• /
  • /

Гідропілінг з сироватками Zemits: реальні результати До/Після

Сьогодні ми до вас не просто зі статтею, а з реальними доказами ефективності апаратної лінії сироваток від Zemits. Трохи почекайте, зараз все розповімо.

Не змогли пройти повз цієї цікавої теми, адже ефективність більшості косметологічних процедур частково залежить і від якості та складу косметики, з якою вони проводяться. Тому, естетист має звертати увагу і на такі нюанси.
Особливо це стосується гідропілінгу або ж гідродермабразії. Це методика з’явилась відносно недавно на б’юті-ринку, але вже має тисячі прихильників. Саме тут апаратні сироватки відіграють значну роль.

Обов’язковий елемент гідропілінгу — апаратна сироватка!

І тут треба трошки нагадати про те, як працює гідропілінг. В спеціальній колбі апарату косметолог поєднує дистильовану воду та активну сироватку. Цей “мікс” рухається до маніпули, де напряму взаємодіє зі шкірою клієнта. Спеціальна насадка маніпули вакуумом всмоктує шкірний покрив і водночас відлущує за допомогою абразивного покриття. Це дозволяє процедурі м’яко очистити поверхню від відмерлих клітин та водночас допомагає активним компонентам сироватки ще глибше проникати в шкіру.

Протокол технології HydroDiamond™ дещо відрізняється. Тут концентровану сироватку наносять безпосередньо на обличчя, де її залишають деякий час для взаємодії, а потім, по цій сироватці й проводять процедуру.

В обох випадках сироватка має важливе значення, адже якщо компоненти будуть неякісними, то шкіра відразу відреагує, особливо в протоколі технології HydroDiamond™, де засіб наносять напряму.

