Блог укр

Один апарат — для значних прибутків! Які мономоделі Zemits зміцнюють ваш бізнес?

Чи може один апарат приносити значний прибуток? Так, якщо підібрати його відповідно до вашого вектора розвитку та правильно інтегрувати в бізнес.

Якісний апарат з трендовою технологією — ваш шанс зміцнити свій бренд. Тому сьогодні ми підібрали для вас моноапарати Zemits, які можуть значно розширити прейскурант. Почнемо!

Zemits Klein EL — електропорація нового покоління

Так, приємно мати у своєму арсеналі апарат, функції якого підходять для будь-якого типу шкіри та надають загальний позитивний ефект. Ви все ще шукаєте? Тоді Zemits Klein EL ідеально вам підходить? Хіт від американського виробника, який підняла електропорацію на новий рівень:

⭐️ Оновлена комплектація, тепер з двома маніпулами косметолог опрацьовує навіть зону під очима.

⭐️ Ефективність. Апарат впроваджує до 70% активних речовин в глибинні шари шкіри.

⭐️ Індивідуальне налаштування процедури для кожного клієнта, в залежності від типу шкіри та робочого розчину.

⭐️ Регулювання потужності. Тепер навіть клієнти з чутливою шкірою не відчують дискомфорт.

⭐️ Універсальність. Електропорація чудово підходить для будь-якої шкіри, надаючи позитивний ефект як віковим змінам, так і акне та розширеним порам.

Klein EL — новий етап розвитку для вашого бізнесу!

Zemits Adrinox 2.0 — апарат для розширення вашого прейскуранта

Zemits Adrinox 2.0 - апарат, який полюбляють наші косметологи не дарма, адже за допомогою його комплектації, ви можете проводити такі протоколи процедур:

  • Мікрострумовий лімфодренажний масаж обличчя та шиї. Для цього найкраще використовувати мікрострумові рукавички. Процедура тонізує шкіру, прискорює внутрішньоклітинні процеси.
  • Мікрострумовий масаж тіла. Також проводиться за допомогою рукавичок, процедура тонізує та підтягує шкіру, повертає пружність.
  • Мікрострумовий омолоджуючий масаж для обличчя та шиї. З віком каркас обличчя слабне, тому зовнішня стимуляція допоможе повернути тонус м’язовим волокнам, підтягнути контури та зменшити зморшки.

Також можна провести релакс-терапію обличчя та шиї, спеціальна методика розслаблює спазми та заломи.

Leger 2.0: потужний лімфодренаж для вашого бізнесу!

Завдяки розширеній комплектації цей апарат дає змогу проводити такі процедури:

⭐️ Лімфодренажний масаж обличчя. Тиск пришвидшує рух лімфи в тканинах обличчя, допомагаючи виводити зайву рідину та токсини.

⭐️ Лімфодренажний масаж тіла. Одна з найпопулярніших проблем сучасного жителя мегаполісу — це застій лімфи. Сидячий ритм життя з низкою фізичною активністю порушує нормальне функціонування лімфатичної системи, а це призводить до набряків, важкості, поганому рельєфу шкіри та загальному поганому самопочуттю.

⭐️ Контурування талії та моделювання фігури. Вакуумний масаж — це класика методик скульптурування. Перевірений роками спосіб якісно позбавитись зайвих сантиметрів.

⭐️ Постопераційний масаж. Для пришвидшення нормального функціонування організму після операції немає нічого кращого ніж якісний лімфодренаж.

⭐️ Релакс-масаж м’язів. Завдяки металевим вакуумно-роликовим насадкам, косметолог може дуже глибоко пропрацьовувати м’язові тканини. Процедура допомагає вивести швидше молочну кислоту та розслабити м’язи після значних навантажень.

Окрім своєї функціональності, Zemits Leger 2.0 має невеликі розміри та портативний формат. Його легко переносити та перевозити на нове місце.

Zemits CrystalFrax: фракційний RF-ліфтинг для вашого прибутку

Це портативний прилад для фракційного RF ліфтингу, який якісно покращить ваш бізнес.Підійде навіть для невеликого салону чи кабінету, не займе багато місця та стане прикрасою інтер’єру завдяки яскравому дизайну та сенсорному екрану.

Головна перевага фракційного RF-ліфтингу в дуже швидкому прогріві обраної зони до потрібної температури, в порівнянні з традиційним RF-ліфтингом. В наборі до апарата йдуть три насадки: одна для класичного мультиполярного RF-ліфтингу та дві безголкові для фракційного RF-ліфтингу. Тому Zemits CrystalFrax підходить для вирішення широкого спектра естетичних проблем та для клієнтів різного віку.

Це ідеальний варіант для тестування технології та покращення прейскуранта він допоможе вам успішно досягнути нової сходинки розвитку вашого бізнесу!
Записуйтесь на безкоштовний Тест-Драйв та завітайте до нашого шоуруму ❤️
Огляди апаратів Про технології