Блог укр

Як прибрати живіт та розтяжки після вагітності?

Zemits / Блог 

Вагітність — прекрасний період у житті жінки. Але народження нового життя — завдання досить складне: жіночий організм акумулює ресурси, цей процес відбувається як на психологічному, так і фізичному рівні.

Найчастіші естетичні проблеми, що залишаються після пологів – це зайва вага та розтяжки. Якщо з першою ще можна поборотися самотужки, то з другою — лише за допомогою косметології.

Давайте сьогодні розглянемо, чому вони з'являються і які б'юті-методики допомагають найкраще. Почнемо.


Внаслідок чого відбувається поява розтяжок під час вагітності?

Збільшення маси породіллі відбувається поступово і це не тільки через зростання малюка. Ось фактори, що впливають на набір ваги:
  • Збільшення жирового прошарку внаслідок неправильного харчування та переїдання.
  • Збільшення об'єму міжклітинної рідини, навколоплідних вод та крові, що циркулюється.

І якщо другий пункт можна віднести до природних процесів, які не зашкодять шкірному покриву, то перший може стимулювати появу розтяжок. Але тут не можна вивести одного загального правила. Чому в одних вони з'являються, а в інших ні?

По-перше, має значення швидкість набору ваги. Збільшення жирового прошарку розтягує шкірну тканину, яка не встигає адаптуватися до збільшених об'ємів. По-друге, під час вагітності також відбувається гормональний дисбаланс. Організм виробляє меншу кількість кортизолу та естрогену, а це впливає на вироблення колагену та еластину – білків, які відповідають за пружність та гладкість шкіри. Через це шкіра не встигає правильно розтягнутися.

Ну, а що таке розтяжки? Це надрив волокон дерми, які виникають під час механічного натягу шкіри. Вони виникають у шарі, який допомагає їй підтримувати свою форму, тому після надриву волокон та формування рубців, торкнувшись, відчувається "вм'ята" шкіра. Зазвичай вони розташовані паралельно один до одного, можуть бути рожевого, червоного або фіолетового кольору. У вагітних вони найчастіше з'являються в районі стегон, живота, грудей.

Жирове відкладення в районі живота — одна із найпроблемніших зон жінок. І після вагітності дуже складно прибрати зайві сантиметри "рятувального круга". Тому сьогодні ми розглядаємо косметологічні технології, що допомагають спалити кілограми. Але спершу розтяжки.


Видалення розтяжок: фракційне шліфування приходить на допомогу

Самі по собі розтяжки не несуть неприємних відчуттів і не є небезпечними для здоров'я, але вони надають деяким дискомфорт, оскільки їх не можна прибрати візуально. Найефективніше з цим естетичним дефектом працює фракційне шліфування.

Такі апарати, як Adonyss CarbonFrax CO2 – це обладнання останнього покоління, яке оснащено всіма необхідними функціями та режимами для максимально ефективного та якісного результату:
  • 7 вбудованих режимів лазерного фокусування з регулюванням розміру та форми фракційного випромінювання.
  • 3 методи сканування шкіри, які мінімізують можливість пігментації.
  • 5 змінних аплікаторів, які дозволяють виконувати великий спектр процедур.
  • Простий, user-friendly інтерфейс, який дозволяє налаштувати процес індивідуально під кожного клієнта.


Процес видалення

Перед тим, як пройти курс процедур, потрібно обов'язково проконсультуватися з досвідченим косметологом. Він має скласти повний анамнез клієнта, повідомити про список протипоказань процедури та призначити індивідуальну схему лазерної процедури. Кількість процедур залежить від глибини та "віку" смуг. Зазвичай, курсу з 4-8 процедур достатньо, щоб повністю позбутися їх.

Перед процедурою обрана ділянка дезінфікується та обробляється анестетичним засобом. Фракційний пучок направляють уздовж смуг, процес займає не більше 30-40 хвилин, залежно від кількості та площі впливу. Після завершення процедури шкіру обробляють антисептичним, протизапальним засобом. Набряклість і почервоніння обробленої ділянки сходить протягом 2-5 днів, все залежить від особистих особливостей.

Проробляємо проблемну зону: живіт

Зона живота — проблемна ділянка, об’єм якої йде в останній момент. І тільки схудненням і тренуваннями часом тут сам не впораєшся. Тоді кавітація приходить на допомогу! Так, цю технологію недаремно називають ультразвуковою ліпосакцією, адже кавітацію за результатами порівнюють із досягненням хірургічних операцій. Саме її найчастіше рекомендують для локального схуднення. У чому фішка?

В основі технології кавітації лежить процес впливу ультразвукових хвиль із жировою тканиною. Доторкаючись, низькочастотні хвилі сприяють утворенню мікробульбашок. Пухирці збільшуються в розмірах і вибухають. В результаті виявляються зачеплені мембрани адипоцитів — жирових клітин, і ті гинуть. Таким чином, стимулюється процес ліполізу — природного розпаду жиру. Продукти розпаду виводяться у вигляді метаболізму. Останнє особливо важливе при проходженні курсу кавітації. Стандартний протокол локального схуднення “кавітація + активний лімфодренаж”. Адже, без стимуляції, токсини, які знаходяться усередині жирових клітин, не будуть досить швидко виводитися з організму.


Відмінним варіантом стане курс комплексних процедур на апараті Zemits Abigon Pro. В одному корпусі ми об'єднали три косметологічні технології, які чудово працюють у тандемі: кавітацію, вакуумний масаж і RF-прогрів. Які його переваги:
  • Пропозиція клієнтам комплексного протоколу. Вам все одно потрібна в прейскуранті лімфодренажна технологія (пресотерапія, вакуумний, роликовий масаж). Без нього ви не зможете запропонувати повний протокол.
  • З метою економії коштів. Декілька окремих апаратів мають ціну на 20-30% вищу, ніж один косметологічний комбайн.
  • З метою економії простору. Один апарат чи кілька — що займає більше місця? Відповідь логічна.
  • Розширення кількості клієнтів. Наприклад, є ті, хто хоче пройти лише вакуумний масаж без кавітації. Такий апарат, як Zemits Abigon Pro, поєднує під одним корпусом одразу цілий комплекс методик: кавітацію, вакуумну стимуляцію, RF-ліфтинг. Тому ви можете запропонувати всі ці процедури в комплексі, так і окремо.

До того ж у комплектацію моделі входить 5 маніпул: ультразвукової кавітації, вакуумного масажу з RF-ліфтингом, мультиполярного RF-ліфтингу, триполярного RF-ліфтингу та біполярного RF-ліфтингу. Це процедури як для обличчя, так і для тіла, а значить розширення цільової аудиторії та кількості клієнтів.


Ці 2 апарати здатні створити прейскурант із нуля! Потрібні, інноваційні — протестуйте їх, перш ніж придбати. Безкоштовний тест-драйв — це можливість повною мірою оцінити можливість професійного обладнання. Чекаємо на вас у гості у нашому шоурумі.


Zemis 2