• /
  • /

Моделююча база для вашого салону: від пресотерапії до кавітації

Сьогодні поговоримо про методики скульптурування, які складають базовий набір будь-якого протоколу схуднення. Це кавітація та пресотерапія.

Ми обрали 4 апарати, на основі яких ви можете побудувати свій прейскурант та які входять в наш серпневий Спец-Прайс. Почнемо!

Zemits Abigon — зірковий дует двох моделюючих методик

Zemits Abigon — наш безсумнівний хіт в області скульптуруючих та моделюючих апаратів. Він поєднав кавітацію та RF-ліфтинг для обличчя та тіла.

Кавітацію не дарма називають ультразвуковою ліпосакцією, адже за результатами її порівнюють з досягненням хірургічних скульптуруючих операцій. Саме її найчастіше рекомендують для локального схуднення. У чому ж секрет?

В основі технології кавітації лежить процес впливу ультразвукових хвиль з жировою тканиною. Вони порушують цілісність мембран жирових клітин, і їх зміст виходить і потрапляє в міжкліткову рідину, звідки виводиться природнім шляхом.

Останнє особливо важливо при проходженні курсу кавітації. Стандартний протокол локального схуднення "кавітація + активний лімфодренаж". Адже, без стимуляції, токсини, які знаходяться всередині жирових клітин, не будуть достатньо швидко виводитися з організму.

Як працює рф-ліфтинг? Під впливом глибокої радіочастотної енергії дерма нагрівається до температури 42-45 градусів за Цельсієм, змушуючи колагенові волокна стискатися. Стискаючись волокна натягують шкіру, створюючи миттєвий ефект. Метаболізм фібробластів також збільшується, виробляючи нові волокна колагену, які зберігаються протягом тривалого часу. Велика частина радіочастотного тепла надходить в глибший шар шкіри, змушуючи дерму потовщуватись. Це сприяє зменшенню зморшок, роблячи шкіру пружною і підтягнутою.

Zemits Abigon однозначно має бути в вашому кабінеті. Чому? Зараз розповімо:
  • Ефективність. Апарат поєднав в собі дві напрочуд ефективні технології — кавітацію та RF-ліфтинг. Під час процедури вони діють на проблемну зону ззовні та зсередини. Подвійна дія та подвійні результати!
  • Популярність. Завдяки значним результатам ці процедури залишаться в топі всі клієнтів, хто прагне швидко позбутись зайвих сантиметрів. А це означає, що у вас завжди будуть клієнти та прибуток.
  • Комплексність. Оскільки ці процедури найкраще працюють в комплексні, ви піднімаєте середній чек свого салону чи кабінету.
  • Функціональність. Апарат пропрацьовує навіть проблемні зони, в яких важко позбутись жирових відкладень.
  • Якість. Завдяки розширеному гарантійному обслуговуванню та міжнародній сертифікації приладу, ви будете впевнені в якості та безпеці процедури.
  • Компактність. Стильний дизайн та невеликі розміри допомагають Zemits Abigon стати незамінним помічником в кабінеті чи салоні будь-якого розміру.

Abigon Pro — скульптуруючий комбайн рівня Pro

Zemits Abigon Pro — апарат, який поєднав в собі три найпопулярніші косметологічні технології: кавітацію, рф-ліфтинг та вакуумний масаж. Оскільки всі ми знаємо як працює кавітація та RF-ліфтинг, зупинимось на протоколі поєднання вакуумного масажу з RF-ліфтингом в одній маніпулі.

Вакуумний масаж разом з RF-ліфтингом ефективно бореться з локальними жировими відкладеннями. Інноваційна ідея об'єднання радіоліфтинга і вакууму дає можливість максимально глибоко опрацювати необхідні зони та отримати ще більш явні результати: зниження надмірної ваги, нормалізація обмінних процесів організму, підтяжка обвислої й в'ялої шкіри, стимуляція лімфодренажу і виведення токсинів.

Глибокий вакуумний масаж позитивно впливає на активацію лімфи, запобігає втраті тонусу шкіри, усуває токсини й тканинні відходи. Прискорюється циркуляція крові і метаболізм клітин, що сприяє прискоренню вироблення колагену, поліпшуючи стан сполучної тканини. Переваги:
  • Стимулює лімфатичний потік.
  • Покращує місцевий кровообіг.
  • Сприяє появі здорового природного сяйва шкіри.
  • Приємний масаж для пацієнтів.
  • Підсилює ефекти від інших процедур.
Тепер перейдемо до переваг саме Zemits Abigon Pro. Чим може зацікавити косметолога ця модель:
  • Ефективність. В апараті діють топові методики для боротьби з локальними жировими відкладеннями.
  • Функціональність. 5 функціональних маніпул для обробки як обличчя, так і тіла. Завдяки маніпулам різних розмірів, ліфтинг можна проводити не тільки по тілу, але по обличчю і в зоні декольте.
  • Комплексність. Технологія вакуумного RF-ліфтингу повністю замінює будь-який інший лімфодренажний масаж після процедури кавітації.
  • Результативність. Вже після першої процедури на Zemits Abigon Pro клієнт може втратити в об’ємах до 4 сантиметрів.
  • Комфорт комплексних протоколів. Безопераційне схуднення без періоду відновлення.
  • Актуальність. Zemits Abigon Pro — одна з найбільш продаваних і популярних моделей для косметологів в Європі й США.

