• /
  • /

ТОП апарати anti-age: що обрати для свого прейскуранта?

Збереження молодості шкіри — саме цим бажанням керується вся anti-age індустрія. Вона ж стала й найпопулярнішою сферою косметології, яка має сотні тисяч клієнтів по всьому світі. Можливість призупинити час, мінімізувати вікові зміни — мрія, яка в наш час стала реальністю.
Як же було досягти максимального ефекту "молодості" і мінімізувати небезпечні наслідки? Адже довгий час на чолі anti-age фронту стояла саме пластична хірургія. Але було занадто багато нюансів: успіх фінального результату, збереження природності, тривала реабілітація, велика кількість протипоказань.
Саме тому інновації вирушили в бік неінвазивних косметологічних технологій. І сьогодні ми розглянемо ті процедури та апарати, які не тільки розширять вашу цільову аудиторію, але й збільшать середній чек салону та зміцнять ваш бізнес. ТОП 3 від Zemits, почнемо.

Безопераційна підтяжка: SMAS-ліфтинг

Перше місце дістається цій косметологічній технології й не дарма. Який же принцип дії цієї надзвичайно ефективної технології? Він полягає в короткочасному контрольованому прогріві глибокого шару шкіри на понад 60 градусів за Цельсієм. В результаті цього утворюються мікроскопічні осередки коагуляції (точково згортається білок), а волокна колагену в SMAS частково відновлюють структуру, зруйновану в результаті вікових змін.

Точковий термічний вплив також активізує роботу фібробластів і прискорює вироблення нового колагену та еластину. Таким чином, SMAS-підтяжка по впливу схожа на рф-ліфтинг, але працює глибше.

Такі апарати, як наші Zemits Ultranexx та Zemits Ultranexx Pro — ідеальним варіант для підтяжки контуру обличчя і боротьби з другим підборіддям. Всього одна процедура дає настільки пролонговані результати, що їх помітно ще через 2-5 років, все залежить від індивідуальних особливостей клієнта.
Чим ці дві моделі відрізняються?

☀️ Комплектація. Під час покупки обладнання для SMAS ліфтингу кожному клієнту пропонується декілька картриджів на вибір. Для Zemits Ultranexx це 2 картриджі з п'яти запропонованих. Zemits Ultranexx Pro надає тут більше можливостей своєму власникові. Клієнт вибирає 3 насадки-картриджі з 8 запропонованих: 5 для тіла і 3 для обличчя та зони декольте.

☀️ Ресурс картриджів. У Zemits Ultranexx у кожного картриджа ресурс 10 тисяч ліній, а у Zemits Ultranexx Pro 20 тисяч ліній. Це у два рази більше проведених процедур, а значить у 2 рази більше прибутку!

☀️ Робоча поверхня картриджа. У Zemits Ultranexx Pro робоча поверхня картриджа більше і це дає можливість закладати на один імпульс відразу кілька ліній, які автоматично чітко будуть розташовані на правильній відстані один від одного. Це означає, що точність процедури збільшиться, при тому, що час на сеанс скоротиться. У Zemits Ultranexx такої можливості немає, там один імпульс - це одна лінія.

☀️ 3D візуалізація. Zemits Ultranexx Pro обладнаний великим екраном, який надає косметологу 3D візуалізацію зони обробки. Така особливість допомагає побачити точну лінію обробки та області, які допустимі для обробки. Ця нова модель робить SMAS ліфтинг ще ефективніше і точніше. У Zemits Ultranexx немає такої технології.

RF-ліфтинг: результат з першої процедури

Ще одна технологія, яку полюбляють клієнти. В чому її дія? На дерму впливає RF — електричний струм радіохвиль. Коли його імпульси проникають в глибокі шари шкіри, тканини нагріваються до 40-45°C при мультиполярному, і до 60-65°C при монополярному ліфтингу.

Нагрівання призводить до згортання і затвердіння білкових тканин. А молекули колагену — речовини, що відповідає за молодість, стягуються в щільні спіралі, тим самим забезпечуючи омолодження. Ця технологія має також пролонговану дію. Глибокий прогрів стимулює потужні процеси неоколагенезу і прискорює вироблення еластину.
Що для вас є в Zemits з цією методикою:

❤️ Zemits Klein RF 2.0 та Zemits CrystalFrax — моно-моделі з однією функцією. Завдяки розширеній комплектації працюють зі шкірою як обличчя, так і тіла.

❤️ Zemits Abigon Pro та Zemits Abigon — комбайни, які більше направлені на роботу з естетичними проблемами тіла, але мають в комплектації спеціальні маніпули малого розміру для роботи з обличчям.

❤️ Zemits Verstand HD, Zemits Verstand, Zemits Verstand PRO — покоління косметологічних комбайнів, які мають від 6 до 8 методик під одним корпусом. Забезпечують комплексні протоколи омолодження, догляду, зволоження.

Мікростурмова терапія: комплексна дія

Що таке мікроструми — це імпульси електричного струму малої сили. Вони імітують природні електричні заряди й пробуджують клітини. Це своєрідний ефект будильника — клітини знову прокидаються, відкриваються мембранні канали та відновлюються обмінні процеси.

До того ж мікрострумова терапія діє не тільки на поверхню епідермісу. Вона також зачіпає всі м'які тканини: дерму, м'язову тканину, кровоносні та лімфатичні судини. Така комплексна дія приводить в тонус не тільки шкіру, але і м'язовий каркас — розслаблюються спазми або навпаки тонізують. Яка ще дія мікрострумів?
  • Збільшується транспортування амінокислот.
  • Поліпшується синтез ДНК, білків і ліпідів.
  • Стимулюється вироблення колагену та еластину.
Так, ця технологія підійде як для розвитку, так і для початку косметологічного бізнесу. Якщо ви:

Новачок, який тільки починає свій шлях в бьюті-сфері, то Zemits Verstand PRO — ваш вибір. Косметологічний комбайн 6 в 1 закриває всі потреби клієнтів з очищення, догляду та омолодження клієнтів. Найпопулярніші косметологічні технології в одному корпусі, в тому числі й мікрострумова терапія.

Профі, який хоче придбати нову технологію до свого арсеналу — вам потрібен Zemits Adrinox 2.0. Моноапарат, який забезпечує процедуру мікрострумової терапії всього тіла. В комплектацію приладу входить 3 пари насадок та мікрострумові рукавички. Потіште своїх клієнтів новими послугами в прейскуранті.

Нагадуємо, що у нас діє акційний спец-прайс, який допоможе придбати зазначені апарати з гарячими знижками. Також до кожного замовлення ви отримуєте безкоштовно наш авторський курс Косметолог PRO, це онлайн-курс, який допоможе знайти нових клієнтів та зміцнити ваш бізнес.


Заповнюйте форму, щоб дізнатись про всі акційні позиції від Zemits та отримати консультацію експерта!

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits

Наші останні новини:
zemits.com
zemits.co.uk
zemits.pl
zemits.lt
zemits.eu
zemits.es
zemits.it
zemits.de
zemits.biz.tr
Zemits
advance-esthetic.us
newfacebeauty.pl
venko.com.ua
spashop.com.ua
Marketplace
adonyss.com
adonyss.com.ua
hydroluxx.com.ua
Our partners
© 2022 Zemits.
Всі права захищені.
Ми приймаємо оплати Master Card,
Visa, LiqPay та інші.
Продовживши перегляд сторінок сайту або закривши це повідомлення, Ви погоджуєтеся з використанням файлів cookies