• /
  • /

З любов'ю від Zemits: супер-розпродаж бестселерів

Відкриваємо найромантичніший місяць року разом! В лютому саме час здійснити той самий love match з апаратом мрії. Ну а ми в цьому допоможемо.
Проводимо останній місяць зими під знаком любові до б’юті-технологій. На вас чекають вигідні знижки на найгарячіші бестселери всіх часів від Zemits.
Адже Zemits + Ваш Бізнес = ідеальна пара! Тож почнемо

Зіркова технологія Zemits — HydroDiamond™

Авторська розробка бренду, запатентована технологія HydroDiamond, що отримала 1 місце за результатами голосування міжнародного видання Les Nouvelles Esthétiques & Spa в категорії the best Facial Equipment.

Сотні косметологів зі всього світу вже віддали своє серденько цій технології, це справжнє кохання. HydroDiamond — інноваційне поєднання всіх переваг гідропілінгу та діамантової дермабразії. Ми створили абсолютно нову технологію, яку полюбили як клієнти, так і естетисти

Zemits Dermeluxx — став нашим першим бестселером з цією новинкою. Це комбайн 3 в 1, який окрім HydroDiamond™ має у функціоналі кисневу терапію та кріотерапію. Три методики для комплексного очищення, насичення та тонізації. Які ще апарати з цією технологією:
  • Zemits Verstand HD та Zemits Verstand HD Pro — комбайни 8 в 1, на основі яких ви можете збудувати свій прейскурант з нуля або ж значно удосконалити свій бізнес.
  • Zemits Dermeluxx Pro — удосконалена версія Zemits Dermeluxx для ще ефективніших процедур для ваших клієнтів.
Справді зіркова технологія!

EndoRF = новий рівень скульптуруючих процедур

Комплексний вплив на проблемну зону водночас декількох методик — чи не мрія це сучасного косметолога? Адже це не лише покращення фінального результату курсу моделювання, але й вигідне поєднання з точки зору збільшення середнього чека. Задоволений і клієнт, і естетист!

В чому полягає принцип дії технології EndoRF? Це одночасна дія вакууму, RF-ліфтингу та інфрачервоного випромінювання. В результаті:
  • Шкіра стає пружною та підтягнутою внаслідок стимулювання вироблення колагену.
  • Зменшується целюліт та жировий прошарок внаслідок активного лімфодренажу вакуумом.
  • Покращуються внутрішньоклітинні процеси, а самі клітини насичуються киснем.
Zemits Bionexis Lite — наше останнє оновлення в скульптуруючій серії, апарат, що поєднав найпопулярніші, і звісно що найефективніші технології для боротьби з недоліками фігури. Кавітація, RF-ліфтинг, вакуумно-роликовий масаж, інфрачервоне випромінювання — цей косметологічний комбайн працює не тільки з тілом, але й з обличчям, тому він надзвичайно вигідний.

Переконайтесь в усіх його перевагах, переглянувши відеоогляд

Якісне омолодження: SMAS ліфтинг та фракційний RF

Дві технології, які вже давно знайшли собі тисячі прихильників у сфері anti-age апаратної косметології. Атравматично, безпечно та ефективно — ось три головні переваги цих процедур, але є й відмінності.

SMAS ліфтинг не дарма вважають ТОП технологією в омолодженні, адже тільки він може надати гідну альтернативу пластичній хірургії. Zemits Ultranexx Lite генерує високоточні ультразвукові хвилі, які проникаючи в шкіру, створюють острівці коагуляції.
Внаслідок цього запускається потужний процес синтезу колагену та еластину — основних білків, що відповідають за пружність та молодість шкіри.

Також SMAS HIFU ліфтинг має миттєвий ефект, адже скорочує колагенові волокна, але фінальний результат ваші клієнти побачать в дзеркалі лише впродовж місяця.

Фракційний неінвазивний RF також показує гарні результати, він ефективніший, ніж звичайний RF внаслідок поділення насадок на клітинки-фракції. Це скорочує час прогріву та покращує глибину проникнення RF-хвиль.
Zemits CrystalFrax Pro обладнаний трьома насадками для комплексного пропрацювання всього тіла:
  • 4-полярна RF-насадка – для опрацювання чутливих зон обличчя: шкіра навколо очей, кутки губ, носогубна складка.
  • Фракційна RF-насадка для обличчя – для опрацювання широких зон обличчя: лоб, щоки, підборіддя, шия та зона декольте.
  • Фракційна RF-насадка для невеликих ділянок тіла для роботи по зонах: низ живота, внутрішня поверхня стегна, внутрішня поверхня руки, коліна.

Zemits Quidion - ТОП лазер подвійної дії

Апарат на перспективу, діодний лазер Zemits Quidion, що удосконалює ваш бізнес не лише процедурою лазерної епіляції, але й послугою лазерного омолодження.

Це інноваційне рішення, апарат з потужною операційною системою, що дозволяє фіксувати всі дані клієнтів в самому лазері! Тепер не потрібно додатково вести записи, адже всю інформацію тепер можна внести та налаштувати параметри процедури у два свайпи.

Ну а потужна охолоджувальна система, значний ресурс та функціональна маніпула тільки підвищать вашу прихильність до цієї моделі. Це однозначно той самий love match, в лютому ще зі знижкою!

Обирайте оновлення для вашого бізнесу вигідно!

Заповнюйте форму, щоб отримати Спец-Прайс лютого та отримати апарат мрії ❤️‍‍

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits

ТОП апарати Zemits:

Наші останні новини:
zemits.com
zemits.co.uk
zemits.pl
zemits.lt
zemits.eu
zemits.es
zemits.it
zemits.de
zemits.biz.tr
Zemits
advance-esthetic.us
newfacebeauty.pl
venko.com.ua
spashop.com.ua
Marketplace
adonyss.com
adonyss.com.ua
hydroluxx.com.ua
Our partners
© 2022 Zemits.
Всі права захищені.
Ми приймаємо оплати Master Card,
Visa, LiqPay та інші.
Продовживши перегляд сторінок сайту або закривши це повідомлення, Ви погоджуєтеся з використанням файлів cookies