• /
  • /

Шия: причини ранніх вікових змін та топові методи апаратного омолодження

Шия — та зона, яка найбільше потребує правильного догляду. Шкіра тут має менше сальних залоз, тому й захисний себум тут виділяється меншою мірою. Вона тонка та чутлива, найшвидше реагує на неправильне харчування, збитий режим сну, шкідливі звички та інші негативні фактори.
Вона також найбільше страждає від ультрафіолетового випромінювання, в ній мало меланоцитів, адже саме вони відповідають за захист від фотостаріння.
Старіння цієї зони відбувається не тільки через вікові зміни. Деформація може розпочатися як і в 35, такі в 20 років. Але що може спровокувати такі зміни? І який тип старіння шиї буває? Розгляньмо.

Основні причини передчасного старіння шиї

Поганий режим сну. Науково доведено, що неправильний режим сну не лише погіршує пам'ять. Його недолік безпосередньо впливає на захисну функцію шкіри, її опір ультрафіолету. Це не тільки проявляється у темних колах під очима, а й зморшками, пігментацією та загальною в'ялістю.

Велика кількість кофеїну та глюкози в раціоні. Під час "перетравлення" цукру в організмі відбувається процес процедури, який стимулює розпад волокон колагену та еластану. А це основний "будівельний матеріал" для нових клітин шкіри.

Кава, зелений чай та інші багаті на кофеїн продукти також активізують вироблення гормонів стресу та зневоднюють організм, адже є потужними діуретиками.

Неправильна постава. Комп'ютер, гаджети — все це стимулює формування неправильної постави чи навіть деформацію хребта. Адже як ми сидимо із гаджетом? Нахиляючи голову, ми розтягуючи задню поверхню шиї та створюючи спереду зморшки. Якщо проводити кілька годин на день, буде зрозуміло, чому на шиї з'являються поперечні зморшки. Те саме і з комп'ютером або ноутбуком.

Також сюди можна віднести порушене гормональне тло, стрес, поганий прикус, спадковість, зайву вагу, малорухливий спосіб життя.

Типи старіння шиї

Їх виділяють два типи: дрібномозморшковий, деформаційний. Чим характеризується перший тип старіння:
  • Зниження еластичності шкіри шиї.
  • Сухість та витонченість.
  • Дрібні зморшки, які зберігаються навіть у спокійному стані.
  • Відсутність птозу.
Це дистрофічні зміни шкіри, що відбуваються через руйнування колагенового каркаса та низького тонусу мускулатури шиї.

Другий тип старіння характеризується головною особливістю птозом, формуванням великих брилів і глибоких зморшок. Це відбувається через зниження кровообігу та лімфотоку в тканинах та низького тонусу м'язів шиї та SMAS.

HIFU SMAS ліфтинг проти вікових змін

Так, деякими вправами та корекцією ритму життя можна виправити незначні зміни. Але якщо відбулися значні зміни, варто звернутися до косметологічних технологій. Однією з найефективніших є SMAS ліфтинг. Це інноваційна методика anti-age, яка впливає не на поверхню шкіри, а саме на каркас м'язів, як зрозуміло з назви.

Методика ґрунтується на дії високоінтенсивного ультразвуку. Неінвазивно проникаючи вглиб шкіри, хвилі утворюють ділянки коагуляції, точки прогріву до 60 градусів за Цельсієм. Такий термічний вплив запускає потужні процеси регенерації, стимулюючи синтез колагену та еластину. Про всі переваги та особливості цієї б’юті-технології ви можете знайти тут ⬅️⬅️

Як заробляти більше разом зі SMAS ліфтингом?

Якщо ви прагнете значно збільшити середній чек вашого салону/кабінету — Zemits Ultranexx та Zemits Ultranexx Pro вам прийдуть на допомогу. Це найефективніші омолоджуючі апарати сфери anti-age, які надають дійсно неймовірні результати. Чому вони вигідні:
⭐️ Потрібна всього лише одна процедура.
⭐️ Результат зберігається на 2-5 років.
⭐️ Процес швидкий та атравматичний, клієнтам не потрібно брати відпустку для реабілітації.
⭐️ Ціна процедури стартує від 10 тис гривень, цього достатньо, щоб повернути вкладені інвестиції вже через декілька місяців.
⭐️ В набір входять насадки різної глибини впливу для налаштування параметрів конкретно під кожного клієнта.
⭐️ Природна підтяжка ліній та м’язів для ваших клієнтів.

Всі ці переваги роблять апарати смас ліфтингу дуже привабливим для багатьох клієнтів. А отже Zemits Ultranexx / Zemits Ultranexx Pro = прибуток.

Бажаєте протестувати методику HIFU SMAS ліфтингу?

⭐️ Запрошуємо вас на безкоштовний тест-драйв від Zemits ⭐️

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits

Наші апарати HIFU SMAS ліфтингу

Наші останні новини:
zemits.com
zemits.co.uk
zemits.pl
zemits.lt
zemits.eu
zemits.es
zemits.it
zemits.de
zemits.biz.tr
Zemits
advance-esthetic.us
newfacebeauty.pl
venko.com.ua
spashop.com.ua
Marketplace
adonyss.com
adonyss.com.ua
hydroluxx.com.ua
Our partners
© 2022 Zemits.
Всі права захищені.
Ми приймаємо оплати Master Card,
Visa, LiqPay та інші.
Продовживши перегляд сторінок сайту або закривши це повідомлення, Ви погоджуєтеся з використанням файлів cookies