• /
  • /

Чому косметологічний комбайн допоможе зміцнити ваш бізнес?

Український косметологічний бізнес сьогодні як ніколи потребує стабільності. Безліч естетистів покинули свої домівки, салони краси та кабінети, зібравши з собою найцінніше для бізнесу — апарати.
Але як залучити нових клієнтів? Як відновити роботу та який апарат в цей час принесе найбільший прибуток?
Наша відповідь — безсумнівно, косметологічний комбайн. Сьогодні ми розповімо про переваги такого професійного обладнання з конкретними прикладами. Почнемо.

Розширення прейскуранту з Zemits Verstand

І першу перевагу ми розглянемо на основі нашого бестселера Zemits Verstand, адже він об’єднує під одним корпусом 8 косметологічних технологій, які дають можливість як створити прейскурант з нуля (що вигідно для косметологів-початківців) так і значно розвинути вже наявний перелік послуг досвідченого естетиста.

З таким апаратом не треба безліч моно-варіантів, призначених окремо для обличчя і для тіла. Завдяки наявності змінним насадкам різного діаметру та призначення, на одному і тому ж приладі можна з успіхом працювати як на великих площах (наприклад на спині або стегнах), так і на делікатних областях, на кшталт шиї, декольте, області навколо очей. Погодьтеся, вигідно — за одну процедуру можна опрацювати будь-які ділянки тіла.

Наш Zemits Verstand поєднує у собі:
  • RF-ліфтинг.
  • Алмазну мікродермабразію.
  • Безін'єкційну мезотерапію.
  • Електропорацію зони під очима.
  • Ультразвуковий пілінг.
  • Вакуумну терапію.
  • Кисневу мезотерапію.
  • Кріотерапію.

Комплексні протоколи від Zemits Verstand Pro

Ще одна перевага, яка дозволяє підвищити прибуток, а отже — стабілізувати бізнес. Завдяки поєднанню в апаратах від 2 до 8 технологій, майстер може запропонувати комплексні протоколи всього лише за домогою одного апарату.

Zemits Verstand Pro — косметологічний комбайн, який має вужчу спеціалізацію, anti-age. В ньому ми поєднали 6 технологій, в тому числі мікрострумову терапію та RF-ліфтинг, дві з трьох ТОПових технологій для омолодження. Наприклад, за його допомогою ви можете запропонувати клієнтам такий комплексний б’юті-протокол, як anti-age. Це алмазна мікродермабразія + RF-ліфтинг + впровадження активних компонентів для глибокого зволоження шкіри за допомогою базін’єкційної мезотерапії. Також ми надаємо в комплексні діючі протоколи для проблемної, сухої, зневодненої шкіри та протидії пігментації.

Зазначимо, що комбайни передбачають як автоматичні програми (які підходять більшості клієнтів), і можливість індивідуального налаштування. Тобто підібрати силу, тип та тривалість впливу можна персонально для кожного клієнта, навіть для людей із проблемною або дуже чутливою шкірою.

Компактність та ергономічність з Zemits Verstand HD

Ще одна перевага, яка начебто не була занадто важливою в мирний час, але стала визначною під час війни. Zemits Verstand HD — це як вісім моноапаратів окремо, але які поєднані в один корпус. Він зручний при транспортуванні, не займає багато місця як в багажі, так і в кабінеті. Звісно, що вісім апаратів окремо не те що важко розмістити в обмеженому просторі, але й значно проблемніше зібрати та перемістити.

Дизайн таких мультифункціональних моделей розробляється таким чином, щоб забезпечити максимальну зручність використання всіх його маніпул при будь-яких поєднаннях. Незалежно від того, який протокол процедур ви оберете, працювати на комбайні буде зручніше, ніж на окремих приладах. Особливо, якщо врахувати, що майстру не потрібно попередньо діставати з шафи кілька різних приладів. Все потрібне є під рукою завжди. Ще один плюс — ручки маніпул та сама форма/розмір робочих насадок Zemits Verstand HD спроектовані для максимальної зручності використання.

Конкурентоспроможність та окупність з Zemits Eau Sante

Якісне, сертифіковане обладнання асоціюється у всіх клієнтів з ефективністю та надійністю. Адже модель відомого бренду викликає набагато більше довіри, ніж дешевий ноу-нейм. Стильний дизайн, вражаюча функціональність, висока ефективність, процедури останнього покоління — все це дозволить вам вигідно виділитись серед конкурентів, де б ви не були.

Zemits Eau Sante — це вигідна інвестиція, яка дозволить заощадити. Адже мультифункціональна модель має меншу ціну, ніж шість моно-апаратів окремо. Це пов'язано як з маркетинговими витратами, так і витратами безпосередньо виробництва. Тому окупність такої інвестиції значно швидша, враховуючі фактори, що ми перерахували вище.

До того ж, розробка та виробництво косметологічних комбайнів триває не одне десятиліття. Виробники постійно модернізують їх, підвищуючи ефективність методик, надійність та зручність апаратів. Конкуренція на ринку виробництва косметологічного обладнання досить висока, тому кожна наступна модель враховує недоліки та слабкі місця не лише старих апаратів цього ж виробника, а й підвищення вимог до техніки на всьому ринку ніші.

Нагадуємо, що у нас діє акційний спец-прайс, який допоможе придбати зазначені апарати з гарячими знижками. Також до кожного замовлення ви отримуєте безкоштовно наш авторський курс Косметолог PRO, це онлайн-курс, який допоможе знайти нових клієнтів та зміцнити ваш бізнес.


Заповнюйте форму, щоб дізнатись про всі акційні позиції від Zemits та отримати консультацію експерта!

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits

Наші останні новини:
zemits.com
zemits.co.uk
zemits.pl
zemits.lt
zemits.eu
zemits.es
zemits.it
zemits.de
zemits.biz.tr
Zemits
advance-esthetic.us
newfacebeauty.pl
venko.com.ua
spashop.com.ua
Marketplace
adonyss.com
adonyss.com.ua
hydroluxx.com.ua
Our partners
© 2022 Zemits.
Всі права захищені.
Ми приймаємо оплати Master Card,
Visa, LiqPay та інші.
Продовживши перегляд сторінок сайту або закривши це повідомлення, Ви погоджуєтеся з використанням файлів cookies