• /
  • /

ТОП 5 трендів в індустрії краси: що нового у 2024 році?

Час для цієї статті настав — адже поточний рік задає тренди! Що цікавого нам приніс 2024 та яким він став для естетистів.

Сьогодні ми розглянемо ТОП 5 найпопулярніших трендів, знання яких допоможе вам обігнати конкурентів та запропонувати таку бажану процедуру клієнтам

До речі, ми прогнозуємо підвищення цін на обладнання Zemits. Але зараз у вас є шанс забронювати апарат за старою ціною та ще й зі знижкою.

Ну а ми почнемо!
Дізнатися про
акційні пропозиції Zemits

“Glass Skin”: блиск, від якого неможливо відірвати очей

Як цього досягнути? Поєднанням потужного зволоження, очищення та відлущення. Раніше для досягнення бажаного результату в косметології часто використовувати різноманітні пілінги. Але тепер час інновацій — технологія Zemits HydroDiamond™ забезпечить ваших клієнтів тим бажаним скляним сяйвом.
Розглянемо протокол процедури з апаратом Zemits Dermeluxx Pro, що поєднує ще дві технології окрім HydroDiamond™ : кисневу терапію та кріотерапію.
💎 Крок 1 - активна сироватка при взаємодії зі шкірою має легкий пілінг-ефект та водночас насичує шкіру корисними речовинами

💎 Крок 2 - насадка з подвійним діамантовим абразивом відлущує відмерлі клітини та очищує шкіру.

💎 Крок 3 - вакуумна насадка проводить глибше очищення пор від залишків себуму та бруду.

Завершуємо протокол кисневою мезотерапією та кріо стимуляцією — це додаткове зволоження та тонізація + заспокоєння шкіри. 1 процедура = ефект "Glass Skin" для ваших клієнтів.

Фокус на шкірний бар’єр

Шкірний бар'єр — це зовнішній шар епідермісу. Саме він захищає нашу шкіру від зовнішніх агресивних факторів, він також підтримує гідробаланс клітин. Якщо цей бар’єр пошкоджений — він не виконує свої головні функції й в результаті це може призвести до сухості, чутливості та подразнень.
Тренд 2024 року — збереження здоров’я цього захисного шару. Тому більш акцентними стали атравматичні, відновлюючі процедури. Наприклад, електропорація, ультразвукова терапія направлені на максимальне насичення клітин активними речовинами, що сприяють регенерації та оновленню шкіри.
Все залежить від активного складу. Наприклад, ось наші останні оновлення косметичної лінії - сироватки для електропорації.

💙 RevitaCollagen — це омолоджуюча сироватка на основі колагену для активного антивікового догляду.

💙 AcnoLex — це анти-акне сироватка з потужним комплексом компонентів для проблемної шкіри.
Вони мають ідеальну консистенцію, приємний аромат і що важливо для естетиста - об’єм упаковки на 33% більший, ніж аналогічний на ринку. Тому ви зможете виконати на 10 процедур більше з однією упаковкою.
До речі, і електропорацію, і ультразвукову терапію ви знайдете в одному комбайні — Zemits Verstand Pro. Це модель 6 в 1, яка працює в anti-age напрямку, адже має у функціоналі не лише RF-ліфтинг, але й мікрострумову терапію.
Також не останнє місце займає в цьому тренду LED-терапія. В залежності від обраного режиму світлодіода таке обладнання, як Zemits EstiLED може сприяти омолодженню, оновленню та оксигенації епідермісу.

Skin Minimalism

Тренд, що проголошує використання лише тих процедур, що дійсно потрібні для здорового сяйва шкіри. Час зосередитись на справжньому відновленні та зміцненні шкіри.
А отже час для Zemits CryoElegance™!

Це той природній, безпечний вплив, контрольоване охолодження, що прискорює обмінні процеси в клітинах, стимулюючи кровообіг та інтенсивну оксигенацію артеріальної крові.

