Error get alias
  • /
  • /

Інтерв'ю з Катериною Шульгой: прибираємо зайві сантиметри

Схуднення — заповітна мрія багатьох клієнтів салонів і кабінетів краси. Але правильно і надовго позбутися від зайвих сантиметрів можливо тільки під керівництвом справжнього професіонала, який призначить комплексний протокол дій — як процедурного характеру, так і щоденного (налагодження режиму сну, правильне харчування та ін.).

Ну і хто ж найбільше знає про нюанси апаратного схуднення, ніж практикуючий косметолог, який тривалий час працює у сфері скульптурування? На зв'язку Катерина Шульга, косметолог клініки естетичної медицини та пластичної хірургії "VIDNOVA" міста Запоріжжя.

Комплексна дія від Zemits Bionexis

Багатофункціональне обладнання для скульптурування тіла має попит в б'юті-сфері й зараз ми розповімо чому:

Створення комплексних протоколів. Один апарат дає можливість комбінувати різні функції в ефективні протоколи схуднення.

Підвищення середнього чека. Комплексний протокол має вищу ціну, ніж моно-процедура, тому така послуга в прейскуранті значно підвищує середню суму доходу.

Універсальність. Zemits Bionexis оснащений маніпулами для роботи як по тілу, так і по обличчю. Дві маніпули спеціального розміру забезпечують RF-ліфтинг обличчя, зони шиї та декольте.
Апарат оснащений чотирма маніпулами. Найбільша, найбільш затребувана маніпула — має 5 функцій. Тут є інфрачервоне світло, LED терапія, RF-ліфтинг, а також вакуум, звичайно ж, і роликовий масаж!
— Катерина Шульга
Ефективність. Головна перевага такого багатофункціонального обладнання — це безсумнівно ефективність. Якщо в 1 маніпулі 5 технологій об'єднані з однією метою — підняти ефективність процедури в кілька разів. Помножена результативність — ось головна перевага такого обладнання.

Економія простору. 5 апаратів в одному корпусі — це значна економія простору, що особливо вигідно для невеликих кабінетів та салонів.

Популярність. Ну і звичайно ж при таких результатах і перевагах, апарат не може не бути затребуваний і популярний. Постійний запис та задоволені клієнти — ось рівень успіху, за яким можна зважувати майбутній прибуток.

Можна з упевненістю сказати, що Zemits Bionexis здатний повністю закрити всі вимоги естетиста, який працює у сфері моделювання фігури.

Demeter 2.0: максимальний лімфодренаж

І який же сучасний косметологічний центр обійдеться без такої затребуваної процедури, як пресотерапія. Тим більше, що цей апарат на голову обганяє всі інші моделі по функціональності. Demeter 2.0 — обладнання на 44 канали. Це означає що костюм охоплює все тіло, щоб кожна частина могла відчути процес стиснення: руки — 16 каналів, талія — 4 канали, ноги — 24 канали. Таким чином система якісно опрацьовує всі необхідні зони
У нас цей апарат не простоює практично ніколи. Що хочу ще відзначити про пресотерапію, про лімфодренажний масаж — процедура дуже затребувана, це інтоксикація, допомога організму у виведенні токсинів... Цей апарат я називаю "на службі у трьох панів" — у медицини, у реабілітації та естетики...
— Катерина Шульга
Має 4 рівні інтенсивності тиску: 120 мм рт ст (низька), 160 мм рт ст (помірна), 200 мм рт ст (висока), 240 мм рт ст (максимально висока). І 5 режимів роботи:
  • Режим А. Підходить для покращення лімфатичної циркуляції, запобігання варикозного розширення вен, розслаблення м'язів і зняття втоми.
  • Режими В, Е. Працюють з целюлітом.
  • Режим С. Покращує кровообіг, спалює надлишок жиру та виводить зайву рідину та токсини.
  • Режим Д. Надає активний лімфодренажний ефект, зменшує набряклість, виводить токсини.
Хочу особливо звернути увагу на костюм, який додається до цього апарату. Чому я зупинила на ньому вибір — я обирала, щоб костюм покривав практично всі тіло, щоб ми розганяли лімфатичну і кровоносну систему...
— Катерина Шульга
Це комплексний підхід до вирішення як фізіологічних, так і естетичних проблем.

Що наші клієнти отримують в результаті?

Zemits — це не просто американський виробник професійного косметологічного обладнання, але повноцінний бізнес-партнер, який безпосередньо зацікавлений в успіху кожного клієнта.

Кожен наш апарат — це комплексне рішення, яке здатне підняти ваш бізнес на новий рівень. Що отримують учасники Zemits Family Club:
  • Маркетингові матеріали. Це повноцінна підтримка розвитку бренду в соціальних мережах — фото і відео контент. Тексти для публікацій, поради з рекламного просування.
  • Розширену гарантійну підтримку. 24 місяці — це у 2 рази більше, ніж пропонують інші виробники. В цей час ви маєте можливість звернутися в офіційний сервісний центр для діагностики та розв'язання проблеми.
  • Безкоштовне навчання. Кожен наш клієнт отримує можливість пройти курс безкоштовного навчання роботи з апаратом. Під керівництвом досвідченого косметолога Zemits ви освоюєте всі нюанси роботи та обслуговування обладнання.
  • Придбання обладнання в розстрочку. Для чого збирати на апарат мрії, якщо можна придбати його в розстрочку під 0% і вже завтра приймати перших клієнтів? Ми пропонуємо кілька варіантів виплат, які підійдуть в будь-якій ситуації.
Zemits — це всесвітня родина ентузіастів, які разом хочуть досягти вершини косметологічного бізнесу!

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits

Наші останні новини:
zemits.com
zemits.co.uk
zemits.pl
zemits.lt
zemits.eu
zemits.es
zemits.it
zemits.de
zemits.biz.tr
Zemits
advance-esthetic.us
newfacebeauty.pl
venko.com.ua
spashop.com.ua
Marketplace
adonyss.com
adonyss.com.ua
hydroluxx.com.ua
Our partners
© 2022 Zemits.
Всі права захищені.
Ми приймаємо оплати Master Card,
Visa, LiqPay та інші.
Продовживши перегляд сторінок сайту або закривши це повідомлення, Ви погоджуєтеся з використанням файлів cookies