Блог укр

Топові anti-age процедури для Ваших клієнтів

Всі процедури, що Ви коли-небудь робили, спрямовані на підтримку здорового і сяючого вигляду. Іншими словами, Ви прагнете підтримувати молодість шкіри. Але є апаратні технології, які працюють безпосередньо з першими ознаками старіння і з вираженими віковими змінами.

Комусь більше підходить одна процедура, комусь — інша, але є золота середина
— 5 топових методик, які показують чудові результати. Про них і поговоримо.


RF-ліфтинг

Це обробка шкіри імпульсним радіочастотними хвилями. Під впливом клітини нагріваються, завдяки чому колагенові волокна, що втратили еластичність, знову ущільнюються. Крім того, різке підвищення температури шкіри сприймається дермою як пошкодження, тому організм запускає процес самовідновлення — шкіра омолоджується природним шляхом, за рахунок внутрішніх резервів тіла. В результаті курсу процедур шкіра стає більш щільною та гладкою, вирівнюється колір обличчя, зникають дрібні зморшки, пори стають менш помітними.

Радіочастотний ліфтинг часто використовується в комплексному догляді. Метод відмінно поєднується з електропорацією, вакуумною терапією, різними видами масок. Це незамінна частина курсу процедур.

В нашій продуктовій лінійці ця технологія представлена ​​як демократичним, монофункціональним Zemits Klein RF 2.0 так і різними косметологічними комбайнами, які поєднують до 8 функцій. Це Zemits Verstand і Zemits Meister NG.

Мікрострумова терапія

Метод ґрунтується на здатності електричного імпульсного струму малої сили відновлювати електропотенціал клітин. В процесі старіння електричний потенціал клітин змінюється, внаслідок чого порушується внутрішній обмін речовин та погіршується функціональність клітини. За допомогою мікрострумової стимуляції ми відновлюємо електричний баланс усередині, а значить їх здатність повноцінно виконувати свої функції. За допомогою мікрострумів можна розгладити дрібні зморшки, прибрати набряклість та зробити менш помітними широкі пори, розгладити рельєф шкіри та вирівняти її тон.

Для отримання стійкого ефекту дуже важливо пройти повний курс — в середньому він становить 6-12 процедур (1-2 місяці регулярних сеансів). Оскільки вплив мікрострумів максимально делікатний, не викликає подразнень та не вимагає реабілітації, можна використовувати цей метод на будь-яких типах шкіри. Мікроструми — всесезонна процедура, яку можна проводити круглий рік.

Гарним варіантом для інвестиції стане монофункціональних апарат мікрострумової терапії ZEMITS Adrinox 2.0. Він підійде тим, хто вже укомплектував кабінет і шукає компактний та потужний професійний апарат для поповнення своєї колекції.


Безін'єкційна мезотерапія

Мезотерапією називають метод глибокого введення активних речовин під шкіру. Класична мезотерапія проводиться за допомогою проколу шкіри тонкими голками. Але через ризик інфікування та тривалого періоду відновлення, класична мезотерапія майже повністю витіснилась більш новими, безін'єкційними методиками. Сьогодні найпопулярнішими методами атравматичної мезотерапії є: вакуумна, киснева мезотерапія та електропорація.

Безін'єкційна мезотерапія добре поєднується з різними методиками впливу. Тому майже кожен косметологічний комбайн сьогодні оснащується одним з варіантів безін'єкційної мезотерапії. Залежно від використовуваного типу сироватки, ефект від мезотерапії від зволоження та освітлення шкіри, до нормалізації роботи сальних залоз, тонізації шкіри і насичення.

Підсумуємо

Апаратне омолодження обличчя — це безпечний, ефективний спосіб підтримки привабливого зовнішнього вигляду. Всі перераховані методи добре справляються з віковими змінами шкіри, але вони також підходять і в якості профілактичних заходів.

Перш ніж купити апарат для омолодження, проаналізуйте, які види косметологічних методик мають попит серед ваших клієнтів. Оцініть спектр послуг конкурентів, подумайте про потреби своєї цільової аудиторії. Визначивши ці фактори, Ви оберете найефективніший варіант для інвестиції.

2020-10-23 16:10 Огляди апаратів Про технології