Ще перевагою Zemits CoolRestore Elegance є розширений функціонал.

Вбудовані автоматичні режими не тільки тонізують та оновлюють шкіру, але й сприяють омолодженню та підтяжці + боротьба з проявами целюліту. Skin Mininmalism - з CryoElegance™ ви концентруєтесь на органічному оздоровленні ваших клієнтів.

Аналіз шкіри

Тренд, який може стати ключовим для естетистів у 2024 році. Адже тенденція точного апаратного, персоналізованого аналізу шкіри сприяє покращеному фінальному результату догляду. Чим деталізованіший аналіз — тим глибше розуміння подальших дій.
Тому такий апарат, як Zemits Skin Analysis Pro ідеально підійде для не тільки перебування “на хвилі” трендів, але й для подальшого розвитку та успіху вашого бізнесу.
30 мільйонів клінічних баз = 15 секунд аналізу по головних 12 характеристиках шкірного покриву. Ви дізнаєтесь все: від рівня зволоженості шкіри до стану текстури шкіри та глибини пор.
Також, відповідно до проаналізованого стану, апарат може запропонувати комплекс косметичних засобів та спрогнозувати стани шкіри з їх використання та без.

Залишаємо вам відеоогляд апарату для

ближчого ознайомлення

Захист від ультрафіолету

Так, можливо ви й раніше це чули, але у 2024 році тренд захисту шкіри від ультрафіолетового випромінювання набув небувалих масштабів.
Б’юті-блогери та інфлюєнсери встановлюють стандарти важливості ефективного захисту та встановлення здоров’я шкіри як головного пріоритету.
Не можемо не погодитись і “за” на всі 100% відсотків, адже кожен протокол по обличчю з апаратами Zemits ми радимо завершувати засобами з SPF захистом.

Отримати Спец-Прайс трендового обладнання Zemits

Приєднуйтесь до трендів вигідно! Зараз діє обмежена пропозиція до -40% знижки на апарати мрії в нашому Спец-Прайсі.

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits

ТОП апарати Zemits:

Наші останні новини:
Завжди на крок попереду: безпечний і дієвий SMAS-ліфтинг від Zemits
На крок попереду конкурентів? Чому б і ні, ми завжди радіємо, коли наші клієнти підкорюють нові вершини.
ТОП anti-age процедура: що вам потрібно знати про контрастне омолодження?
Що таке контрастне омолодження? Це унікальна кріо-термальна методика, комплексне поєднання глибокого прогріву радіочастотною енергією та кріо-охолодження.
Як підвищити середній чек пресотерапії?
Пресотерапія — дійсно базова процедура і її можна зустріти дійсно в будь-якому салоні. Вона ефективна, завжди має попит та комфортна у використанні як для естетиста, так і для клієнтів.
(Безкоштовно для всіх операторів)
Ми в соцмережах:
Графік роботи:
пн-пт с 9:00 до 18:00
Субота - онлайн з 10:00 до 17:00
Неділя - вихідний


Для вашого комфорту відвідини шоуруму відбуваються тільки за попереднім записом.
Відвідайте наш Шоурум:
м. Київ, вул. Борщагівська 145 (офіс 101) с. м. Шулявська
Для вашого комфорту відвідини шоуруму відбуваються тільки за попереднім записом.
zemits.com
zemits.co.uk
zemits.pl
zemits.lt
zemits.eu
zemits.es
zemits.it
zemits.de
zemits.biz.tr
Zemits
advance-esthetic.us
newfacebeauty.pl
venko.com.ua
spashop.com.ua
Marketplace
adonyss.com
adonyss.com.ua
hydroluxx.com.ua
Our partners
© 2022 Zemits.
Всі права захищені.
Ми приймаємо оплати Master Card,
Visa, LiqPay та інші.
Продовживши перегляд сторінок сайту або закривши це повідомлення, Ви погоджуєтеся з використанням файлів cookies