• /
  • /

Схуднути за 2 тижні: які апарати зроблять це без проблем?

Яка сфера косметології набуває шаленої популярності влітку? Звісно, це скульптурування, моделювання фігури та схуднення. Адже всі зайві сантиметри, які з’явились за осінньо-зимовий сезон, як ніколи помітні саме влітку. І пригадаємо типову ситуацію, коли клієнту за 2 тижні потрібно терміново привести фігуру до ладу. Що ж можна запропонувати на такий запит? Які технології покажуть результат вже з першої процедури?
Відповідь на всі запитання ви також знайдете на безкоштовному тест-драйві від Zemits. Це шанс протестувати всі можливості апарату, побачити реальні результати після процедури та отримати комплексну консультацію від сертифікованих косметологів Zemits.
Сьогодні ми розглянемо апарати, які зможуть зробити це без проблем. Почнемо!

Demeter 2.0: пресотерапія максимального рівня

Багато хто з вас подумав саме про пресотерапію, коли зайшла мова про швидкі результати, адже ніщо так ефективно не виводить зайву рідину та токсини з організму. Але Zemits Demeter 2.0
— це приклад, як результативну технологію можна ефективно вдосконалити.

Головна перевага цієї моделі — 44 канали. На відміну від стандартного обладнання, яке має 16-30 каналів, ця модель пропрацьовує все тіло на якісно новому рівні, а найбільше ноги, які потребують максимального лімфодренажу. Demeter 2.0 має п’ять вбудованих режимів:
  • Перший — розслабляючий та дренуючий, знімає втому та прискорює лімфатичну систему.
  • Два антицелюлітні режими, які вирівнюють рельєф шкіри та прибирають “апельсинову кірку”.
  • Режим моделюючий, який прибирає зайві сантиметри, пришвидшує кровообіг та виводить з організму зайву рідину
  • І фінальний — режим омолодження та підтяжки, який зменшує набряки, тонізує та активно масажує тіло. Цей режим найчастіше використовується в комплексних протоколах після кавітації, кріоліполізу

Апарат має 4 рівні інтенсивності тиску 120-240мм рт ст, що дозволяє налаштувати процедуру індивідуально для кожного клієнта. Плюс цього апарату ще й в тому, що можна використовувати не весь костюм, а тільки його частину. Наприклад, відключити масаж рук та спини та пропрацювати тільки ноги.

Zemits Bionexis Lite: протокол схуднення 5 в 1

Zemits Bionexis Lite — універсальне обладнання для боротьби з недоліками фігури та целюлітом. Він поєднує в собі 5 методик:
  • Вакуумний масаж. Вакуум створює перепад тиску на шкірі, внаслідок чого кров активно приливає до цієї ділянки тіла.
  • Механічний роликовий масаж. Подвійні маневрові ролики проводять унікальний глибокий масаж, «розбиваючи» жирові клітини.
  • RF-ліфтинг. Це технологія високочастотного електричного струму, який доставляє теплову енергію в глибинні шари шкіри. Тепло стимулює скорочення тканин та синтез колагену.
  • Енергія інфрачервоного випромінювання. Теплове випромінювання, що глибоко проникає в тканини, при цьому прогріваючи їх.
  • Кавітація. Це процедура руйнування зайвих жирових відкладень за допомогою ультразвуку.
Zemits Bionexis Lite — улюбленець естетистів всього світу! В чому переваги цієї моделі?

❤️ Висока ефективність. Комплексний протокол цього апарату дає високі приголомшливі результати для корекції фігури. Поєднання кавітації та вакуумно-роликового масажу вважається ефективним комплексом у сфері схуднення, адже це одночасно дія на проблему як зсередини, так і ззовні.

❤️ Популярність методик. Завдяки своїй ефективності, ці методики користуються значним успіхом в клієнтів. Придбавши до свого салону Zemits Bionexis Lite, ви розширюєте свою цільову аудиторію та збільшуєте потік клієнтів.

❤️ Прибутковість. Оскільки апарат працює на комплексних протоколах, поєднуючи різні методики, ви автоматично збільшуєте свій середній чек за послугу.

❤️ Комплексна дія. Поєднуючи процедури, ви впливаєте максимально ефективно на жирові відкладення, проводите лімфодренаж, а також підтяжку шкіри.

❤️ Функціональність. 3 розміри маніпул під конкретну зону дозволяють краще опрацьовувати проблеми шкіри та розширити спектр послуг.

❤️ Неінвазивність та комфорт. Це вирішення естетичних проблем без допомоги ножа та скальпелю. Комфортні процедури не мають періоду реабілітації, що дуже вигідно для сучасних клієнтів.

❤️ Легкість керування системою. Ви легко опануєте всі функції завдяки простій інтелектуальній системі управління апаратом.

❤️ Низька вартість витратних матеріалів. Для процедури вам знадобитися тільки контактний гель та масло. Більше ніяких додаткових речовин.

Abigon Pro: моделюючий комбайн для вашого бізнесу

Zemits Abigon Pro — одна з найбільш продаваних і популярних моделей для косметологів в Європі й США. Чому? Тому, що він ефективний саме проти локальних естетичних проблем та працює в зонах, які найскладніше прибрати просто лімфодренажем та правильним харчуванням.

Це зоряне тріо: кавітація, RF-ліфтинг, вакуумний масаж, — технології, які створюють надзвичайно потужний скульптуруючий протокол. Кавітація руйнує жирові клітини, RF-ліфтинг глибоко прогріває тканини, прискорюючи синтез колагену та еластину, внаслідок чого шкіра стає пружною та в тонусі. А вакуумна симуляція забезпечує якісний лімфодренаж та виводить залишки розпаду жирових клітин.
Модель обладнана п’ятьма функціональними маніпулами для обробки як обличчя, так і тіла:
  • Маніпула ультразвукової кавітації для пропрацювання жирових відкладень.
  • Маніпула вакуумного рф-масажу для тіла
  • Маніпула мультиполярного рф-ліфтингу для тіла
  • Триполярна манупіла для рф-ліфтингу нижньої третини обличчя.
  • Біполярна рф-маніпула для обличчя.
Маючи такий потужний комплекс у своєму салоні, ви не тільки значно розширите цільову аудиторію свого бізнесу, але й удосконалите прейскурант процедурами як для тіла, так і для обличчя.

Триває червнева акція “Тримаємо вигідні ціни” - це знижки до -15% та в подарунок наші клієнти отримають безкоштовний доступ до онлайн курсу Косметолог PRO: як знайти та утримати клієнтів за допомогою рекламивартістю 6 400 грн.

Заповнюйте форму,

щоб отримати Спец-Прайс

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits

Наші останні новини:
zemits.com
zemits.co.uk
zemits.pl
zemits.lt
zemits.eu
zemits.es
zemits.it
zemits.de
zemits.biz.tr
Zemits
advance-esthetic.us
newfacebeauty.pl
venko.com.ua
spashop.com.ua
Marketplace
adonyss.com
adonyss.com.ua
hydroluxx.com.ua
Our partners
© 2022 Zemits.
Всі права захищені.
Ми приймаємо оплати Master Card,
Visa, LiqPay та інші.
Продовживши перегляд сторінок сайту або закривши це повідомлення, Ви погоджуєтеся з використанням файлів cookies