Блог укр

Кращі протоколи для схуднення та підтяжки шкіри

І знову ми поговоримо про тренові процедури схуднення та корекції фігури. З вами Анастасія Котовська, сертифікований тренер брендів Zemits та Adonyss в Україні. І я точно знаю, які технології швидше за все покращать тіло та позбавлять від обридлих зайвих кілограмів.

Сьогодні я поділюся практичним досвідом в проведенні кращих протоколів та комбінуванні методик. Для початку розберемось, чому процедури корекції фігури - затребуваний та прибутковий вектор розвитку в косметології.


Бажання позбутися зайвих сантиметрів завжди актуально. Коли б Ви не запитали будь-яку жінку або чоловіка, чи хочуть вони схуднути - відповідь буде "Так!". Для себе або для здоров'я, для того, щоб влізти в улюблені джинси або старе плаття - ця потреба існує.

І сучасна б'юті-індустрія це прекрасно розуміє. Тим більше, що досягти ідеальних параметрів зараз легко та просто.

Кому тепер потрібні суворі дієти та постійне відвідування спортивних залів? Тепер у нас є десятки методик, які приберуть зайві кілограми навіть з важкодоступних місць.

Хочете мати постійний потік клієнтів? Працюйте в напрямку схуднення й підтяжки шкіри. Ця сфера залишається і буде залишатися актуальною, розвиваючись з кожним роком все більше.

Які ж апаратні методики зараз в топі? Які процедури дають хороший ефект та як поєднати протоколи процедур для досягнення кращого результату? Розберімось!


Які вони, трендові процедури?

Найпоширеніший варіант - це пресотерапія, міцна основа для подальшого розвитку. Прилад, який не тільки бореться з застоями в лімфі й поганим обміном речовин, але руйнує жирові відкладення та виводить токсини. Це процедура круто поєднується з іншими моделюючими методиками та практично не має протипоказань.

Пресотерапія популярна, тому що ефективна, безболісна та розслабляюча. Якщо Ви тільки починаєте купувати косметологічні апарати для кабінету, зверніть увагу на 24-канальний Zemits Sisley 2.0, він легкий в управлінні та потужний.

Вакуумно-роликовий масаж

Також не здає позицій. Це перевірена роками методика руйнування жирових відкладень шляхом подвійного тиску. Вакуумна маніпула захоплює жирову складку, а роликовий валик інтенсивно масажує. В результаті клієнти успішно позбавляються від целюліту і зайвих сантиметрів. Це лімфодренажна методика, яка покращує внутрішньоклітинний обмін речовин і стимулює метаболізм.

Але сучасні апарати не зупиняються тільки на одній методиці, успішно поєднуючи кілька в одній процедурі. Наприклад, прилад Zemits Bionexis об'єднує вакуумно-роликовий масаж з rf-лифтингом. RF хвилі прогрівають жирову тканину до 10-15 мм, прискорюючи розщеплення тригліцеридів. Ця технологія використовує низькочастотні електричні струми з діапазоном від 0,1 до 5 МГц, які проникають у зовнішній шар шкіри, направляючи в нього тепловий потік. Таким чином тканини епідермісу скорочуються та стимулюється вироблення колагену. В результаті шкіра стає більш щільною, підтягнутою.

Кавітація

Вважається незамінною технологією, коли потрібно "розібратися" з важкодоступними зонами, які складно опрацювати. Заснована на впливі звукових хвиль низької частоти, які проникають в шкіру і створюють невеликі пухирці вакууму. Лопаючись, вони руйнують найближчі жирові клітини і стимулюють внутрішній метаболізм. Ця процедура проводиться в комплексі з лімфодренажем - прессотерапією або ручним масажем. Це потрібно для того, щоб прискорити роботу лімфатичної системи та вивести вміст зруйнованих частинок.

Кріотерапія

Вважається найкращою методикою для підняття тонусу шкіри, оздоровлення та спалювання локальних жирових відкладень. Ця технологія заснована на локальному охолодженні жирового шару. Сучасні кріо-прилади знижують температуру до -18 та піднімають до 45 градусів за Цельсієм. Завдяки такому різкому перепаду температур, в жирових клітинах порушується цілісність мембрани, а їх вміст виводиться лімфатичною системою.

В продуктовій лінійці Zemits, кріотерапія представлена портативною кріо системою Zemits CoolRestore Elegance, однією з найпотужніших кріо-систем на ринку. Прилад оснащений двома маніпулами, які дозволяють проводити процедуру як по тілу, так і по обличчю.


Високочастотна магнітотерапія

Це "вишенька на торті" методик скульптурування та корекції фігури. Технологія останнього покоління, яка не тільки справляється з зайвими сантиметрами, а й стимулює ріст м'язів. Обладнання створює електромагнітне поле, яке через маніпули неінвазивної проникає всередину організму та стимулює рухові нейрони.

Це своєрідна високоефективне тренування м'язів, яка піднімає їх тонус, щільність й витривалість. Також, такі скорочення викликають інтенсивне вивільнення вільних жирних кислот, що, в кінцевому підсумку, запускає процес загибелі клітин жирової тканини. Число клітин, що знаходяться в процесі загибелі, зростає після однієї 30 хвилинної процедури у два рази.


Кращі протоколи процедур: ділимось практичним досвідом

Довгий час комбінуючи та вивчаючи протоколи процедур для схуднення, ми вивели на практиці кілька формул, які приносять найбільший результат. Отже, поїхали.

Протокол №1 "Зменшення об'ємів та зміцнення м'язів"
Тут ми ставимо більший акцент на підняття тонусу шкіри й м'язової тканини.
  1. Проводимо кріотерапію CoolRestore Elegance протягом 30 хвилин на 1 зону.
  2. Проводимо процедуру магнітотерапії на GioStim 30 хвилин.
  3. Завершуємо процедурою пресотерапії Sisley 2.0 протягом 40 хвилин з обгортанням.
Таке поєднання добре опрацьовує проблемні зони та позитивно впливає на шкірний покрив.

Протокол №2 "Підтяжка шкіри, профілактика целюліту"
Цей варіант підійде для тих клієнтів, у кого головна проблема - в'яла, обвисла шкіра, видимий целюліт.
  1. Проводимо процедуру вакуумно-роликового масажу з RF прогрівом Bionexis протягом 15 хвилин на 1 зону.
  2. Проводимо процедуру магнітотерапії на GioStim 30 хвилин.
  3. Завершуємо процедурою пресотерапії Sisley 2.0 протягом 40 хвилин з обгортанням.

Протокол №3 "Екстра втрата об'ємів"
Він підійде для швидкого схуднення, якщо клієнту терміново потрібно їхати у відпустку або зібратись на подію. Це швидкісна програма.
  1. Проводимо ультразвукову кавітацію  Zemits Abigon Pro протягом 15 хвилин на 1 зону.
  2. Проводимо вакуумно-роликовий масаж PatroPlus 20 хвилин на 1 зону.
  3. Завершуємо протокол процедурою пресотерапією 40 хвилин з обгортанням.

Купуйте улюблену модель тут і зараз


Отримайте ВСІ ГАРЯЧІ пропозиції, залишивши заявку тут
Поспішайте - це відмінна можливість підготуватися до Чорної п'ятниці, презентуючи своїм клієнтам нові процедури і роблячи суперакції!

Zemits 4