• /
  • /

Діодний лазер, як перспективна інвестиція

Лазерна епіляція — чи не кожен косметолог та власник косметологічного бізнесу мріє про цю процедуру у своєму прейскуранті. Адже вона входить в ТОП 5 найпопулярніших beauty treatment по всьому світі. А, де постійний потік клієнтів — там і прибуток.
Тим більше, що попит підштовхнув індустрію до винаходу нових технологій та вдосконалення нових моделей. Підвищення рівня життя та зростання доходів також впливають на зміцнення ринку лазерної косметології.
Ну а щоб не бути голослівними, ми підготували невелике дослідження актуальності цього косметологічного вектора розвитку та розглянули його найбільші переваги. Тож почнемо!

Актуальна статистика

Прослідкувати тенденції популярності лазерної епіляції дуже просто! Достатньо звернутись до статистики Google. Що це таке? Система збирає реальну статистику скільки людей вводили в пошук той чи інший пошуковий запит. Чим більше запитів, тим популярнішим є товар і послуга!

Тренд на лазерну епіляцію почнемо відстежувати із США, адже провідні косметологічні методики приходять до нас саме звідки.
Тільки за останній рік червень 2021-2022 років, фактична кількість пошукових запитів зросла на 57%. Тобто кількість потенційних клієнтів на лазерну епіляцію зросла більше, ніж вдвічі! З 1 006 760 у 2021 до 2 323 750 у 2022.

В Україні також спостерігається аналогічний тренд, проте складна ситуація в країні не дає брати до аналізу період від лютого 2022 року.

На скріншоті наведено криву статистики пошукового запиту “лазерна епіляція” з червня 2020 року.

Видно, що тренд постійно зростає, і навіть станом на червень 2022 року — повертається на рівень показника до війни.

А яка статистика по містах України?

В таблиці зібрано порівняння кількості пошукових запитів в найбільших містах:
Тобто, послуга лазерної епіляції зберігає актуальність навіть зараз і власники лазерів для епіляції не втрачають в прибутках та мають своє коло потенційних клієнтів.

Ефективність епіляції діодним лазером

Чому ми говоримо саме про діодний лазер? Цей вид — останнє покоління лазерного обладнання, який дозволяє позбутись зайвого волосся максимально ефективно та безболісно. На відміну від попередніх лазерів (александритовий, рубіновий) діодний використовує в роботі довжину світового променя 808 нм. Це загальноприйнятий “золотий стандарт”, який максимально ефективно діє на фолікули й при цьому не травмує навколишні тканини.

Лазерна епіляція — це ефективно. Більшість людей повідомляють про постійне зниження росту волосся на оброблених ділянках на 90%. Це шанс не тільки на довгий час позбавитись від неприємного волосся, але і значно зменшити його кількість в майбутньому. Оскільки 82% всіх клієнтів складають жінки, не дивно, що ця б'юті-сфера залишається актуальною та популярною.

Як обрати діодний лазер?

Тепер перейдемо до практичного питання. Давно хочете придбати, але не знаєте з чого почати? Ось основні характеристики, які мають значення при виборі лазера:

⭐️ Ресурс лампи. Це практично найважливіший пункт, адже від нього залежить, скільки апарат зможе згенерувати спалахів. Середньостатистичні моделі українського ринку генерують 10-20 мільйонів спалахів, на відміну від Zemits Quidion, який має потенційний ресурс до 50 мільйонів спалахів, а це більше 5-7 років ефективної роботи.
⭐️ Потужність. Чим потужніший апарат, тим ефективніше він діє на фолікули й тим менше сеансів в курсі потрібно для повного видалення волосся на ділянці. Наприклад в нашого Adonyss DioPulse 808 потужність — 1200 Вт, а в портативного Adonyss DioLite — 600 Вт.
⭐️Параметри. Розмір також має значення. Деякі косметологи відкривають невеликі кабінети та не мають достатньо місця. В такому випадку на допомогу приходять портативні моделі, такі як Adonyss DioLite. Компактний, але потужний, він має USER-friendly інтерфейс й SMART-систему сканування шкіри.
⭐️ Система охолодження. Не забуваємо також й про можливість не тільки охолоджувати маніпулу, щоб мінімізувати неприємні відчуття, але й про потребу охолоджувати сам апарат під час тривалого робочого дня. Наприклад, Zemits Di-Nexx має подвійну систему охолодження Sapphire PRO, яка регулює теплообмін завдяки постійній циркуляції дистильованої води та додаткового повітряного охолодження.
⭐️ Інноваційні переваги. Наприклад, Zemits Quidion обладнаний інтелектуальною операційною системою управління. Це означає що вести всіх клієнтів ви можете лише за допомогою інтерфейсу лазера, який запам’ятовує періодичність та кількість сеансів, фототип шкіри, зону обробки, стать та вік. Також він має дуже функціональну маніпулу з екраном, через який можна коригувати параметри процедури та запускати/зупиняти її.
Діодний лазер — це перспективна інвестиція, апарат, який підніме ваш бізнес на новий рівень. А зараз таке придбання не тільки вигідно, але й ефективно, оскільки в нас діє Спец-Прайс на лазерне обладнання.

Заповнюйте форму, щоб отримати Спец-Прайс

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits

Наші останні новини:
zemits.com
zemits.co.uk
zemits.pl
zemits.lt
zemits.eu
zemits.es
zemits.it
zemits.de
zemits.biz.tr
Zemits
advance-esthetic.us
newfacebeauty.pl
venko.com.ua
spashop.com.ua
Marketplace
adonyss.com
adonyss.com.ua
hydroluxx.com.ua
Our partners
© 2022 Zemits.
Всі права захищені.
Ми приймаємо оплати Master Card,
Visa, LiqPay та інші.
Продовживши перегляд сторінок сайту або закривши це повідомлення, Ви погоджуєтеся з використанням файлів cookies