Блог укр

Ще одна новинка від Zemits — олія для вакуумного масажу Zemits DazzleSkin

Вакуумний і вакуумно-роликовий масаж — косметологічні технології, які давно на ділі довели свою ефективність. Це та міцна "основа", з якої не соромно почати розвиватися в векторі скульптурування та схуднення.

Єдине, без чого неможливо провести якісний лімфодренажний масаж — це масло! Без цього витратного засобу, масаж буде завдавати болю та залишати синяки, він не досягне потрібного ефекту. Але що якщо масло — це не просто витратний засіб, а повноцінний косметологічний продукт, який буде посилювати загальний ефект процедури? Не тільки зволоження, але сяйво, поліпшення тонусу й навіть поліпшення регенерації?

Так, саме з такими думками ми створили Zemits DazzleSkin — не просто масло, але унікальну формулу для більш ефективно апаратного масажу.

Сьогодні ми розповімо про нашу новинку докладно, познайомимо вас зі складом та перевагами. Де застосовувати нове масажне масло? Що входить в формулу? Про все прямо зараз, поїхали.


Склад Zemits DazzleSkin

Мабуть, почнемо зі складу, адже саме це цінується в комплексних косметичних засобах — натуральність. До складу ми включили такі олії:

Олія насіння солодкого мигдалю з вітаміном Е. Природний антиоксидант, який очищає клітини шкіри від вільних радикалів, живить і зволожує її.

Олія аргана. О, це найдорожче у світі масло, яке цінувалося раніше на вагу золота. Воно захищає шкіру, зволожує її та навіть прискорює процеси омолодження дерми.

Олія гранату. Гранат — теж сильний антиоксидант, який підіймає тонус шкіри, захищає її від зовнішнього негативного впливу та покращує еластичність.

Олія виноградних кісточок. Має легкий, атласний фініш, який допомагає підтягнути та тонізувати шкіру.

Олія шипшини. Потужний антиоксидант, який допомагає розгладжувати шкіру і забезпечує регенерацію клітин.

Олія пінника лугового та масло насіння чорної смородини. Природним чином утримують вологу та доставляють живильні речовини глибоко в шкіру.

Тепер ви можете оцінити, що це масажна олія — не просто моносуміш, а цілий комплекс з унікальним складом.


Переваги олії для вакуумного масажу Zemits DazzleSkin

Ця збалансована формула ідеально підійде для будь-якого типу шкіри. Повністю натуральний склад глибоко насичує та зволожує поверхню, залишаючи після себе приємний, насичений аромат натуральних, ефірних олій.

Мікс натуральних компонентів відновлює природний баланс дерми, захищаючи її від сухості та шкідливого ультрафіолетового впливу. Адже в основу DazzleSkin ми поклали арганову олію, яке є природним захисником від ультрафіолету. Ні, ми не говоримо, що масло може повністю замінити крем з високим SPF, але все-таки забезпечить мінімальний захист.

Ну і завдяки високому рівню зволоження клітин, формула уповільнює старіння дерми. Це вітамінний мікс в рідкому вигляді, кращий подарунок для вашої шкіри! Адже якщо шкіра доглянута, не травмується, процеси регенерації відбуваються своєчасно — це подовжує життя шкіри.

Наша олія для вакуумного масажу забезпечує плавне ковзання під час сеансу вакуумних маніпуляцій. Але, на відміну від інших подібних товарів, воно легке та швидко всмоктується, після сеансу ви можете одягнутися і займатися своїми справами, а не думати, чим би витерти надлишок рідини.

Активні компоненти вирівнюють шкіру, допомагаючи процесу, зменшують целюліт, проникаючи в глибинні шари дерми. Це подарунок для вашої шкіри, професійний помічник як для салонного, так і для домашнього догляду!


Де можна застосувати нову олію для вакуумного масажу від Zemits?

Ми віримо в вузьку косметологічну спеціалізацію й створили спеціальну формулу для апаратного масажу. Масло не забиває апаратні фільтри та покращує загальний ефект від процедури. Його можна застосовувати з:
І навіть в комплексних апаратних протоколах скульптурування фігури, наприклад, там де вакуумно-роликовий масаж об'єднали з RF-ліфтингом.

Ми також радимо використовувати його в домашньому догляді, з вакуумними та роликовими масажерами, такими як Zemits Marvelouslim.
Огляди апаратів Про технології