Блог укр

Ідеальне тіло в домашніх умовах: формула Zemits

2020 рік став поворотним в житті всіх людей, залишивши про себе не тільки спогади. Через тривале перебування вдома, нудьгу та постійну тривогу, багато хто вийшов з локдауну із зайвими сантиметрами. У когось це жирові відкладення, у когось целюліт. У будь-якому випадку карантин значно знизив якість шкірного покриву та улюблені джинси вже не сидять, як раніше.

Як же привести тіло до ладу і підтримувати форму? Сьогодні ми розповімо про стандартний та розширений комплекс догляду за шкірою. Як зберегти її пружною, рівною та еластичною?

Від загальних порад до рекомендацій косметологів. Zemits розповідає ідеальну формулу для ідеальної фігури.


Загальні, але такі важливі поради

Зайва вага і целюліт - це прояв порушення внутрішніх процесів в організмі. Десь щось пішло не так: або організм отримує більше калорій, ніж він може переробити й вони перетворюються на жирові клітини, або ж в тканинах відбувається застій через малорухливий спосіб життя. У будь-якому випадку це зовнішній прояв внутрішніх збоїв. Так що коригуємо.

Підтримка водного балансу та раціону

Організм людини майже на ⅔ складається з води. Це основа нашого існування, саме вода виводить з організму токсини й живить шкірний покрив. Якщо нам всередині не вистачає рідини - шкіра стає знезводненої та сухою. В середньому, дорослій людині необхідно пити близько трьох літрів чистої води на добу. Кава, чай, сік не береться до уваги - тільки чиста вода.

Налаштуйте свій раціон, зменшуйте кількість солі у стравах, адже вона затримує воду в тканинах. Менше жирного, солодкого та гострого - це не тільки допоможе в боротьбі за гладку шкіру, але й вплине позитивно на загальний стан здоров'я..

В ідеалі, краще вирахувати свою норму КБЖУ - коефіцієнт білків, жирів та вуглеводів. Якщо Ви будете знати, що і в яких пропорціях вам потрібно їсти, зайві калорії не перетворюватимуться на жир. У цьому допоможуть додатки з контролю харчування, підберіть зручне вам.

Спортивні навантаження

За карантин багато хто знизив свою фізичну активність до накатаного маршруту "холодильник-диван-ліжко". Це звичайно ж жарт, але факт залишається фактом - в домашній атмосфері все складніше змусити себе тренуватися. Особливо зараз, коли спортзали функціонують обмежено, а за вікном погана погода й холод. Рука сама собою тягнеться за смаколиками й склянкою гарячого чаю.

Навіть в таких складних умовах вам необхідно не забувати про фізичні вправи. Це не тільки профілактика целюліту, оскільки тренування розганяють кровообіг і лімфоток, але і спалювання зайвих калорій й жирових клітин. Витрачайте свої запаси, зміцнюючи проблемні зони. Зазвичай ми помічаємо зайві сантиметри на стегнах, животі, сідницях та руках. У кожного зайві кілограми розподіляються індивідуально, залежно від конституції тіла.

Коригування режиму та звичок

Стиль життя безпосередньо впливає на якість нашого тіла. Всі дії протягом дня пов'язані між собою. Ось кілька рекомендацій:

  • Робіть перерви в роботі. Навіть якщо ваша діяльність пов'язана з сидячим режимом - робіть перерви, розминайтеся. Це полегшить навантаження на судини та прискорить кровообіг.
  • Лягайте спати вчасно. В ідеалі, це близько десяти-одинадцяти годин вечора. Саме в цей час в організмі виробляються основні гормони молодості та енергії - мелатонін й лептин. Вони ж впливають і на загальний стан шкіри. До того ж якщо ввечері ви лягли пізно, на наступний день вам набагато складніше стримувати свій апетит до солодкої та шкідливої їжі.
  • Виключіть вживання алкоголю та нікотину. Крім того, що ці звички викликають залежність і впливають руйнівно на організм, вони ще й погіршують стан шкіри. Сповільнюючи внутрішні обмінні процеси, вони можуть стати ще однією причиною виникнення целюліту.
  • Робіть контрастний душ. Це один з найкращих методів для прискорення кровообігу. Різка зміна температурного режиму підніме тонус капілярів. Це така "шокова терапія" для целюліту, допоможе вирівняти рельєф шкірного покриву.
  • Виключіть тісний одяг і високі підбори. Оскільки целюліт більш поширений серед жінок, то ця рекомендація більш до жіночої статі. Проблеми кровоносної системи напряму пов'язані з виникненням целюліту. Високі підбори ускладнюють роботу судин, а обтислий одяг занадто здавлює тканини, ускладнюючи лімфоток. Одягайтеся в комфортні речі за розміром.
Навіть виконання цих простих порад принесе Вам значний ефект.

Домашні процедури

Домашній догляд не варто списувати з рахунків в боротьбі проти целюліту й зайвих сантиметрів. Адже деякі засоби діють анітрохи не гірше професійної косметики. По-перше, це абразивні скраби, які частинками знімають ороговілий шар клітин. Вони також покращують кровообіг і підіймають клітинний тонус. Найпопулярніші - кавовий, сольовий, кокосовий.

По-друге, це обгортання. В хід йде блакитна глина, та ж кава, ламінарії, ефірні олії. Вони не тільки насичують шкіру, вирівнюючи рельєф, а й покращують обмінний процес в застійних областях. Якщо ж вам не хочеться витрачати час на приготування, можна купити готовий склад, виробники пропонують продукцію різного цінового сегмента.

По-третє, це антицелюлітні гелі та креми. Вони теж мають ефект, але все повинно працювати в комплексі. Не можна однією рукою їсти фаст-фуд, інший намазувати крем і говорити, що він не працює. Вони мають стимулюючий ефект, який спрямований на активацію та відновлення лімфотоку і кровообігу.

Сюди ж можна віднести й ручний масаж. Це активні дії щіткою з жорсткою щетиною, роликовим масажером або банкою для вакуумного масажу. 15 хвилин вранці та ввечері допоможуть вирівняти рельєф, посилять кровотік в проблемних областях й прискорять внутрішньоклітинні процеси.

Новий рівень домашніх процедур?

Сучасна косметологія почала активний розвиток портативної апаратної ніші. Це обладнання, яке може позмагатися з професійними апаратами для корекції фігури в ефективності. Особливо актуально це зараз, коли досить складно потрапити до свого косметолога на курс процедур.

Тепер їх можна зробити самостійно, вдома! Zemits MarvelouSlim - це вакуумний масажер останнього покоління, який становить професійну конкуренцію салонному схудненню. Він об'єднав в собі три типи впливу: тепловий, вакуумний та роликовий. Не тільки допомагає спалювати жирові клітини шляхом активного масажу, але і тонізує м'язи, підтягує контури.

Ця неінвазивна технологія, яка вже з перших сеансів показує видимі результати. Апарат обладнаний трьома насадками для опрацювання різних зон: велика - для живота, спини, ніг, середня - для стегон, тіла, рук, маленька - для шиї, декольте і невеликих ділянок тіла.


Zemits MarvelouSlim зменшує м'язовий біль, зменшує целюлітні ділянки, розтяжки, в'ялість та покращує кровообіг. Це апарат, який підніме ваш домашній догляд на новий рівень, дозволяючи досягти значних результатів. Гладка шкіра - найкращий подарунок під ялинку до Нового Року!
Zemits 4