• /
  • /

ТОПові літні протоколи від Verstand HD

Літом — подбайте про своїх клієнтів! Але як це зробити максимально ефективно та вигідно? В Zemits є відповідь і це — комплексні протоколи догляду. Кожен тип шкіри потребує індивідуального підходу, а це означає, що вашому прейскуранту потрібне якісне розширення.
Zemits Verstand HD — новинка 2022 року, оновлений, удосконалений, максимально ефективний.
Що в ньому нового в порівнянні з класикою Zemits Verstand? Тепер замість діамантової дермабразії ви можете запропонувати технологію HydroDiamond™. Це оновлена версія гідропілінгу потрійної дії: активна сироватка ще довше контактує зі шкірою, вакуум очищає пори, а абразивна насадка відлущує ороговілий шар клітин.

Отже, три комплексні протоколи від Zemits Verstand HD для сухої, проблемної шкіри та від вікових змін. Почнемо!

Verstand HD для проблемної шкіри

Влітку клієнти з проблемним/жирним типом шкіри стикаються з тим, що шкірний покрив виробляє значно більше себуму, ніж в інші сезони. Так організм хоче себе захистити від небезпечного ультрафіолету та інших негативних чинників. Тому в роботі тут головне не пересушити та підтримувати рівень зволоження. Почнемо протокол.

⭐️ Перший етап — Підготовка шкіри. Від цього етапу залежить успіх всього комплексу процедур, адже ніщо не зможе діяти через плівку пилу і забруднень. Проводимо повний демакіяж та очищення за допомогою пінки/гелю за типом шкіри. Після очищення відновлюємо рН шкіри, обробляючи її тоніком.

⭐️ Другий етап — Ультразвуковий пілінг. Для початку наносимо гідруючий гель і харчову плівку зверху, цей засіб допоможе розпушити вміст пор. Через 15-20 хвилин починаємо проводити ультразвуковий пілінг, рухаючись лопаткою масажними лініями обличчя. Уз-хвилі не травмують шкіру, а делікатно проникають вглиб, виштовхуючи бруд та відмерлі клітини.
⭐️ Третій етап — Кріотерапія. Різке охолодження запускає процеси регенерації, робить шкіру більш еластичною та прискорює вироблення колагену та еластину. Ця процедура не тільки прискорює кровообіг та лімфообіг, тонізує клітини, але й зменшує запалення, заспокоює шкіру.
⭐️ Четвертий етап — Киснева терапія. Під напором повітря активні компоненти сироватки змішуються з молекулами О2 і проникають в найглибші шари шкірного покриву. Тому сюди підійде сироватка, яка буде мати максимум зволожувальних компонентів в складі, така як Zemits OXYTIGHT. Ця універсальна процедура покращує колір обличчя, повертає здорове сяйво шкірі та стимулює внутрішньоклітинні процеси.

Verstand HD для вікової шкіри

Тепер протокол делікатної дії та anti-age догляду. Першим етапом йде також підготовка, це обов’язковий крок для будь-якого протоколу. Потім очищення за допомогою технології HydroDiamond™. Чим вона відрізняється від стандартного аквапілінгу:
  • Сироватка заливається не в колбу, а наноситься безпосередньо на шкіру обличчя.
  • Тривалий контакт сироватки зі шкірою для активної дії.
  • Для процедури необхідно тільки 5 мл сироватки, майстер наносить її пензликом на обличчя.
Після очищення прибираємо залишки сироватки й наносимо гель для RF-ліфтингу, у нашому випадку — Zemits HyaTight, формула якого спеціально адаптована для додаткового зволоження шкіри. Проводимо RF-ліфтинг, маніпула має постійно рухатись. Глибокий прогрів скорочує колагенові волокна та стимулює синтез колагену та еластину.
Фінальним етапом протоколу йде електропорація. Забираємо залишки геля-провідника, очищаємо шкіру та наносимо сироватку, яка відповідає особливостям шкіри клієнта. Підбираємо рівень інтенсивності апарату, під час процедури постійно її регулюйте залежно від індивідуальної чутливості.

Verstand HD для сухої шкіри

Власникам сухого типу шкіри також треба про неї попіклуватись в літній сезон. Підвищена температура навколишнього середовища може порушити баланс клітин, а пігментація та ультрафіолет чатують на погано захищену шкіру.

Тому тут головне — якісне зволоження. Подвійну дію активних компонентів забезпечить протокол “Технологія HydroDiamond™ + електропорація”.

Для першого етапу чудово підійде Zemits HydroClear. Ця апаратна сироватка для гідропілінгу створення для зволоження та відбілювання шкіри. Пептиди гідролізованого шовку та екстракт водоростей заспокоюють насичують шкіру, а глутамінова та молочна кислоти працюють ексфоліаторами, та відбілюють шкірний покрив.
Потім йде електропорація і ось три головні причини чому ця технологія залишається фаворитом клієнтів:

❤️ Вона атравматична. На відміну від її родички — ін’єкційної мезотерапії, електропорація не порушує цілісність шкірного покриву. Тобто в процесі повністю виключається можливість занесення інфекції.

❤️ Вона ефективна. Електричні імпульси роблять мембрани клітин більш еластичними, дозволяючи активним компонентам сироватки проникати в глибокі шари шкіри.

❤️ Вона популярна. Цільова аудиторія в процедури велика, адже методика підходить для будь-якого типу шкіри та вирішує широкий спектр естетичних проблем.

Один апарат — 8 процедур та безліч протоколів для кожного клієнта. Пропонуємо завітати до нас в шоурум та переконатись в його ефективності на власному досвіді. Це шанс протестувати всі можливості апарату, побачити реальні результати після процедури та отримати комплексну консультацію від сертифікованих косметологів Zemits.

Заповнюйте форму,

щоб записатись на Тест-Драйв

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits

Наші останні новини:
zemits.com
zemits.co.uk
zemits.pl
zemits.lt
zemits.eu
zemits.es
zemits.it
zemits.de
zemits.biz.tr
Zemits
advance-esthetic.us
newfacebeauty.pl
venko.com.ua
spashop.com.ua
Marketplace
adonyss.com
adonyss.com.ua
hydroluxx.com.ua
Our partners
© 2022 Zemits.
Всі права захищені.
Ми приймаємо оплати Master Card,
Visa, LiqPay та інші.
Продовживши перегляд сторінок сайту або закривши це повідомлення, Ви погоджуєтеся з використанням файлів cookies