Блог укр

Целюліту - бій! Найефективніші методики боротьби з целюлітом

Косметологічні процедури для стрункості тіла ніколи не втрачають актуальності. Чому? Та тому, що кожна жінка відкрито чи потай прагне ідеальну фігуру — плавні, підтягнуті форми, пружну шкіру, рівний рельєф.

У хід йде все — від перцевих обгортань до апаратної косметології. Але що здатне позбавити целюліту напевно? Давайте разом з'ясуємо.

Целюліт – це наслідок порушення мікроциркуляції у клітинах. Простіше кажучи, це застій лімфи, який проявляється у вигляді ненависних "горбків" та "ямок" на поверхні шкіри.
Через порушення цих важливих процесів, сполучні тканини запалюються і це проявляється у зовнішніх ознаках – зміна кольору, втрата пружності, набряклість та інші не надто приємні симптоми.


Домашні процедури від целюліту

Хто ж не пробував ці обгортання та масажі. У хід йде все - від аптечних ламінарій до перцово-медових сумішей. Але навіть при регулярному використанні ефект від таких процедур буде через 1-2 місяці. Важливо пам'ятати, що жодна маніпуляція не матиме успіху без коригування плану харчування та фізичної активності. Професійний антицелюлітний догляд
⭐️ Спектр професійних методик для рятування від целюліту дуже широкий. Всі вони націлені на посилення лімфо та кровообігу в тканинах, а також на спалювання жиру та підвищення пружності шкіри.
⭐️ На відміну від домашніх процедур, салонні методики здатні забезпечити швидкий результат вже після 1-3 сеансів.
⭐️ На відміну від домашніх процедур, салонні методики здатні забезпечити швидкий результат вже після 1-3 сеансів.

Кавітація

Це ультразвукова апаратна процедура, основний принцип якої – руйнування клітин за допомогою звукових хвиль. Вони створюють у рідкому середовищі бульбашки вакууму, які схлопуються, ушкоджуючи стінки жирових клітин. В результаті вміст клітин виливається у міжклітинний простір, звідки воно виводиться лімфатичною системою.

За один сеанс процедури може піти до 4 сантиметрів об'ємів. У процесі не травмується поверхня шкіри, відсутні почервоніння та набряклості.

Щоб повною мірою використовувати можливості процедури, кавітацію слід доповнювати лімфодренажними методиками: пресотерапією, масажем, рф-ліфтингом. Дуже часто виробники комбінують у пристроях відповідні функції.

Наприклад, кавітацію, радіочастотний ліфтинг, як в апараті кавітації та вакуумного RF-ліфтингу Zemits Abigon Pro або апараті кавітації та RF-ліфтингу Zemits Abigon. Купити апарат кавітації можна на виплат, так ви зможете знизити навантаження на свій бюджет і відразу ж почати заробляти. Грубо кажучи, кілька клієнтів на місяць окупатимуть щомісячний платіж, а все інше – ваш прибуток.


Пресотерапія

Відмінний варіант для тих, кому не підходить масаж. Це апарат, який складається з компресора та спеціального костюма з трубками. Через них усередину ритмічно надходить повітря. Костюм роздільний, поділений на секції, вони рівномірно наповнюються, надаючи лімфодренажний та масажний ефекти.

Пресотерапія чудово працює в комплексі з іншими антицелюлітними процедурами. Головна особливість пресотерапії – у неї майже немає протипоказань. Її можна проводити навіть при варикозі 2 ступені. Придбати цей апарат буде хорошим рішенням і для масажного, і для косметологічного кабінету. При виборі апарату пресотерапії дуже важливо брати до уваги кількість каналів — тобто кількість автономних секцій.

Плюс цього апарату ще й у тому, що можна використовувати не весь костюм, а тільки його частина - наприклад, відключити масаж рук і спини, і обробляти тільки ноги до стегон або до колін. Так Ви зможете урізноманітнити спектр послуг та запропонувати клієнтам як бюджетні варіанти, так і процедури люкс-класу.


Вакуумно-роликовий масаж

Це процедура корекції фігури подвійного впливу. Пристрій використовує негативний тиск на поверхню шкіри. Усередині маніпули створюється вакуум, який всмоктує шкіру. Рухаючи маніпулу, косметолог масажує не лише шкіру, а й м'язи, підшкірно-жирову тканину. Деякі моделі апаратів для вакуумного масажу, наприклад як Zemits Shape 6.0 або Zemits Leger оснащуються додатковими насадками для роботи по обличчю.

Механічний ролик активно масажує захоплену вакуумом ділянку, розбиваючи жирові відкладення. Вакуумно-роликовий масаж - апарат досить потужного впливу та має достатньо протипоказань. Перед курсом необхідно проконсультуватися із професійним косметологом.

Апарати для вакуумно-роликового масажу преміум-класу оснащуються додатковими функціями. Так, апарат для вакуумно-роликового масажу Zemits Bionexis крім масажу негативним тиском і механічними роликами, впливає на шкіру за допомогою рф-ліфтингу, LED-терапії та інфрачервоних променів. Все це в комплексі дозволяє створювати максимально ефективні скульптуруючі та антицелюлітні комплекси.

Про технології Огляди апаратів