• /
  • /

Локальне схуднення: апарати, які скажуть "Бувай!" зайвим сантиметрам

“Як схуднути в животі?” “Як схуднути в зоні галіфе?” — саме ці запити трапляються в інтернеті найчастіше. Локальне схуднення ніколи не втрачає тенденції, але річ у тому, що з цією проблемою якнайкраще впорається саме косметологія. Буває так, що тіло підтягнулось, загальна вага зменшилась, а проблемна зона так і залишилась незмінною.

Саме тут в гру вступають скульптуруючі методики. Тому сьогодні ми підготували для вас огляд апаратів Zemits, які якнайкраще можуть впоратись з поставленою задачею. Отже, локальне схуднення від Zemits, почнемо!

Кріоліполіз від Adonyss Lp-Cool

Кріоліполіз по праву вважається одним з найефективніших способів позбутись зайвих сантиметрів в окремій зоні. На чому саме ґрунтується методика?

Маніпула фіксує ділянку шкіри та охолоджує її до від’ємної температури, діючи вакуумом та засмоктуючи жировий прошарок. Таким чином апарат заморожує жирові клітини, зупиняючи в них електролітичні процеси. Саме тому вони починають поступово відмирати, цей процес називається апоптоз — природне руйнування клітини, коли вона розпадається на апоптичні кільця. Метаболічні залишки розпаду виводяться лімфатичною системою, але внаслідок того, що процес відбувається природно, наш “фільтр” — печінка не страждає.
Які переваги Adonyss Lp-Cool для ваших клієнтів:

⭐️ Апарат обладнаний чотирма маніпулами різного розміру, які можуть працювати одночасно. Це пропрацювання 4 зон за одну процедуру.

⭐️ Спрямована дія. Апарат діє тільки на жирові клітини, косметолог налаштовує параметри під конкретну проблему.

⭐️ Дві модальності вакууму: постійний та імпульсний. Оскільки апарати кріоліполізу впливають вакуумом, багато клієнтів запитують, чи не залишають процедури синців. Так, це можливо, але Adonyss Lp-Coo має вбудований імпульсний режим, який забезпечує підтримку кровообігу в самій шкірі, не зупиняючи процес “заморозки”.

⭐️ Поєднання з іншими методиками схуднення. Цей апарат ідеально впишеться в ваш скульптуруючий прейскурант, адже кріоліполіз можна проводити комплексно з іншими методиками скульптурування, такими як пресотерапія, вакуумно-роликовий масаж та ін.

Це дійсно ваш помічник в боротьбі з локальними жировими відкладеннями!

Комплексні протоколи з кавітацією

Ще одна методика, яка створена для боротьби з локальними естетичними проблемами. Кавітація заснована на дії ультразвукових хвиль, які проникають в прошарок та створюють вакуумні бульбашки, які лопаючись, руйнують мембрани жирових клітин.

Методика настільки ефективна, що за один сеанс клієнт може втратити до -4 см в об’ємі! А якщо поєднати кавітацію з іншими скульптуруючими методиками — тоді ви можете запропонувати відвідувачам дійсно потужний моделюючий комплекс.

Саме тому ми створили косметологічні комбайни, які пропонують повністю автономний протокол схуднення. Розглянемо спочатку Zemits Bionexis Pro, тим паче, що він може працювати не лише з тілом, а й з обличчям.

Це апарат 5 в 1, об’єднує такі технології: вакуумний вплив, механічний вплив роликами, RF-прогрів, LED-світлове випромінювання та ультразвукову кавітацію. В його комплектацію входять маніпули комплексної дії:

  • Маніпула вакуумної кавітації. Ідеальний варіант для зменшення локальних жирових відкладень.
  • Маніпула вакуумно-роликового масажу. Поєднує в собі 4 технології: вакуум, механічну дію рухливих роликів, RF-ліфтинг та LED-терапію червоним світлом.
  • Вакуумна маніпула. Поєднує в собі 3 технології: вакуум, RF-ліфтинг та LED-терапію та використовується для пропрацювання невеликих зон, наприклад, рук.
  • Маніпула вакуум + RF. Має три насадки та використовується для пропрацювання обличчя, декольте та шиї.
Тобто ви пропонуєте клієнтам водночас і локальне пропрацювання жирового прошарку й активну вакуумну стимуляцію, яка прискорює рух кровообігу та лімфатичної системи. А RF-прогрів водночас підтягує шкіру ззовні, скорочуючи колагенові волокна та стимулюючи синтез колагену та еластину.

Тепер перейдемо до іншого косметологічного комбайна комплексної дії. Zemits Abigon Pro - новинка кінця 2021 року, апарат, який поєднує: кавітацію, вакуумну стимуляцію та RF-ліфтинг обличчя й тіла.

Це апарат, який здатен сформувати ваш прейскурант з нуля, адже пропонує вам відразу 5 процедур:
  • Вакуумний масаж з RF-прогрівом — як окрема процедура пропрацювання проблемних зон.
  • Кавітацію + вакуумний масаж з RF-прогрівом — комплексний лімфодренажний протокол з локальним спалюванням жирових клітин та підтяжкою шкіри.
  • RF-ліфтинг обличчя — підтяжка ліній та розгладження зморшок.
  • RF-ліфтинг шиї та декольте — омолодження та повернення тонусу делікатним зонам.
  • RF-ліфтинг тіла — мультиполярна маніпула RF-ліфтингу ідеально підходить для впливу на тіло на великій глибині.
Стильний та мобільний, він гарно впишеться в будь-який інтер’єр та подарує вашим клієнтам красу й стрункість.

Заповнюйте форму, щоб дізнатись всі акційні пропозиції Zemits

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits

Наші останні новини:
zemits.com
zemits.co.uk
zemits.pl
zemits.lt
zemits.eu
zemits.es
zemits.it
zemits.de
zemits.biz.tr
Zemits
advance-esthetic.us
newfacebeauty.pl
venko.com.ua
spashop.com.ua
Marketplace
adonyss.com
adonyss.com.ua
hydroluxx.com.ua
Our partners
© 2022 Zemits.
Всі права захищені.
Ми приймаємо оплати Master Card,
Visa, LiqPay та інші.
Продовживши перегляд сторінок сайту або закривши це повідомлення, Ви погоджуєтеся з використанням файлів cookies