — пластична операція. Так, раніше була популярна підтяжка нижньої третини обличчя, під мочками робилися надрізи, через які хірург впливав на SMAS, підтягував м'язи та прибирав надлишок шкіри.

Чи було це ефективно? Безумовно, але ще це було дуже травматично, процес проходив під наркозом, а потім клієнта ще чекала тривала, хвороблива реабілітація. Чи варто говорити, що ця досить дорога маніпуляція? У підсумку — боляче, ефективно, дорого.

В результаті косметологія почала шукати альтернативні технології, які могли б зменшити, а то і зовсім прибрати недоліки процесу зменшення брилів. Так з'явився HIFU SMAS ліфтинг — технологія, яка по праву зайняла своє місце на п'єдесталі anti-age технологій. Чому по праву? Справа в неймовірній ефективності процедури.

Технологія ґрунтується на інтенсивному ультразвуковому прогріванні тканин, що стимулює настільки потужний процес неоколагенеза, що однієї процедури досить для закріплення ефекту на 2-5 років. Це створення осередків прогріву, які стимулюють активну регенерацію тканин. На відміну від інших методик, які надають зовнішній прогрів, технологія HIFU проникає вглиб і безпосередньо впливає на SMAS — м'язово-апоневротичну систему обличчя.


Zemits Ultranexx Pro: переваги апарату

Zemits Ultranexx Pro — та модель, яка зробила SMAS-ліфтинг ще ефективнішим! У ній поєднуються інновації та максимально ефективна anti-age методика. Які ж особливості роблять цей апарат незамінним для косметолога?

1️⃣ Швидка окупність. При навіть 1-2 клієнтах в тиждень, косметолог здатний повернути свої інвестиції протягом декількох місяців.

2️⃣ Ефективність. Всього лише одна процедура надає такий ефект, якого не можна досягти ні курсом RF-ліфтингу, ні мікрострумової терапії. Це можливість для клієнта скинути 5-10 років, всього лише раз відвідавши б'юті-салон.

3️⃣ Комплектація. При купівлі обладнання для SMAS ліфтингу клієнт вибирає 3 насадки-картриджа з 8 запропонованих. Це дає можливість підібрати комплекс не тільки для підтяжки шкіри обличчя, а й тіла.

4️⃣ Ресурс картриджів. Кожен картридж Zemits Ultranexx Pro має 20 000 ліній. Це у два рази більше проведених процедур, а значить — у 2 рази більше прибутку.


5️⃣ Робоча поверхня картриджа. У Zemits Ultranexx Pro робоча поверхня картриджа більше і це нам дає можливість закладати на один імпульс відразу кілька ліній, які автоматично чітко будуть розташовані на правильній відстані один від одного. Це означає, що точність процедури збільшиться, при тому, що час на сеанс скоротиться.

6️⃣ 3D візуалізація. Zemits Ultranexx Pro обладнаний великим екраном, який надає косметологу 3D візуалізацію зони обробки. Така особливість допомагає побачити точну лінію обробки та області, які допустима для обробки.

7️⃣ Атравматичність. Тепер "ліквідація" брилів не має реабілітаційного періоду.

8️⃣ Преміальність. Наявність такого апарату означає, що власник цього б'юті-бізнесу дійсно розуміється на якісних, результативних процедурах.

Безкоштовний тест-драйв від Zemits!

Так багато переваг, що навіть не віриться? Ми запрошуємо вас переконатися в них на практиці. А найкращий варіант — це протестувати роботу апарату і поспілкуватися з досвідченими косметологами задавши всі запитання!

Записуйтеся і приходьте в гості. Наш шоурум гостинно відкритий для всіх охочий!


Zemis 2