• /
  • /

Відновлення після літа: протокол догляду від Verstand Pro

Осінь — ідеальна пора для активного відновлення шкіри. Адже саме вона найбільше страждає у сезон активного ультрафіолетового випромінювання. Тому вересень-листопад — пік для відновлюючих та омолоджуючих косметологічних методик.
Сьогодні ми підготували для ваших клієнтів повний протокол догляду by Zemits Verstand Pro. Адже він просто ідеально підходить для цієї мети — об'єднує у собі 6 трендових процедур з відновлення, очищення та омолодження шкіри.
Також Zemits Verstand Pro — унікальний комбайн, який поєднує відразу дві дієві антивікові технології: RF-ліфтинг та мікрострумова терапія. А якісно наповнити клітини корисними речовинами, вітамінами допоможе електропорація та ультразвуковий фонофорез. Але насамперед — делікатне очищення шкіри від забруднень та відмерлих клітин за допомогою ультразвукового пілінгу. Тож почнемо!

Шість етапів від Zemits Verstand Pro

⭐️ Етап Перший: Консультація та заповнення картки клієнта. Тут важливо скласти повний анамнез клієнта, розповісти, як проходитиме сам процес, який догляд за шкірою необхідний після сеансу. Тут найважливіше — з'ясувати, чи є у клієнта протипоказання для процедури, тому первинна консультація просто необхідна.
⭐️ Етап Другий: Очищення та Тонізація. Від цього етапу залежить успіх всього комплексу процедур, адже імпульси апарату не зможуть досягти потрібної глибини через плівку пилу та забруднень. Проводимо повний демакіяж та очищення за допомогою пінки Zemits LumiousClear. Після очищення відновлюємо рН шкіри, обробляючи її тоніком Zemits Joyfill.
⭐️ Третій Етап: Підготовка до ультразвукового пілінгу. Щоб корисні речовини якомога глибше проникли в шкірний покрив, його треба очистити від забруднень і ороговілих частинок. Тому наносимо гідруючий гель Zemits Openskin та накладаємо харчову плівку зверху. Цей косметичний засіб допоможе розм’якшити забруднення в порах та шар відмерлих клітин, які заважають шкірі дихати.
⭐️ Четвертий Етап: Проведення ультразвукового пілінгу. Тримайте лопатку скраберу Zemits Skin Expert опуклою поверхнею назовні, розмістивши його під кутом 45 °С щодо поверхні обличчя клієнта. Обробляйте шкіру, рухаючи лопаткою від центральної частини до периферії обличчя, вздовж ліній лімфотоку. Слідкуйте, щоб шкіра клієнта була постійно зволоженою.
⭐️ П'ятий Етап: Проведення процедури електропорації. Чому саме електропорація? Ця методика піднімає клітинний імунітет, прискорює внутрішньоклітинний метаболізм та стимулює синтез колагену та еластину.

Забираємо залишки гідруючого гелю, очищаємо шкіру. Наносимо сироватку, що відповідає особливостям шкіри клієнта. Підбираємо рівень інтенсивності апарата, під час процедури постійно її регулюйте залежно від індивідуальної чутливості. Перед процедурою обов'язково помістіть електроди в руку клієнта, оскільки цей прилад використовує імпульсний електричний струм невисокої інтенсивності.
⭐️ Шостий Етап: Очищення та захист шкіри. Після завершення процедури видаляємо залишки провідних речовин і наносимо захисний крем, який має високий захист SPF. Адже незахищена шкіра, після процедур, потребує додаткового захисту від небезпечних ультрафіолетових променів.

Zemits Verstand Pro — комбайн, з яким ви будете створювати безліч протоколів, підбираючи оптимальну комбінацію під кожного клієнта.


Заповнюйте форму, щоб отримати Спец-Прайс вересня
Удосконалюйте ваш бізнес разом з Zemits

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits

Наші останні новини:
zemits.com
zemits.co.uk
zemits.pl
zemits.lt
zemits.eu
zemits.es
zemits.it
zemits.de
zemits.biz.tr
Zemits
advance-esthetic.us
newfacebeauty.pl
venko.com.ua
spashop.com.ua
Marketplace
adonyss.com
adonyss.com.ua
hydroluxx.com.ua
Our partners
© 2022 Zemits.
Всі права захищені.
Ми приймаємо оплати Master Card,
Visa, LiqPay та інші.
Продовживши перегляд сторінок сайту або закривши це повідомлення, Ви погоджуєтеся з використанням файлів cookies