• /
  • /

Секрети безпечного схуднення: Добірка прибуткових і дієвих процедур

Схуднення — завжди актуальне. Більша частина косметологічної апаратної аудиторії — клієнти, що хочуть схуднути в проблемних місцях, вирівняти рельєф, зменшити целюліт… Список причин звернення до апаратного моделювання достатньо широкий і власники б’юті-бізнесу все більше розширюють свою цільову аудиторію.

Ще одна причина популярності саме апаратного схуднення — це безпека.
В порівнянні з пластичною хірургією, головна перевага процедурного схуднення це атравматичність та відсутність реабілітаційного періоду. Апаратні методики не пошкоджують цілісність шкіри, а, отже, виключають можливість багатьох неприємних наслідків.
Тож, безпечні, прибуткові та дієві? В Zemits ми маємо що вам запропонувати. Сьогодні підібрали для вас процедури та апарати, що допоможуть успішно відкрити новий сезон. Почнемо!
Готуємось до літнього сезону
Літо наближається — час підготовки вашого салону краси!

Ультразвукова ліпосакція = ультразвукова кавітація

Так, цю технологію не дарма часто називають ультразвуковою ліпосакцією, адже кавітацію за результатами порівнюють з досягненням хірургічних скульптуруючих операцій. Саме її найчастіше рекомендують для локального впливу. У чому ж секрет?
В основі технології кавітації лежить процес впливу ультразвукових хвиль з жировою тканиною.

Стикаючись, низькочастотні хвилі сприяють утворенню мікропухирців. Бульбашки збільшуються в розмірах і вибухають.
В результаті мембрани адипоцитів — жирових клітин руйнуються, і ті гинуть.

Таким чином, стимулюється процес ліполізу — природного розпаду жиру. Продукти розпаду виводяться за допомогою метаболізму.
Останнє особливо важливо при проходженні курсу кавітації. Стандартний протокол локального схуднення "кавітація + активний лімфодренаж". Адже, без стимуляції, токсини, які знаходяться всередині жирових клітин, не будуть достатньо швидко виводитися з організму. Тому ваш вибір: комбінація апаратів, які будуть закривати ці потреби.
А як щодо комбайна, який забезпечить комбо “кавітація + лімфодренаж” самостійно? Такий апарат, як Zemits Abigon Pro, об'єднує відразу цілий комплекс методик: кавітацію, вакуумну стимуляцію, RF-ліфтинг. До того ж в одній маніпулі ви отримуєте технологію EndoRF — інноваційне поєднання вакууму та глибокого RF-прогріву для ще кращих результатів.
До того ж в комплектацію моделі входить 5 маніпул: ультразвукової кавітації, велика маніпула EndoRF, мультиполярного RF-ліфтингу, триполярного RF-ліфтингу і біполярного RF-ліфтингу. Це процедури як для обличчя, так і для тіла — а це означає розширення цільової аудиторії та кількості клієнтів.

Відеоогляд апарату для

ближчого знайомства

Пресотерапія в новому сезоні: Zemits Sisley 2.0 чи Zemits PressMio?

Це той варіант, який підійде будь-якому бізнесу. Пресотерапія = потужний лімфодренаж, релакс, та швидке виведення зайвої рідини та токсинів з організму. Ритмічний масаж стисненим повітрям прискорює кровообіг, стимулює внутрішньоклітинні процеси та розслабляє м’язи.
У методики надзвичайно широкий цільовий спектр! Вона навіть рекомендована під час реабілітаційного періоду (звісно, з прямого призначення лікаря).
Це профілактика варикозу, зменшення целюліту, покращення тонусу шкіри та навід зміцнення загального імунітету організму.
ТОП процедура для ефективного удосконалення салону краси!

Які варіанти вам підійдуть?

Zemits Sisley 2.0 — оновлена модель 2024 року, апарат на 24 канали для комплексного пропрацювання всього організму.

