Блог укр

ТОП-3 салонні процедури для локального схуднення

Zemits / Блог 

Як часто ви чуєте "Час худнути до літа?", Але літо минуло й у клієнтів косметологічного бізнесу з'явилася нова, не менш актуальна мета "Час худнути до Нового Року". Все це звичайно жарт, але в ньому все-таки є частка правди.

Осінь сезон прохолодний, період одягу оверсайз і смачненького — і тримати себе в формі стає ще складніше. Тому локальне схуднення актуальне, навіть дуже.

Але які ж косметологічні технології найкраще впораються з цим завданням? Що краще обрати: моно-апарат або комплексний косметологічний комбайн для скульптурування? Сьогодні в Zemits ТОП 3 салонні процедури для локального схуднення, почнемо.


Ультразвукова ліпосакція = ультразвукова кавітація

Так, цю технологію не дарма називають ультразвуковою ліпосакцією, адже кавітацію за результатами порівнюють з досягненням хірургічних скульптуруючих операцій. Саме її найчастіше рекомендують для локального схуднення. У чому ж секрет?

В основі технології кавітації лежить процес впливу ультразвукових хвиль з жировою тканиною. Стикаючись, низькочастотні хвилі сприяють утворенню мікропухирців. Бульбашки збільшуються в розмірах і вибухають. В результаті мембрани адипоцитів — жирових клітин руйнуються, і ті гинуть. Таким чином, стимулюється процес ліполізу — природного розпаду жиру. Продукти розпаду виводяться за допомогою метаболізму.

Останнє особливо важливо при проходженні курсу кавітації. Стандартний протокол локального схуднення "кавітація + активний лімфодренаж". Адже, без стимуляції, токсини, які знаходяться всередині жирових клітин, не будуть достатньо швидко виводитися з організму.


Чи варто купувати моно-прилад для кавітації? Якщо у вас стоїть вибір між моно і комплексним апаратом — то не варто. Чому?
  • Вам все одно необхідна в прейскурант лімфодренажна технологія (пресотерапія, вакуумний, роликовий масаж). Без неї ви не зможете запропонувати повний протокол.
  • З метою економії коштів. Кілька окремих апаратів мають ціну на 20-30% вище, ніж один косметологічний комбайн.
  • З метою економії простору. Один апарат або кілька — що займає більше місця? Відповідь логічна.
  • Розширення кількості клієнтів. Наприклад, є ті, хто хоче пройти тільки вакуумний масаж без кавітації. Такий апарат, як Zemits Abigon Pro, об'єднує під одним корпусом відразу цілий комплекс методик: кавітацію, вакуумну стимуляцію, RF-ліфтинг. Тому ви можете запропонувати як всі ці процедури в комплексі, так і окремо. До того ж в комплектацію моделі входить 5 маніпул: ультразвукової кавітації, вакуумного масажу з RF-ліфтингом, мультиполярного RF-ліфтингу, триполярного RF-ліфтингу і біполярного RF-ліфтингу. Це процедури як для обличчя, так і для тіла — а це означає розширення цільової аудиторії та кількості клієнтів.

Тепер перейдемо до іншої методики, яку рекомендують для роботи з локальними проблемами.


Вакуумно-роликовий масаж: процедура must-have для косметолога

Це не тільки маст-хев, але ще одна з найдавніших, перевірених часом косметологічних технологій. Одночасна дія двох методик надає видиму дію на проблемні ділянки шкіри, діючи як зовні (тонус шкіри піднімається, а колір поліпшується) так і зсередини (руйнує тиском мембрани жирових клітин, прискорює внутрішньоклітинні процеси й руйнує застої).


Нагадаємо, як це працює. Пристрій використовує негативний тиск на поверхню шкіри. Усередині маніпули створюється вакуум, який всмоктує шкіру всередину, так вакуумна маніпула захоплює жирову складку, а вбудований роликовий валик її інтенсивно масажує. Рухаючи маніпулу, косметолог масажує не тільки шкіру, але і м'язи, підшкірно-жирову тканину.

Але сучасні апарати не зупиняються тільки на одній методиці, успішно поєднуючи декілька в одній процедурі. І якщо у вас такий апарат, як Zemits Bionexis Lite, то ви можете запропонувати як вакуумно-роликовий масаж + RF-ліфтинг, вакуумно-роликовий масаж з інфрачервоним світлом + кавітація або ж просто вакуумно-роликовий масаж. До того ж апарат має 4 маніпули для роботи як по тілу, так і по обличчю.


Кріоліполіз: охолоджуємо зайві сантиметри

Ну й остання, але не по ефективності, технологія, яка ефективно і швидко справляється із зайвими сантиметрами. Ми звичайно ж про кріоліполіз. Це метод безопераційного скульптурування, що здійснюється за допомогою короткочасного впливу низькими температурами до -11 °C на підшкірно-жирову клітковину. Через різке охолодження мембрани жирових клітин стають крихкими та руйнуються. Цю технологію також необхідно об'єднувати з лімфодренажний процедурами, для виведення з організму продуктів розпаду.

Головні переваги — атравматичність і ефективність. В процесі поверхня шкіри не пошкоджується, а отже ризик зараження відсутній. Методика дозволяє досягнути результатів, порівнянних з хірургічним видаленням підшкірного жиру, але при цьому позбавлена ​​від всіх недоліків хірургічного втручання. Ні тривалого періоду реабілітації, немає наркозу, немає травм, немає ризику зараження, немає слідів на шкірі, немає болю і необхідності застосовувати анестезію.

При виборі апарату для кріоліполіза звертайте увагу на можливість ручного налаштування функцій, наявність автоматичних програм впливу, кількість аплікаторів — бажано мати не менше двох, а краще три, як, наприклад в Zemits Cryodenic. Цей апарат оснащений маніпулами різних розмірів, включаючи маленьку маніпулу для обробки невеликих ділянок, таких як друге підборіддя. Крім охолодження, апарат використовує потужний вакуум. Це дозволяє маніпулі щільніше притискатися до зони обробки, а значить процес буде ефективніше.

До того ж інноваційна технологія 360° дозволяє набагато глибше опрацьовувати жирову складку! Маніпула захоплює всю ділянку, оскільки охолоджувальні елементи розташовані по всій площі кожної насадки. Максимальний вплив холодом від Zemits Cryodenic!


Отже, ось ТОП 3 косметологічні технології схуднення від Zemits. І ми не хочемо стверджувати це тільки в теорії, але й запрошуємо вас на практичну демонстрацію. Безкоштовний тест-драйв — це ваша можливість отримати незабутній досвід, поспілкуватися з професіоналами та протестувати методику. Залишайте вашу заявку, ми чекаємо в гості!



Zemis 2