Блог укр

Апаратний догляд VS Чоловіки. Про що не варто забувати після 30 років?

Zemits / Блог 

Чомусь завжди вважалося, що косметологія — жіночий напрямок і клієнти — в основному жінки. Чоловікові ж була відведена перебільшена роль, де він навіть голиться рідко, куди вже говорити про косметологічні процедури. Але такий підхід вже в минулому.

Чоловіки становлять якщо не половину, то відсотків 30 клієнтської бази косметологів по всьому світу. На щастя, минули ті часи, коли вважалося, що акне у чоловіків — це норма й не потрібно ніяк з ним боротися.

Сьогодні ми хочемо поговорити про чоловічий апаратний догляд після 30. Розглянемо, які етапи догляду необхідні чоловікові, щоб не виглядати в 30 років на 40. А такі випадки нерідкі! Zemits хоче сьогодні поговорити по-чоловічому. Почнемо?


Чому саме після 30?

30 років — це середній вік, під час якого шкірні процеси сповільнюються. Так, якість процесів відновлення не зменшується, а саме сповільнюється. Якщо молода шкіра здатна відреагувати на негативний імпульс і ліквідувати його наслідки за 12 годин, то віковій шкірі на це потрібно 30 годин. Також науково доведено, що після 30 років кількість колагену в дермі знижується на 1% з кожним роком. Саме тому шкіра стає тонкою.

Старіння шкіри багато в чому залежить від різних чинників: способу життя, шкідливих звичок, екології, чистоти харчування. Якщо чоловік вже з молодого віку багато проводить під прямими ультрафіолетовими променями — перші вікові зміни можуть проявитися вже незабаром після 20. Ну а якщо чоловік правильно харчується, доглядає за собою, дотримується правильного режиму — він зможе довго ще виглядати молодше свого фото в паспорті.

Косметологічний догляд також допоможе виправити ситуацію в кращу сторону. Грамотний підхід до очищення, насичення та підтяжки допоможуть кожному чоловікові уповільнити процеси старіння.


Очищаємо шкіру

Так, своєчасне очищення необхідно для того, щоб шкіра дихала. Кожні 30-40 днів клітини оновлюються, виштовхуючи старий шар назовні. Він залишається на поверхні, саме тому наша шкіра часто виглядає сірою та млявою. Просто через ороговілий шар вона не дихає.

Тут на допомогу прийде ультразвуковий пілінг або гідропілінг. Знаючи, як чоловіки не люблять відвідувати салони, пропонуємо вам портативний варіант, скрабер Zemits Skin Expert та Zemits SonoSilk. Потужні девайси, вони допоможуть не тільки прибрати відмерлі клітини, а й очистять пори від залишків себума, бруду й пилу. До того ж ультразвукові хвилі проводять масаж на клітинному рівні, що прискорює кровообіг та лімфообіг в тканинах обличчя. Пілінг рекомендовано проводити раз на місяць, але можна і частіше, тільки за індивідуальною рекомендацією косметолога.

Що ж для щоденного догляду? Чоловікам не варто нехтувати засобами для вмивання, а також тоніком. Оскільки у чоловіків часто пори глибше, їм краще підходить косметика для комбінованої та нормальної шкіри. У підборі вам також допоможе косметолог. Ось основні вимоги до будь-якого косметичного комплексу:
  • Натуральні інгредієнти в складі. Синтетичні компоненти можуть викликати алергічні реакції та пересушувати шкіру.
  • Відсутність великого % спирту в складі. Він не тільки не допоможе в боротьбі з жирною шкірою, але пересушить її, спровокує лущення та прищі.

Якісне, правильне очищення поліпшить результат всіх наступних етапів догляду.


Насичення і ще раз насичення

Після 30 шкіра виділяє менше себума, а це природний захист і зволоження шкіри. До того ж часте гоління підвищує чутливість шкіри та може простимулювати витончення.

Чоловіча шкіра старіє не так, як жіноча. На відміну від жіночої, яка поступово втрачає пружність і покривається дрібними зморшками, чоловіча — більш щільна, зморшки на ній з'являються пізніше, але глибокі й помітні. Тому про неї теж потрібно добре піклуватися.

Найкраще з насиченням шкіри допоможе електропорація. Це атравматичне впровадження активних речовин в глибинні шари шкіри. Метод дозволяє глибоко впливати на шкіру, усуваючи недоліки шкіри зсередини. Імпульси струму відкривають іонні канали, через які речовини транспортуються в клітку. Апарат дозволяє впровадити до 70% активних речовин від загальної кількості нанесених на шкіру.

Що це означає на практиці? Апарати для електропораціі, такі, як наш Zemits Klein EL, насичують шкіру активними речовинами, які прискорюють внутрішньоклітинні процеси регенерації та оновлення. Це своєчасна допомога шкірі, якщо вона втратила тонус, знизилася еластичність, а зовнішній вигляд залишає бажати кращого.


Апаратна підтяжка теж не буде зайвою

Особливо це стосується шкіри під очима. Тонка, без сальних залоз, вона першою починає видавати втому, навколо очей першими з'являються мішки та зморшки.
Недосипання, погане харчування і шкідливі звички — все це відбивається на обличчі, як і виснажливий ритм життя. Саме тому навіть чоловікам необхідна своєчасна підтримка.

RF-ліфтинг — це ідеальний варіант для тих, хто хоче швидше повернутися в форму без операцій і ін'єкцій. Все шляхом ефективної технології глибинного прогріву тканин рф хвилями. Вони стимулюють потужні процеси відновлення, прискорюють вироблення колагену та еластину, а також підтягують вже наявні колагенові волокна. Внаслідок цього, ви зможете побачити результат вже після першого сеансу.

Наш апарат RF-ліфтингу Zemits Klein RF 2.0. Оновлена ​​комплектація цього апарату дозволяє опрацьовувати не тільки обличчя, а й шкіру шиї, яка також потребує допомоги. Мультиполярна RF маніпула опрацьовує великі зони — щоки, лоб, шию, а біполярна RF маніпула призначена для більш делікатних зон — шкіри навколо очей і носогубних складок.

Ось, це ті етапи догляду, які необхідні чоловічій шкірі, щоб зберігати гладкість і здоров'я. Не варто вірити забобонам!

Zemits рекомендує не затягувати з цим процесом, а ретельніше зберігати те, що вам дала природа. А косметологія вам в цьому допоможе!
Цікаве для власників косметологічного бізнесу Новинки та події Про технології