Блог укр

Топ тренди домашнього схуднення

Як часто у своєму житті ви чули фрази "схуднути до Нового Року?" або "схуднути до літа?". Звучить як справжній виклик, чи не так? Тепер, коли зимові свята залишили не тільки приємні спогади, а й цілком відчутні зайві сантиметри на боках і талії — пора задуматися про повернення колишньої форми або навіть краще.

Але, січневий локдаун значно погіршив ситуацію: закриті спортзали й фітнес-центри, а в косметологічний салон просто так не потрапиш. Запис, здається досягає травня або вже точно березня.

Як же в такій ситуації себе вести? Розслабитися й повільно плисти за течією, обростаючи зайвими кілограмами? Або ж опиратися й вдатися до старої перевіреної зброї — домашнього схуднення?

Ми обираємо останнє, тим більше, що косметологічна індустрія значно поліпшила вектор апаратного домашнього догляду за минулий рік. Але про все по черзі, сьогодні ми говоримо про топ тренди домашнього схуднення.


Правила, про які всі знають, але ніхто не виконує

Це як в тому фільмі, все знають, як вони називаються, але ніхто не говорить в голос. Але ми все ж спробуємо. Це три фундаментальні кити, на яких й тримається видимий результат будь-якого схуднення: ПП, ПР І ПА. Зараз розшифруємо.

Правильне харчування

Звичайно ж славнозвісне ПП, яке так розпіарили всілякі дієтологи й коучі. Тут не потрібно довго розпорошуватися й писати гайди правильних та корисних рецептів. Для початку — приберіть з раціону все шкідливе: солодощі, фаст-фуд, борошно та солодку газовану воду. Справа навіть не в тому, що вся ця їжа моторошно калорійна, вона порушує правильне функціонування внутрішніх органів. Збільшується кількість вісцерального жиру, з яким не так вже й просто попрощатися.

Все ускладнюється ще й порою року. Зима як нібито створена, щоб постійно чимось перекушувати та щось жувати. До чаю, просто так і навіть, коли сумно та самотньо. Все це посилилося ще й карантином, коли люди змушені сидіти вдома, в чотирьох стінах. Само собою рука автоматично потягнеться за чимось подібним.

Пропонуємо вам замінити солодощі на сухофрукти, а цукор — на стевію. Чай замінити на воду, а фаст-фуд — на звичайну смачну їжу. Так-так, знаємо, звучить нудно, але без цього ніяк. Поки ви не будете "перебирати" денну норму калорій — руху не буде.

Правильна активність
Гіподинамія — хвороба людей 21 століття. Сидячий режим роботи, постійний інтернет, ноутбук, комп'ютер, пересування на автомобілі — все це скоротило людську активність до мінімуму. Особливо в цьому плані постарався 2020 рік. Тут вже нічого не припишеш. Наше завдання — не бути супер-спортсменами, бігунами та бодібілдерами, але бути активними та здоровими. Робіть під час роботи перерви, з ранку — зарядку, розминайтеся, присідайте, ходіть. Головне — рухайтеся. Рух стимулює кровообіг, лімфоток та наповнює кров киснем.

Правильний режим

Не без цього. Лягаючи раніше, ви допомагаєте своєму організму активізувати вироблення таких потрібних гормонів молодості. Найкраще вони виробляються в проміжку 22.00-23.00. Порахуйте, коли ви в останній раз лягали в такий час? Ото ж. До того ж здоровий сон активізує процеси регенерації.

Науково доведено, що якщо ви лягаєте після 12, на наступний ранок вам буде складно втриматися від солодкого печива або інших ласощів. Організм підсвідомо буде шукати додаткове джерело енергії й не зможе натиснути на гастрономічне гальмо. Все у нас всередині взаємопов'язане.

Навіть ці нескладні, але такі актуальні рекомендації піднімуть ваш домашній догляд на новий рівень.


Домашня косметологія: бюджетно та не дуже

Сюди відносяться скраби, обгортання і лосьйони\емульсії. Вибір тут просто величезний, оскільки косметичні виробники давно розширили цю нішу до нескінченності. Дешеві та преміальні, розігріваючі та охолоджуючі, з ліфтинг-ефектом або зміцнюючі — все зараз можна знайти в інтернеті.

Деякі вважають за краще використовувати засоби home-made: скраби на основі цукру і кави, обгортання з ламінарії та глини, кокосове масло, — все йде в хід.

Якщо розглядати картину в цілому — домашні моделюючі засоби виступають допоміжним засобом, а не основним. Вони здатні зволожити, підтягнути рельєф або ж злегка підкоригувати целюліт. Це не чарівна панацея, все повинно працювати в комплексі. Якщо ви не вживаєте ніяких активних дій, крім скрабування — магії не буде.


Апаратне схуднення вдома: еволюція

Самий гостроцікавий та актуальний момент. Адже активні механічний та вакуумний вплив може зменшити жирові відкладення навіть у важкодоступних місцях. Зустрічаються такі ситуації, коли людина схудла, а боки або зона галіфе все ніяк не хоче йти. В такому випадку в справу вступає апаратне схуднення.

Але якщо 10-20 років тому апаратні домашні методики були перед ставлені банковим масажем та стандартним роликом для лімфодренажу, то зараз ця сфера набагато більше розвинена.

Клієнти розуміють, що деякі методики не вимагають особливих навичок і знань та переносять ці процедури на будинок. Виробники розуміють збільшення попиту та формують пропозиції, випускаючи портативні моноапарати. Зараз ми розповімо про їх можливості.

Вакуумний масаж. Масажери останнього покоління представлені портативною моделлю від Zemits — MarvelouSlim. Це стильний апарат, який не поступається в потужності салонному аналогу. Терморежим, кілька рівнів потужностей, легкий роликовий масаж — все направлено на максимальне опрацювання проблемних зон. Має ергономічну форму, легко поміщається в руці та дає можливість опрацювати майже всі проблемні зони самостійно.


Пресотерапія. Відмінний варіант для тих, хто хоче позбутися набряків та токсинів. Zemits Sisley 2.0 на 24 каналів ефективно опрацьовує тіло, приділяючи увагу всім кінцівкам. Сегментований костюм активно ганяє повітря в системі, масажуючи проблемні зони.

Ви також можете використовувати частину костюма, наприклад тільки ноги або верхню частину. Використовуючи різні режими, знімайте втому, напругу та набряки. До того ж пресотерапія надає комплексну дію на все тіло, прискорює кровообіг, лімфоток і покращує внутрішньоклітинний обмін речовин.


Турбота про своє тіло — первинне завдання кожної людини. Піклуйтеся про себе, любіть себе. А Zemits вам в цьому допоможе!
Zemitrs 3