Блог укр

Eau Sante VS Verstand: порівнюємо два ТОП комбайни від Zemits

Ці дві моделі косметологічних комбайнів користуються найбільшою популярністю серед наших клієнтів. Сьогодні ми порівняємо їх за такими критеріями: функціонал, мобільність та актуальність. Також в кінці статті ми залишимо посилання на реальні відгуки на обидві моделі ❤️‍‍

Такий формат статей достатньо популярний, тому що ми розповідаємо про конкретні переваги моделей. Це цікаво і можна знайти відповіді на всі свої запитання, які виникають при виборі обладнання для бізнесу. Отже, почнемо!

Функціонал: які технології доступні вашим клієнтам?

Спочатку розглянемо методики, які загальні для обох моделей. Це:

⭐️ Ультразвуковий пілінг. Найпопулярніша процедура очищення шкіри та водночас її підготовки до наступних етапів комплексного протоколу. Ультразвукові хвилі глибоко проникають в пори та протоки, виштовхуючи з них бруд та відлущуючи відмерлі клітини. Також ультразвуковий скрабінг покращує еластичність клітинних мембран, що допомагає їм краще вбирати корисні речовини.
⭐️ RF-ліфтинг. Омолоджуюча технологія, без якої сучасному косметологу ну ніяк. Адже в наслідок глибокого прогріву він не тільки показує моментальний ефект, але й запускає потужні регенеруючі процеси, прискорюючи синтез колагену та еластину.
https://zemits.com.ua/ua/product/apparat-gidrodermabrazi-i-vodorodnogo-pilinga-zemits-eau-sante/
⭐️ Киснева мезотерапія. Процедура, яка підходить для будь-якого типу шкіри, адже має доглядовий, зволожуючий характер. Активна сироватка змішується з очищеними молекулами кисню та під тиском впроваджується в глибокі шари шкірного покриву.
⭐️ Кріотерапія. Тонізуюча методика, заснована на швидкому зниженню температури шкіри. Внаслідок цього покращується робота кровоносної та лімфатичної систем, прискорюються внутрішньоклітинні процеси, а шкіра стає тонізованою та еластичною.
Чотири технології у них спільні. Потім починаються відмінності, адже

Zemits Verstand об’єднує 8 технологій, а Zemits Eau Sante - 6. Розглянемо спочатку Zemits Verstand та його переваги:

☀️ Діамантова дермабразія. Це глибокий метод очищення шкіри, механічний пілінг, який проводять за допомогою спеціальних насадок з діамантовим напиленням. В порівняні з уз-пілінгом, мікродермабразія глибше знімає шар відмерлих клітин та очищає пори.

☀️ Безін’єкційна мезотерапія. Це спосіб глибокого впровадження корисних речовин під дією електроімпульсів. Також універсальна процедура, яка користується значною популярністю.

☀️ Електропорація зони під очима. Шкіра в цій області чутливіша і потребує особливого догляду та максимального зволоження. Для цієї процедури комбайн обладнаний спеціальною маніпулою.

☀️ Вакуумна терапія. Забезпечить вашим клієнтам лімфодренаж обличчя, який виводить зайву рідину, прискорює насичення клітин киснем та поживними компонентами. Апарат обладнаний 2-ма насадками для цієї процедури.
Тепер перейдемо до Zemits Eau Sante. Головна технологія цього комбайну — це гідропілінг або гідродермабразія. Методика потрійної дії:

  • Очищення пор за допомогою вакууму.
  • Відлущення ороговілого шару шкіри за допомогою абразивної насадки. В комплекті до апарату йдуть насадки для цієї процедури різного рівня абразивності.
  • Насичення та догляд за шкірою за допомогою активного міксу з очищеної води та сироватки. Остання підбирається індивідуально під кожного клієнта, в залежності від естетичної проблеми, яку потрібно вирішити.

❗️ Це універсальна процедура, адже аквапілінг працює з будь-яким типом шкіри ❗️

Апарат також може проводити водневий пілінг H2O2. Це процедура, яка одночасно насичує клітини киснем та знищує вільні радикали. Процес підвищує еластичність мембран клітин, оновлює та омолоджує їх.

Ультразвуковий сонофорез. Ще одна процедура, яка буде в вашому прейскуранті, якщо ви оберете Zemits Eau Sante. Це впровадження сироваток з ультразвуковими хвилями. Хвилі роблять мембрани клітин більш еластичними, а отже — молекули косметичних засобів швидше проникають углиб.
Zemits Verstand, Zemits Verstand HD та Zemits Verstand PRO мають таку форму, що їх легко запакувати в сумку/валізу. Тримач для маніпул легко знімається та самі маніпули від’єднуються. Тому ці косметологічні комбайни легко вирушать з вами в подорож.

Zemits Eau Sante має більший формат, завдяки вбудованим колбам для гідропілінгу, він складніший при транспортуванні, але може переноситись вручну.

Що той, що той апарат при проведенні процедур фіксуються на столику або тумбочці.

Актуальність косметологічних комбайнів

⭐️ Zemits Verstand — це серйозна база для будь-якого косметолога, 8 методик, на основі яких можна збудувати прейскурант з нуля, він пропонує комплексні протоколи для будь-якого типу шкіри та віку клієнтів.

⭐️ Zemits Eau Sante — версія 6 в 1, трохи поступається першій моделі за кількістю технологій у складі, але виграє коштом аквапілінгу, адже це процедура, в якої майже немає аналогів (виключення технологія HydroDiamond™, але вона більше йде як удосконалена версія гідродермабразії).

Тому ми не можемо сказати, що один з них кращий, а інший гірший. Обидва ідеально підходять під різні запити косметологів та власників б’юті-бізнесу.

Пропонуємо вам порівняти їх на безкоштовному тест-драйві. Це гарний шанс оцінити функціонал, поставити всі питання та побачити реальний результат після процедур.

Zemits UA Zemits NEW