Блог укр

Огляд ТОП апарату пресотерапії Sisley 2.0: вибір косметологів усього світу

Zemits / Блог 

Зазвичай ми в одній статті розповідаємо про трендові апарати, новинки й тенденції б'юті-ринку. Сьогодні ми не відступаємо від сформованих традицій, але з однією невеликою поправкою. Ця стаття буде тільки про один апарат. О, так, він однозначно заслуговує на таку увагу.

"У чому ж інтрига?" — запитаєте ви. Все надзвичайно просто — тому що ця модель побила всі рекорди продажів і стала улюбленим апаратом косметологів по всьому світу.

Так, ще й року не минуло, як ми анонсували цю новинку. Zemits Sisley 2.0 — огляд на 360 градусів, поїхали.


Пресотерапія: переваги цієї косметологічної технології

Чому ж все апарати пресотерапії користуються такою популярністю в бьюті-індустрії. Розгляньмо всі переваги цієї методики:

Максимальна ефективність. Доведена сотнями тисяч клієнтів методика, яка за курс процедур значно покращує загальне самопочуття, вона показана як спортсменам, так і в період реабілітації після хірургічних маніпуляцій. Вона надає як естетичний, так і фізіологічний вплив. Розбиває застої в лімфі, зменшує зовнішній прояв целюліту, прибирає стрес і навіть зміцнює імунітет. До того ж такий масаж здавленим повітрям набагато ефективніше ручного масажу. Один сеанс процедури = 5 сеансів, непогане співвідношення, чи не так?

Універсальність. Ця методика за допомогою лімфодренажних маніпуляцій робить загальний позитивний вплив на організм. Імітуючи природні м'язові скорочення, апарат прискорює кровообіг й запобігає застоям в лімфі. Простими словами, цей ритмічний масаж допомагає відновити внутрішні процеси організму. Він діє як зовні, так і внутрішньо. Він допомагає боротися з: целюлітом навіть на пізніх стадіях, зайвою водою і токсинами в організмі, важкістю в тілі, поганим рельєфом шкіри, жировими відкладеннями й зайвою вагою.

Практично повна відсутність протипоказань. На відміну від інших косметологічних методик, пресотерапія показана майже всім. Навіть клієнти з початковими стадіями варикозу проходять курс цієї процедури для профілактики. Головний і дуже суворий виняток — онкологія. Активний масаж стимулює збільшення кількості поганих клітин в організмі внаслідок прискорення кровотоку і лімфотоку.


Sisley 2.0: стильний зовнішній вигляд

Тепер перейдемо від загального до конкретного, а саме до нашого Sisley 2.0.. Почнемо з того, що найбільше приваблює, на перший погляд — це корпус апарату. У наш час стиль обладнання повинен не тільки добре вписуватися в інтер'єр, але і притягувати погляди, радувати витонченістю ліній. З цим завданням ми впоралися!


Sisley 2.0: оновлений костюм

Ми зробили цю модель ще крутіше! Адже не тільки корпус радує стилем, але й костюм теж від нього не відстає. Міцна, непромокальна тканина сірого кольору в сегментованому костюмі на 24 канали.


Sisley 2.0: легкість управління

Обираючи один з 6 режимів роботи, косметолог може повністю контролювати процес процедури. У цій моделі є 4 рівні тиску — від 120 до 240 мм рт.ст. Перед процедурою естетист може налаштувати роботу каналів індивідуально, відключаючи за потребою роботу конкретного каналу.
До того ж ви можете зафіксувати час накачування й релаксації для кожного каналу. За допомогою схеми каналів і кнопковому інтерфейсу ви можете миттєво вибрати необхідний режим.

Sisley 2.0: оновлена ​​система охолодження

Найголовніший ворог професійного косметологічного обладнання — це перегрів. Саме тому ми забезпечили цей апарат оновленою системою охолодження. Вона у 2 рази швидше охолоджує апарат, захищаючи його від перегріву і швидкого зносу.
А це означає що Zemits Sisley 2.0 здатний у 2 рази довше надавати процедури вашим клієнтам!


Ось чому це обладнання для пресотерапії таке популярне. У Sisley 2.0 ми об'єднали перевірену часом методику, якій понад 200 років і сучасні інновації. Це дозволило не тільки поліпшити результати процедури, але і підійти комплексно до бізнес-просування цієї послуги.

Адже в комплексі з цим красенем ми даємо цілий набір безкоштовних бонусів, які допомагають посилити ваш бізнес: розширену гарантійну підтримку, постійний супровід 24/7, маркетингові матеріали для соцмереж, друковані матеріали для салонів/кабінетів, доступ до маркетингового порталу. Все, щоб ви точно досягли успіху!

2021-07-13 16:37 Про технології Огляди апаратів