Має 4 рівні інтенсивності (від 120 до 240 мм рт. ст.) дозволяють ефективно обробляти всі зони тіла: ноги, живіт, сідниці й руки.

Також обладнаний вбудованою передовою системою контролю тиску D-Press, що дає можливість індивідуального регулювання стиснення в кожному сегменті. Інтерфейс комфортний, підійде для ефективної роботи навіть початківцю.

Zemits PressMio — потрійна дія технологій під час однієї процедури: пресотерапія + інфрачервоний прогрів + міостимуляція!

Під час 1 сеансу ваші клієнти отримують потрійний результат. Має вбудовані 4 програми тиску повітря
Включаючи програму ручних налаштувань, а також 3 рівні інтенсивності тиску повітря: S, M та L, що дозволяють якісно опрацьовувати проблемні зони для будь-якого клієнта.

Залишаємо вам відеоогляд апарату для

ближчого знайомства

Zemits CelluSpice Pro: впроваджуємо інновації

А якщо ви бажаєте удосконалити ваш бізнес не класичною методикою, а дійсно цікавим та ефективним оновленням — як щодо Zemits CelluSpice Pro? Це новинка скульптуруючої лінії Zemits, апарат вакуумно-термічного моделювання.

Ось 5 головних причин, чому він безперечно приверне вашу увагу:
💚 Розширить ваш перелік послуг та аудиторію. Інноваційне поєднання вакуумної терапії та термічного прогріву. Апарат не використовує електричний струм (наприклад, як RF), тому має менше протипоказань.
💚 Проводить процедуру як по обличчю, так і по тілу, оскільки в комплектацію входить 3 насадки різних розмірів, що дуже зручно для невеликих зон.
💚 Має 9 автоматичних режимів роботи: лімфатичний дренаж, антицелюлітний масаж, контурування обличчя, скульптурування рук та ін. Також окремо є режим індивідуальних налаштувань, тому ви зможете підібрати потужність всмоктування під чутливість будь-якого клієнта.
💚 Ідеально поєднується в протоколах схуднення і навіть має 2 окремі комбо-режими: після кавітації та після кріоліполізу.
💚 Має регульований діапазон термічних ефектів до 50°C, тому ви можете адаптувати прогрів під будь-яку зону.

Це апарат останнього покоління, безпечний, ефективний, функціональний!

Щоб познайомитись ближче з комплектацією та перевагами апарату, залишаємо вам докладний відеоогляд

Обирайте ваше оновлення вигідно!

В травні разом оновлюємо та удосконалюємо ваш перелік послуг.

Зробіть ваш салон краси місцем, куди клієнти захочуть повернутися знову і знову!

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits

ТОП апарати Zemits:

Наші останні новини:
Завжди на крок попереду: безпечний і дієвий SMAS-ліфтинг від Zemits
На крок попереду конкурентів? Чому б і ні, ми завжди радіємо, коли наші клієнти підкорюють нові вершини.
ТОП anti-age процедура: що вам потрібно знати про контрастне омолодження?
Що таке контрастне омолодження? Це унікальна кріо-термальна методика, комплексне поєднання глибокого прогріву радіочастотною енергією та кріо-охолодження.
Як підвищити середній чек пресотерапії?
Пресотерапія — дійсно базова процедура і її можна зустріти дійсно в будь-якому салоні. Вона ефективна, завжди має попит та комфортна у використанні як для естетиста, так і для клієнтів.
zemits.com
zemits.co.uk
zemits.pl
zemits.lt
zemits.eu
zemits.es
zemits.it
zemits.de
zemits.biz.tr
Zemits
advance-esthetic.us
newfacebeauty.pl
venko.com.ua
spashop.com.ua
Marketplace
adonyss.com
adonyss.com.ua
hydroluxx.com.ua
Our partners
© 2022 Zemits.
Всі права захищені.
Ми приймаємо оплати Master Card,
Visa, LiqPay та інші.
Продовживши перегляд сторінок сайту або закривши це повідомлення, Ви погоджуєтеся з використанням файлів cookies