• /
  • /

Весна by Zemits: на яких б'юті-заходах можна зустріти наш бренд цього сезону

Взимку життя косметологічного світу трохи уповільнюється, але це для того, щоб з новими силами відкрити весняний б’юті-сезон виставок, конференцій та експо.
Хоча нещодавно ми брали участь в Professional Beauty Dubai. Цього року ми вперше відвідали серце ОАЕ Дубаї. 20 та 21 лютого ви зустрічали Zemits в івент просторі Festival Arena за стендом D25.
Як пройшло? Надзвичайно! ТОПові косметологічні бренди з усього світу, дуже багато відвідувачів, нові знайомства, сотні консультацій за 2 дні ми наче прожили ціле життя. Виставка мала великий успіх, це був крутий досвід. Слідкуючи за інноваціями та трендами, ми допомагаємо вам обирати найкраще обладнання та зміцнювати бізнес.

Тож ми вирішили підготувати статтю-анонс весняних подій Zemits!

⭐️ 5-6 березня Professional Beauty London. Ми вже відвідували цю подію у жовтні 2021 та квітні 2022, Zemits підкорював виставковий центр ExCeL London. Це 400 000 м², він вміщує сотні міжнародних брендів б'юті-сфери. Тому готуйтесь зустрічати нас вже на цих вихідних за адресою: Royal Victoria Dock, 1 Western Gateway, London E16 1XL. Наш стенд L18.

⭐️ 5-7 березня — IECSC New York. International Esthetics, Cosmetics & Spa — це одна з найбільших косметологічних конференцій США, де збираються лідери індустрії. Ми вже відвідували цю подію влітку 2022, в Лас-Вегасі. Тож і у 2023 році ви знайдете нас в Javits Center на Манхеттені в Нью-Йорку. Booth — 757 Aisle.

⭐️ 1-3 квітня - Estetika Bruxelles Expo. Estetika - місце зустрічі всіх професіоналів, які працюють у сфері краси. Єдина у своєму роді виставка, на якій відвідувачі можуть знайти найповніший огляд обладнання, косметики, технологій та навчання за більш ніж 40 років. Двічі на рік тисячі косметологів, естетистів, дерматологів приїжджають на виставку до Брюсселя, щоб під час Estetika Spring та Estetika Autumn ознайомитися з останніми розробками у своїй галузі.
⭐️ 2-3 квітня Beauty Forum Warszawa. У 2021 та 2022 році ми також брали участь в цій події й раді повернутись! Це одна з найпопулярніших косметологічних виставок Європи, де збираються бренди з усього світу! Цього разу подія змінила локацію це CENTRUM EXPO XXI за адресою: вул. Ignacego Prądzyńskiego 12/14, Варшава

⭐️ 23-24 квітня — International Congress of Esthetics and Spa Philadelphia. Косметологічний конгрес, що поєднує бренди косметології, спа та естетичної медицини з усього світу. В листопаді минулого року ми вже представляли нашу компанію разом з провідними іменами б’юті-світу. А цього квітня чекаємо вас в Pennsylvania Convention Center, 1101 Arch St, Philadelphia, PA 19107. Місця — 514-516.

⭐️ 25-26 квітня Future Beauty Show Dublin, Ireland. Івент, на якому ми побуваємо вперше, це косметологічна платформа, на якій зберуться всі бренди світу пов’язані з естетикою та красою. Ми звісно не можемо лишитись осторонь, тому чекайте нас в Дубліні за адресою: RDS Venue, Merrion Rd, Dublin, D04 AK83. Це один з найбільших виставкових центрів Ірландії, площею понад 22 тисячі квадратних метрів. Стенд B2.

Чекаємо вас на безкоштовний тест-драйв ❤️

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits

Наші ТОП апарати

Наші останні новини:
zemits.com
zemits.co.uk
zemits.pl
zemits.lt
zemits.eu
zemits.es
zemits.it
zemits.de
zemits.biz.tr
Zemits
advance-esthetic.us
newfacebeauty.pl
venko.com.ua
spashop.com.ua
Marketplace
adonyss.com
adonyss.com.ua
hydroluxx.com.ua
Our partners
© 2022 Zemits.
Всі права захищені.
Ми приймаємо оплати Master Card,
Visa, LiqPay та інші.
Продовживши перегляд сторінок сайту або закривши це повідомлення, Ви погоджуєтеся з використанням файлів cookies