Комбінація “кавітація + пресотерапія” давно вже набула популярності серед прихильників апаратного схуднення. Остання може бути як самостійною процедурою, так і в складі моделюючих протоколів.

Інноваційний Zemits PressMio

Zemits PressMio — це модель, яка об'єднала пресотерапію, міостимуляцію та інфрачервоне випромінювання. Це потрійний удар по проблемних зонах! Пресотерапія позитивно впливає на весь організм, а найбільше на лімфатичну систему. Імпульсний масаж стисненим повітрям активізує кровообіг і обмінні процеси на клітинному рівні. Всі тканини та органи отримують багато кисню і поживних речовин, з організму виводиться зайва рідина і токсини.

Міостимуляція працює безпосередньо з м'язовими волокнами, скорочуючи їх за допомогою електричних імпульсів, які подаються через спеціальні електроди. Скорочуючи м'язи, вони стимулюють їх зростання і зміцнюють мускулатуру, а також допомагають руйнувати жирові клітини та целюліт. Інфрачервоне ж випромінювання, шляхом інтенсивного прогрівання, прискорює кровообіг, внутрішньоклітинні процеси та виведення залишків метаболічних процесів і токсинів з організму. Впливаючи на організм з "трьох сторін", PressMio надає значно кращий ефект і моделює фігуру значно швидше.

44 канали пропрацювання від Zemits Demeter 2.0

Zemits Demeter 2.0 — не просто апарат пресотерапії, а професійне обладнання, говна перевага якого — 44 канали. На відміну від стандартного обладнання, яке має 16-30 каналів, ця модель пропрацьовує все тіло на якісно новому рівні, а найбільше ноги, які потребують максимального лімфодренажу. Demeter 2.0 має п’ять вбудованих режимів:
  • Перший — розслабляючий та дренуючий, знімає втому та прискорює лімфатичну систему.
  • Два антицелюлітні режими, які вирівнюють рельєф шкіри та прибирають “апельсинову кірку”.
  • Режим моделюючий, який прибирає зайві сантиметри, пришвидшує кровообіг та виводить з організму зайву рідину
  • І фінальний — режим омолодження та підтяжки, який зменшує набряки, тонізує та активно масажує тіло. Цей режим найчастіше використовується в комплексних протоколах після кавітації, кріоліполізу

Саме тому Demeter 2.0 — вибір не лише естетистів та косметологів, але й спа та фітнес центрів, салонів краси, реабілітаційних центрів. До того ж він має 4 рівні інтенсивності тиску 120-240 мм рт ст, що дозволяє налаштувати процедуру індивідуально для кожного клієнта. Плюс цього апарату ще й в тому, що можна використовувати не весь костюм, а тільки його частину. Наприклад, відключити масаж рук та спини та пропрацювати тільки ноги до стегон. А user-friendly інтерфейс доступний навіть косметологу-новачку, особливо після курсу безкоштовного навчання від Zemits.

Створюйте комплексні протоколи разом з Demeter 2.0, адже пресотерапія ідеально комбінується з будь-якою скульптуруючою методикою, особливо з кавітацією. До того ж разом з сеансом ви можете запропонувати додаткову послугу для обличчя чи тіла, що автоматично підвищує середній чек салону та ваш прибуток. А непромокальний костюм з цупкої тканини дозволяє об’єднати пресотерапію навіть з обгортуванням. Його інноваційний формат охоплює все тіло, що пришвидшує появу реальних результатів та покращує фінальний результат.
Ефективність кожного з цих апаратів ви можете перевірити на безкоштовному тест-драйві. Це можливість власноручно переконатись в якості обладнання, поставити всі запитання сертифікованому косметологу Zemits та оцінити результат.

Заповнюйте форму, щоб записатись на Тест-Драйв

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits

Наші останні новини:
zemits.com
zemits.co.uk
zemits.pl
zemits.lt
zemits.eu
zemits.es
zemits.it
zemits.de
zemits.biz.tr
Zemits
advance-esthetic.us
newfacebeauty.pl
venko.com.ua
spashop.com.ua
Marketplace
adonyss.com
adonyss.com.ua
hydroluxx.com.ua
Our partners
© 2022 Zemits.
Всі права захищені.
Ми приймаємо оплати Master Card,
Visa, LiqPay та інші.
Продовживши перегляд сторінок сайту або закривши це повідомлення, Ви погоджуєтеся з використанням файлів cookies