• /
  • /

Чому тест-драйв — обов'язковий для косметологічного обладнання?

Сьогодні ми піднімаємо тему, яка є дуже важливою для кожного, хто пов’язаний з косметологічним бізнесом. Адже перший крок до успіху — це купівля косметологічного обладнання.
Але як його обрати правильно? Як оцінити ефективність апарату тільки на словах, без практичного результату? Як підібрати прилад, щоб він дійсно приносив прибуток?
На всі ці запитання в Zemits одна відповідь — тест-драйв апарату. В цій статті ми розповімо про всі вигоди цієї послуги. Три причини, чому він обов’язковий, поїхали!

Причина №1: Реальність компанії

Ну і перша причина, яка лежить на поверхні — це перевірка реальності виробника. В сучасному світу інтернету та технологій дуже легко створити “успішний успіх” без вагомих на то причин. Може трапитись, що за гарним сайтом та соціальними мережами ховається бренд, який хоче забезпечити вас низькоякісними приладами, які не тільки швидко вийдуть з ладу, але й можуть травмувати клієнтів.

Саме тому тест-драйв в реальному часі — це можливість познайомитись ближче з компанією. Оцінити її виставковий зал, перевірити реальність її існування та познайомитись з працівниками.

Причина №2: Якість обладнання

Цю характеристику ви можете перевірити як в теорії, так і на практиці. По-перше, під час тест-драйву ви ознайомлюєтесь з усією документацією моделі, в тому числі й сертифікацією. Наприклад, кожен професійний апарат Zemits має не тільки міжнародний сертифікат FDA, але і європейський сертифікат відповідності СЄ та український СЕС. Вони підтверджують якість кожної деталі та безпеку процедур в цілому.

По-друге, це практична перевірка апарату. Ви можете провести процедуру на моделі або ж на власному догляді переконатись в ефекті вибраного апарату. Особливо це стосується косметологічних комбайнів, комплексні протоколи яких показують значно швидший результат, ніж моно-процедури.

☝ Під час демонстрації ви також можете порівняти декілька апаратів схожого функціонала та остаточно вирішити для себе актуальність та необхідність цієї покупки

Причина №3: Відповідь на всі запитання

Ну і звісно, спілкування з сертифікованими косметологами бренду йде обов’язковим елементом тест-драйву. Наприклад, відвідуючи шоурум Zemits ви отримуєте відповіді на питання, які виникли на етапі онлайн консультації та в ході процедур.

Нюанси догляду, можливості розстрочки, актуальні знижки, комплектація та протоколи процедур — ми надамо відповіді на будь-яке запитання.
Безкоштовний тест-драйв від Zemits — це можливість повністю переконатись в обраному обладнанні та приєднатись до команди професіоналів. Наш шоурум в Києві вже відкритий та чекає всіх охочий!

Заповнюйте форму,

щоб записатись на БЕЗКОШТОВНИЙ ТЕСТ-ДРАЙВ

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits

Наші останні новини:
zemits.com
zemits.co.uk
zemits.pl
zemits.lt
zemits.eu
zemits.es
zemits.it
zemits.de
zemits.biz.tr
Zemits
advance-esthetic.us
newfacebeauty.pl
venko.com.ua
spashop.com.ua
Marketplace
adonyss.com
adonyss.com.ua
hydroluxx.com.ua
Our partners
© 2022 Zemits.
Всі права захищені.
Ми приймаємо оплати Master Card,
Visa, LiqPay та інші.
Продовживши перегляд сторінок сайту або закривши це повідомлення, Ви погоджуєтеся з використанням файлів cookies