Сироватки Zemits - для будь-якого типу шкіри

Наша косметична лінія постійно розширюється, адже ми турбуємось про ефективність та успішність всіх, хто входить до міцної Zemits Family. Саме тому ви знайдете в нас засоби не тільки для апаратних маніпуляцій, але й для повного циклу догляду: очищення, тонізація, зволоження.
Почнемо з омолодження та сяйва, тут допоможе сироватка Zemits HydroClear. Це збалансована формула без спиртовмісних речовин, які можуть підсушувати шкіру. Основна її задача - комфортно відлущити ороговілі часточки, відбілити шкірний покрив та зволожити та тонізувати.
Ось які активні компоненти в її складі
  • ПЕПТИДИ ГІДРОЛІЗОВАНОГО ШОВКУ
    Мають чудовий регенерувальний і ранозагоювальний ефекти: не викликаючи подразнення, вони сприяють швидкому загоєнню пошкоджених тканин, заспокоюють шкіру.
  • ГЛУТАМІНОВА КИСЛОТА
    Потужний антиоксидант, сприяє синтезу колагену, завдяки якому при регулярному використанні шкіра стає більш еластичною, доглянутою, м'якою.
  • МОЛОЧНА КИСЛОТА
    Ексфоліатор, послаблює та руйнує зв'язки між відмерлими клітинами, завдяки чому під час процедури шкіра оновлюється природним шляхом, підвищує її еластичність та пружність.
  • ЕКСТРАКТ ВОДОРОСТЕЙ
    Тонізує шкіру, відновлює зруйновані клітинні мембрани, прискорює внутрішньоклітинний обмін речовин, заспокоює подразнення.
Рухаємось далі, на черзі — максимальне зволоження з Zemits HydraAster. Ця сироватка створена для роботи з сухою, зневодненою та віковою шкірою, адже, за допомогою натуральних компонентів у складі, підтримує гідробаланс клітин. Вона повертає шкірі пружність та сяйво, покращує тонус.
Які активні інгредієнти працюють на цим?
  • ПОРОШОК КОРЕНЯ СОЛОДКИ
    Порошок кореня солодки — активний компонент для природного освітлення шкіри. Має виражену антиоксидантну дію, вирівнює тон шкіри та повертає їй сяйво. Протидіє запаленню та роздратуванню шкіри, знімає почервоніння і набряки.
  • СЕЧОВИНА
    Сечовина — активний зволожувальний компонент шкірного покриву. Цей компонент присутній у міжклітинному просторі епідермісу, тому внаслідок високої гігроскопічності притягує та утримує воду, створюючи виражений зволожуючий ефект, що надає шкірі м'якості та еластичності.
  • ГЛЮКОЗА
    Глюкоза — активний компонент для живлення шкіри, що підвищує її пружність та зволожує. Глюкоза має властивість вбирати вологу з навколишнього середовища та утримувати її в шкірі.
  • ГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА
    Гіалуронова кислота — потужний зволожувач для шкіри, адже не тільки зволожує, але й утримує вологу в клітинах. Завдяки активній дії, цей компонент повертає шкірі еластичність і пружність, зменшує зморшки, заспокоює і вирівнює тон шкіри.
Ну а ось перші результати гармонійного поєднання сироваток Zemits HydraAster та Zemits HydroClear. Ми об'єднали їх в роботі з сухим типом шкіри на апараті Zemits Eau Sante й ось результат після 1 процедури:
  • Шкіра сяє, покращився колір обличчя.
  • Наявно видно, що шкірний покрив зволожений та насичений.
  • Пори очищені.
Ну і остання сироватка з нашого апаратного “тріо” - Zemits SalicPure. Цей засіб спеціалізується на роботі з проблемним/жирним типом шкіри, адже містить в складі компоненти, які нормалізують вироблення себуму, активно звужують та очищують пори, заспокоюють запалення. Разом ознайомимося з активними компонентами, адже їх тут доволі багато
  • САЛІЦИЛОВА КИСЛОТА
    Саліцилова кислота — ексфоліатор, проникає в пори для видалення забруднень. Не тільки бореться з бактеріями, але також зменшує запалення та відлущує шкіру.
  • ЕКСТРАКТ КОРИ ВЕРБИ
    Екстракт кори верби — ексфоліатор, має бактерицидний ефект, м’яко очищує пори та нормалізує секрецію пор.
  • ЕКСТРАКТ ЛИСТЯ АЛОЕ ВЕРА
    Екстракт листя алое вера — заспокоює і пом'якшує шкіру, підвищує її пружність та еластичність та допомагає впоратись з сухістю.
  • ЕКСТРАКТ КОРЕНЯ КУРКУМИ
    Екстракт кореня куркуми — потужний антиоксидант, добре регенерує, очищає та сприяє вирівнюванню та омолодженню шкіри.
  • ЕКСТРАКТ КОРЕНЯ ІМБИРУ
    Екстракт кореня імбиру — протизапальний засіб, успішно відновлює енергетичний баланс шкіри, надаючи моментальний ефект, регенерує пошкоджені ділянки та має потужну антимікробну дію.
Оцініть фінальний результат комплексної дії всіх трьох сироваток під час процедури гідропілінгу. Цього разу ми провели процедуру зі шкірою проблемного типу й ось які результати ми бачимо:
  1. Шкіра зволожена та сяюча.
  2. Звужені та очищенні пори в проблемних зонах лоба та Т-зони.
  3. Покращився колір.
Для повного курсу рекомендується 4 процедури інтервалом в 1 тиждень. Але якщо такі гарні результати вже наявні після лише 1 сеансу — уявіть, що чекає ваших клієнтів після завершеного курсу ❤️

Ми в захваті, а ви? Також нагадуємо, що сироватки для гідропілінгу в нас є в різних об’ємах, 500 мл та 1000 мл, а також комплексні набори з супер-вигідною ціною.

Косметика Zemits - це любов ❤️


А якщо ви хочете отримати консультацію по всіх акційних позиціях Zemits в цьому місяці - заповнюйте форму, обов'язково з вами зв'яжемось

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits

Апарати Zemits з функцією гідропілінгу

Наші останні новини:
zemits.com
zemits.co.uk
zemits.pl
zemits.lt
zemits.eu
zemits.es
zemits.it
zemits.de
zemits.biz.tr
Zemits
advance-esthetic.us
newfacebeauty.pl
venko.com.ua
spashop.com.ua
Marketplace
adonyss.com
adonyss.com.ua
hydroluxx.com.ua
Our partners
© 2022 Zemits.
Всі права захищені.
Ми приймаємо оплати Master Card,
Visa, LiqPay та інші.
Продовживши перегляд сторінок сайту або закривши це повідомлення, Ви погоджуєтеся з використанням файлів cookies