• /
  • /

Апарати, що піднімають середній чек взимку: Zemits рекомендує

Чи зима — період застою в косметології? Ні, саме цього сезону найчастіше клієнти починають курси апаратного догляду та лазерної косметології. Які ж б’юті-напрямки найпопулярніші і які апарати підійдуть для збільшення вашого середнього чека.
Почнемо ❤️

Лазерна епіляція взимку з Zemits Quidion

Розпочнемо з основних причин, чому зима ідеально підходить для початку курсу лазерної епіляції:
  • Наша шкіра до холодного сезону блідне, внаслідок зниження рівня меланіну в клітинах. Саме тому процедура буде більш результативною.
  • Після процедури оброблені ділянки треба захищати від ультрафіолету. Взимку не тільки сонячне випромінювання менш активне, але, як це не банально, на тілі більше одягу, який також захищає шкірний покрив
Ну і останнє: клієнти, які розпочали епіляцію взимку, до літнього сезону вже пройшли мінімум три сеанси, і кількість активних волосків значно зменшилася, що не може не тішити.
Таким чином, лазерна епіляція стає особливо популярною в зимовий період! Але, якщо у вас є лазер останнього покоління, такий як Zemits Quidion, ви можете бути впевнені, що процедура залишиться актуальною протягом усього року. Це не лише через використання світлового променя довжиною 808 нм, визнаного міжнародним стандартом ефективності та безпеки, але й через безліч переваг, які роблять цей апарат незамінним:

⭐️ Забудьте про ручне ведення клієнтів, оскільки всю необхідну інформацію можна зафіксувати в системі лазера. Лазер запам'ятовує всі параметри, з якими косметолог працював індивідуально з клієнтом.

⭐️ Запатентована технологія динамічного контролю розподілу енергії імпульсів (Quick Dynamic Control™ — QDC) дозволяє працювати системі ще ефективніше та зменшити кількість сеансів.

⭐️ Інноваційна маніпула має сенсорний екран, який відображає всю необхідну інформацію та дозволяє швидко коригувати процес процедури.

⭐️ Крім того, Zemits Quidion не лише проводить лазерну епіляцію, але і надає можливість виконання процедур омолодження шкіри, що робить його вигідним для розширення послуг у сфері косметології.

Контрастне омолодження від Zemits FrioLift

Взимку нашому обличчю потрібен особливий догляд: холодне, сухе повітря може порушувати гідробаланс шкірного покриву, з'являються почервоніння і навіть лущення. Тому основна задача косметолога в цей сезон — зробити шкіру щільнішою, запустити процеси оновлення та омолодження.

Контрастне омолодження CRYO-RF від Zemits FrioLift — перша кріотермальна косметологічна методика для одночасної підтяжки та відновлення шкіри. Це унікальний протокол омолодження, заснований на синергії RF-ліфтингу та кріотерапії. Складається з трьох етапів:
⚪️ Стимуляція синтезу колагену за допомогою RF-ліфтингу.
⚪️ Кріотермічний “шок” з кріотерапією.
⚪️ Інтенсивне омолодження шкіри за допомогою RF-ліфтингу.
Це контурування другого підборіддя, ущільнення та підтяжка шкіри, покращення текстури та еластичності, зменшення набряків та дрібних зморшок навколо очей та рота, скульптурування контуру обличчя та шиї, підтяжка зони декольте, омолодження шкіри рук — загальне покращення стану шкіри.

Інноваційне рішення для вашого бізнесу, яке підвищує середній чек і відповідно прибуток!

Познайомитись з Zemits FrioLift ближче ⏬

Моделювання: що запропонувати клієнтам?

Розширюємо межі вашого прейскуранта за допомогою всього двох апаратів - Zemits CoolRestore Elegance та Zemits CelluSpice Pro. Це ідеальне комбо для проведення процедур не тільки по обличчю, але й по тілу. Все завдяки інноваційній системі режимів. Зараз познайомимо вас з кожним апаратом ближче.
В Zemits CelluSpice Pro є 10 унікальних протоколів роботи:
  • Розігрівальний масаж.
  • Лімфодренаж.
  • Релаксуючий масаж.
  • Протоколи після кавітації.
  • Протоколи після кріоліполізу.
  • Антицелюлітний вплив.
  • Контурування обличчя.

  • Скульптурування рук.
  • Масаж спини.
Також можна налаштувати параметри вручну, під індивідуальні потреби клієнтів.
Zemits CoolRestore Elegance має 6 режимів роботи:
  • Підтяжка зони навколо очей
  • Омолодження обличчя
  • Підтяжка лінії підборіддя
  • Зменшення “другого” підборіддя
  • Підтяжка шиї
  • Схуднення (робота по тілу)
  • Підтяжка рук
В поєднанні ці два апарати комплексні протоколи індивідуального характеру, значно розширюють перелік ваших послуг і, звісно, збільшують прибутки. Це вигідна інвестиція, обладнання, що удосконалить ваш бізнес.

Завітайте на онлайн-побачення з апаратом мрії Zemits ❤️‍‍

Це вигідна можливість не тільки оцінити обладнання, але й поспілкуватись з нашим сертифікованим косметологом, який має відповіді на всі актуальні запитання:
❓Який строк гарантії?
❓Як навчитись роботі з апаратом?
❓Яка сертифікація обладнання?
❓Чи підходить обраний апарат для мого бізнесу?

На ці й безліч інших питань отримайте відповідь під час нашого віртуального демо
Заповнюйте форму, щоб забронювати час

Заповнюючи форму, ви погоджуєтеся на

обробку персональних даних

Підписуйтесь на наші соцмережі -

там ви знайдете інформацію про новинки та актуальні акції від Zemits

ТОП апарати Zemits

Наші останні новини:
zemits.com
zemits.co.uk
zemits.pl
zemits.lt
zemits.eu
zemits.es
zemits.it
zemits.de
zemits.biz.tr
Zemits
advance-esthetic.us
newfacebeauty.pl
venko.com.ua
spashop.com.ua
Marketplace
adonyss.com
adonyss.com.ua
hydroluxx.com.ua
Our partners
© 2022 Zemits.
Всі права захищені.
Ми приймаємо оплати Master Card,
Visa, LiqPay та інші.
Продовживши перегляд сторінок сайту або закривши це повідомлення, Ви погоджуєтеся з використанням файлів cookies