Блог укр

Бути чи не бути комплексним протоколам скульптурування? Zemits каже: “Бути!”

Сьогодні ми з вами розглянемо ряд питань, які постають перед будь-яким косметологом, який працює з зайвими сантиметрами клієнтів. В перший чи п’ятий рік роботи, але необхідність розширювати свій бізнес приведе до них.

Комплексне скульптурування — яке воно? Звучить гарно та переконливо, але чи так воно насправді? Чи варто купувати косметологічний комбайн, якщо є такий гарний вибір моноапаратів?

Складні питання, тож спробуємо сьогодні розібратись разом. Почнемо!


Ендермологія: вектор розвитку моделювання

Що це таке? Це методика комплексного вирішення естетичних проблем тіла. Тобто, коли під час сеансу на проблемну ділянку впливають водночас декілька косметологічних технологій. Це не тільки дає змогу впливати на шкіру водночас ззовні та зсередини, наприклад як в одній маніпулі поєднується вакуумно-роликовий масаж та RF-ліфтинг, який підтягує зів’ялу шкіру та покращує її тонус.

І це був дійсно прорив, тепер за один сеанс можна отримати 3-5 процедур водночас! Звісно, такий протокол буде в декілька разів ефективніший, ніж звичайний вакуумний чи роликовий масаж.

Сьогодні ми розглянемо нашу найкращу серію косметологічних комбайнів для скульптурування нового рівня: Zemits Bionexis, Zemits Bionexis Lite та Zemits Bionexis Pro. Які їх можливості, які функції входять до їх набору та ін. Почнемо з останньої новинки - Zemits Bionexis Pro.


Bionexis Pro = ваш бізнес рівня Pro

Сьогодні ми хочемо зупинитись на комплектації цього інноваційного косметологічного комбайна, а саме — на його маніпулах.

⭐️ Маніпула вакуумної кавітації. Ідеальний варіант для зменшення локальних жирових відкладень.

⭐️ Маніпула вакуумно-роликового масажу. Поєднує в собі 4 технології: вакуум, механічну дію рухливих роликів, RF-ліфтинг та LED-терапію червоним світлом.

⭐️ Вакуумна маніпула. Поєднує в собі 3 технології: вакуум, RF-ліфтинг та LED-терапію та використувується для пропрацювання невеликих зон, наприклад, рук.

⭐️ Маніпула вакуум + RF. Має три насадки та використовується для пропрацювання обличчя, декольте та шиї.

Цей апарат — поєднання відразу 6 технологій, ідеальна синергія для боротьби з жировими відкладеннями та поліпшенням зовнішнього вигляду шкіри: вакуумний вплив, механічний вплив роликами, RF-прогрів, інфрачервоне світло, LED-світлове випромінювання та ультразвукову кавітацію.


Щоденні інновації від Zemits Bionexis Lite

Вже зібрали в вашому салоні базовий набір методик для моделювання й корекції фігури та шукаєте щось ефективніше? Тоді Zemits Bionexis Lite до ваших послуг! Це портативний, але напрочуд потужний косметологічний помічник, який об'єднав в собі 5 технологій скульптурування:

  • Вакуум та механічна дія. Три маніпули різних розмірів, які дозволяють ефективно працювати на різних проблемних зонах, захоплюючи та масажуючи жирову складку.
  • RF-прогрів та інфрачервоне світло. Покращують внутрішньоклітинну дифузію кисню та знижують опірність шкіри.
  • Ультразвукова кавітація. Ультразвук руйнує мембрани жирових клітин, створюючи бульбашки вакууму в жировому прошарку.

Такий комплекс ефективно пропрацьовує проблемні зони як зсередини, так і ззовні, збільшує середній чек процедури та позитивно впливає на весь організм, покращуючи кровообіг та внутрішній метаболізм. 

Zemits Bionexis Lite — це комплексні моделюючі процедури без періоду реабілітації. 


Zemits Bionexis - ТОП скульптурування

Наш зірковий Zemits Bionexis — найкращий помічник косметолога в боротьбі з недоліками фігури та целюлітом. Він об'єднав в собі 5 провідних технологій скульптурування тіла:

  • Вакуум — стимулює виведення зайвої рідини та токсинів зі шкіри та прискорює кровообіг та лімфообіг.
  • Енергія інфрачервоного світла — стимулює підвищення рівня кисню в організмі.
  • Механічна маніпула — масажує жировий прошарок, позбавляючи зайвих сантиметрів.
  • RF-прогрів — стимулює розщеплення тригліцеридів та підтягує ззовні шкіру.
  • LED інфрачервоний світлодіод 690 нм — підтягує в'ялу, нееластичну шкіру, прогріваючи глибинні шари.

І це все в одній процедурі! В жирових відкладень немає жодного шансу проти Zemits Bionexis.


Переймаєтесь, що не зможете опанувати всі функції самостійно? Ми це передбачили! Разом з будь-яким апаратом Zemits, ви отримуєте курс навчання абсолютно БЕЗКОШТОВНО! Опануйте всі режими та нюанси процедур разом з нашими професійними косметологами:
  • Особливості налаштування інтерфейсу.
  • Процедури та протоколи.
  • Створення індивідуальних програм.
  • Техніка проведення та поєднання з іншими апаратними методиками.
  • Очищення та дезінфекція. 

По закінченню, ви також отримуєте іменний сертифікат про завершення курсу. І все, ви готові повністю інтегрувати нові процедури в вашу роботу ❤️


Огляди апаратів Про технології